Şimdi Ara

Metronet BPL Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayatımda birine veya bir kuruma bu kadar sövdüğümü hatırlamam.
    Yaklaşık 2 senedir Metronet kullanamayacısıyım. Son 7-8 aydır doğru düzgün internet hizmeti alamıyorum.
    Buraya kadar bir sıkıntı yok. Teknik sıkıntıdır olmuştur dersiniz. Asıl sıkıntı bundan sonra başlıyor. Müşteri hizmetlerine binde bir ulaşırsınız, ulaşsanız da nafile. Sorununuza cevap bulamazsınız. 8 aydır arayıp sadece Metronet'den evime bir teknik ekip göndermelerini istedim. Başarılı olamadım.

8 ay boyunca bana taahhüt ettiği hizmeti vermediği halde her ay paşa paşa paramı alan kuruma hakkımı helal etmiyorum.
    Mayıs ayında taahhütüm bitiyor. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun. Bu firmadan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor?
    Duyduğum kadarıyla taahhüt bitiminden itibaren belirli bir süre içinde haber vermezseniz gene abone yapıyorlarmış.

ÖZET: ALMAYIN..
  • konkaww Sana katılıyorum, aynılarını yaşadım,en sonunda iptal ettırmeyı başarabildim sanırım 230 tl cayma bedelı odeyecegım..birşeyden kurtulduğuma hiç bu kadar sevinmemiştim :D veremediği hizmetin bedelini almayı biliyorlar işte..Haram zehir zıkkım olsun..

ÖZET: ALMAYIN..
  • Arkdaşlar önceleri benimde başıma geldi.Müşteri temsilcisiyle tartıştım.İnternetim olmadığı sürece fatura ödemedim.Eve teknik personel geldi şimdi canavar (yaklaşık 1 senedir.)Fakat bu seferde satılmış süperonline geç diyorlar bende geçmiyom.Geçmeyecemde ağustosta sözleşmem bitiyor.Metronet hikayeside bitecek.Ağustosta metronette daha hızlı tarifeye geçecektim ama şimdi geçmiyecem zaten yeni abonelik almıyorlar.Şimdide süperonline mevcut metronet abonesini kapma peşinde o da pahalı.Ben kablonete geçme kanısındayım.Hemde tv kanalları olacak.Evimde kablo var zati...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.