Bildirim
İnternet Servis Sağlayıcı Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Selam hocam COMNET neden yok listenizde 35 mb 69 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben az önce geçiş yaptım comnet e, tek eksik belge gönderimi kaldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Memnun musunuz
Araştırmanız güzel olmuş fakat İnternet sağlayıcılar 1 nisandan itibaren geçerli TT port ücretleri haricinde kâr, amortisman, vb. sektör fiyatlandırmasını şu dönemde sağlıyorlar. Hemen geçiş yapan pek çok kişi oldu onlarda zammın altında kaldılar, Tavsiyem bir süre daha beklemek yada taahhütlü bir pakete girmek.
-
Bu arada konuyu açan arkadaşla aynı dertten muzdarip idim hiç düşünmeden geçtim comnet e
Valla hocam ttnetde ne alıyorsam hicbir eksiklik olmadan aynı hızları alıyorum ne kopma ne yavaslama
Alt yapınız iyiyse kesinlikle geçin derim ben 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum
Inşallah KOD kullanmışsınızdır
Hayır hocam ne kodu açıklar mısınız, tşkler.
Yapma ya bir ay bedava hakkınız vardı comnet kullanan bir arkadaşınızdan alıp kullansaydınız malesef kaçırmışsınız
Teşekkürler yalnız zam gelir mi dersiniz, netgalaksi de yüzde 70 zammı görünce elim ayağım titredi yılana sarılır gibi atladım comnet e. Bakalım.
Maalesef hocam olsun, para neye çarçur olmuyor ki, ne cayma bedelleri ne sahte taahhütler geçti gitti şu ömürden.
Valla muhtemelen gelecek imkanınız varsa enpara kredi kartından toplu ay satın alıp (örnek 12 ay) zamdan etkilenmezsiniz
Valla hocam artık bekleyeceğiz göreceğiz. Bu iş daha ucuzunu satın almak için market market gezmeye benzedi
Merhabalar eskide olduğu gibi dns girilerek sansürleri engelleri aşan bir internet firması söylebilir misiniz?
-
6 aydır comnet kullanıyorsun ve aşırı memnunsun değil mi ?
35 mbps hız ne çıkıyor birde ping kaç ?
-
-
Cep telefonu üzerinden yaptım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X