İnternet servis saglayici onerisi
-
-
8mbit hıza pelicell var, 24 ay taahhüt ve aylık 19.90 TL, beğenmezseniz 16mbit var 44.90 TL.
TurkTelekom alt yapısı, turktelekom omurgası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 15 Ocak 2022; 2:33:55 > -
Dostum inceledim bbaya guzel fiyatlar
Sorun yasarmiyiz ama simdi pek bilindik bi markada degil iptal ettirecek olsak nereden ederler basimiza bela olur diye korkuyorum :)) -
Ben kullanıyorum 8mbps 24 ay tahattut verdim suan adsl olarak 7 mbps 6.7 mbps geliyor arada guzel
-
Hocam kurulum sureci nasil isliyor?
Hangi firma kuruyor?
İptal sureci nasil ?
Ariza vs oluyormu oluyorsa ilgileniyorlarmi? -
Kurulum suresi erken kurdular 1 gun basvuru yaptıgınızda bınanıza etıket bırakılıyor o etiket ile eger bına içi tesisatınıza baglıyabiliyorsanız o an hemen baglanabılırsınız yok ben bılmıyorum desenız kurulum ekıpleri var onlarda 1 gun sonrası geliyor kurup gidiyorlar bide iptal surecini bilmiyorum onun için bisi diyemem benim surec farklı biraz tasıma yaptım ben ama abim gile baglattık onlarda 1 gun surdu zaten aradıgınızda 1 hafta icinde diyorlar o bolgenızdeki turktelekom kurulum ekibine baglı benim mesala tasıma 10 gun surdu ama abim gile sıfır baglantı yaptırdık 1 gunde gelip etıket bıraktılar 2 gunde kurulum ekibi gelip baglatıp gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzfertatzz -- 15 Ocak 2022; 23:23:23 > -
Şuan aktif turknet kullaniyorum ondan gecis yapicam zaten benimki 1 gunde bile direk açilir da iptalde felan sorun yasamislar bizde yasarmiyiz onlar kafama takildi -
Alt yapın sgalamsa sorun yasayacagını zannetmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X