Şimdi Ara

Metronet BPL Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Malumunuz üzere BPL altyapımızdaki sıkıntılardan ötürü bir süreliğine Marmara Bölgesinde satışı durdurmuştuk. Fakat Marmara Bölgesinde kısa sürede 56.800 konutta altyapımızda sorunları düzeltip, sadece bu konutlarda tekrardan BPL hizmetini başlatmış bulunmaktayız. Geri kalan konutlarımızda ise güncelleme çalışmalar hala devam etmektedir. Sorun yaşayan abonelerimizin 0850 277 70 00 veya info@metronet.com.tr adresine ulaşıp, sorun yaşadığı günlerini beyan etmesi durumunda faturalarından düşüm sağlancaktır ve abone o günlerden mahsup olacaktır.

Yenilenen ve güncellenen sistem ile birlikte yeni paketlerimiz de Pazarlama birimimiz tarafından piyasaya sürülmüştür. Bununla birlikte 1 mbps paketimiz, abonelerimizin çok yavaş şeklindeki şikayetlerinden ötürü tamamen kaldırılmıştır. Paket fiyatları şu şekilde güncellenmiştir:

Paketler (Limitsiz + Simetrik)

2 Mbps'e kadar BPL 29,99 TL
    5 Mbps'e kadar BPL 39,99 TL
    10 Mbps'e kadar BPL 49,99 TL

Paketlerde, AKK (Adil Kullanım Kotası) bulunmamaktadır. Tüm paketler simetriktir. (Upload ve Download Hızları Eşit.) Paket fiyatlarına ek olarak, tek sefere mahsus 60 TL'lik aktivasyon bedeli, aboneden tahsil edilir. Aktivasyon bedelinin 24 ay taksit yapılması durumunda her faturaya 3,20 TL şeklinde yansır. (3,20 X 24 = 76,80 TL)

Paketler, yeni abonelikler için geçerlidir. Eski BPL ve Ethernet aboneleri, ancak mevcut paketler içerisinde UPSELL (yukarı pakete geçiş) yapabilirler. Paketler arası geçiş yapılamadığından, sadece yeni abonelikler sistemden faydalanabilir.

Detaylı bilgi ve taahütnamelerimiz için:http://metronet.com.tr/bpl.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metronet Satış -- 5 Eylül 2013; 0:17:31 >

• konya da bpl abonesiyim. bugün 24 aylık taahütüm doluyor. 21 gündür bir static ip veremediniz bana. arayan soranda yok. dün 1 kere aramışlar ulaşamamışlar, bir daha yok. bu nasıl hizmet
  • başakşehir kayaşehirde 10mbit lik paketinizi kullanıyorum.aldığımdan beri 10 mbiti rüyamda bile göremedim.hızım 6mbitin üzerine çıkmıyor.kaç defa teknik servisinize kayıt açtırdım ama nafile neyseki taahhütümün bitmesine 2 ay kaldı.sen sağ nem selamet allah size kimseyi düşürmesin.
  • millet ne kadar ttnet e laf etsede bu ülkede en iyisi ttnet. işini hakkıyla yapacak bir internet sağlayıcı yok bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimadami

millet ne kadar ttnet e laf etsede bu ülkede en iyisi ttnet. işini hakkıyla yapacak bir internet sağlayıcı yok bu ülkede.

Fiyat/performans olarak en iyisi uydunet ama onlar da bir müşteri hizmetleri var lanet olsun netine dedirtiyor. Türkneti aradım az önce 24 ay kampanya dışında internet hizmeti vermiyorlar. Metro net kağıt üstünde kusursuz ama yorumları okudukça bir insan nasıl katil olur anlıyorum. Ülke de adam gibi internet hizmeti veren bir firma bulamadım kafayı yicem.
  • bunların dini imanı para hocam uzun yıllar göremeyiz işini doğru düzgün yapan bir şirket.
  • Aklı olan bu firmaya bulaşmaz forumdaki konularımı ve speedtest sonuçlarımı inceleyin anlarsınız... Gene takdir sizin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİBER İSS ÖNERİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki yıl önce aralık ayında abone olmuştum metronet'e , aradan bir yıl geçtikten sonra yani geçen yıl aralık ayında kendilerini arayıp 2013 nisan ayında taşınacağımı ve taşınacağım yerde altyapıları olup olmadığını sordum , olmadığını belirttiler , altyapı kurulumu için talebimi hem sözlü hem de yazılı olarak defalarca ilettim , herhangi bir dönüş yapılmadı , Nisan ayının sonunda taşındım , taşınmadan önce iptal talebinde bulundum , cayma bedeli adı altında 270 TL talep ettiler . Nakil istediğimde sözleşmede bulunan ve aşağıda resmini eklediğim 6. madde dolayısı ile yine cayma bedeli istediler. Yani taşındığım yerde altyapıları olmadığı ve talebime rağmen cevap vermemeleri beni cezalı duruma düşürüyor. Sonra bana adsl teklif ettiler. Teklifleri 6GB kotalı 29 TL aylık , ilave telefon almam gerekiyordu ve kota aşımı ücretli idi. Kabul etmedim. 6 aydır faturamı ödemeye devam ediyorum. Her aradığım zaman müşteri temsilcilerinin "yapacak hiçbir şey yok" demelerini kendilerine nasıl yediriyorlar çok merak ediyorum. Umarım bana cevap verirsiniz.

Metronet BPL Hakkında Metronet BPL Hakkında
     Metronet BPL Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesengy -- 23 Kasım 2013; 13:53:31 >

• ÇİLESİNİ BİZ ÇEKTİK KAYMAĞINI YİYEN YESİN. 1 BUÇUK SENE BOYUNCA ÇEKTİRDİKLERİNİZ VE İLGİSİZLİĞİNİZDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM SİZİ. BU ÖZÜR MESAJLARI İLE GENEDE KURTARAMAZSINIZ. VERDİĞİNİZ HİZMET İYİLEŞMİŞ OLABİLİR AMA KALİTE ANLAYIŞINIZ VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİZİN ASLA DEĞİŞMEYECEĞİNE İÇTEN İNANMAKTAYIM. ŞU AN BİLE ARASAM SÖYLEYECEKLERİ TEK ŞEYİN YETKİLİLERE İLETİYORUZ DAN BAŞKA BİR ŞEY OLMAYACAĞIDIR. ONDAN SONRA BEKLEYİN DÖNSÜNLER.

AYLAR BOYUNCA COPY PASTE MESAJLARLA İNSANLARI KANDIRMAYA ÇALIŞTINIZ AMA YEMEDİ. BU YAZIDA YAZDIĞINIZ DAN ŞUNU ANLIYORUM Kİ BÜTÜN PROBLEMLER SİZ KENDİNİZDEN KAYNAKLANIYORMUŞ DEMEKKİ. BUNUDA İSPAT ETMİŞ OLDUNUZ. BAŞKA KURUMLARIN İSMİNİ VEREREK KOPARTILAN KABLOLAR YOKMUŞ YANİ. (SAYIN MÜŞTERİ İGDAŞIN YAPTIĞI KAZI ÇALIŞMALARINDA ANA HATLARIMIZ KOPMUŞTUR EN KISA SÜREDE HİZMET VERECEĞİZ.) EN AZ 3 GÜN BEKLERSİN SONRA İSKİ SONRA TEDAŞ SIRAYLA GELİR MESAJLAR SENDE EVDE İNTERNETSİZ TAKILIRSIN İŞTE. BURDA ÖZÜR DİLİYORSANIZ BUNLARIN HEPSİNİNİN KENDİ SIKINTILARINIZDAN OLDUĞUNU SÖYLÜYORSANIZ YUKARIDA YAZDIKLARIMINDA MÜŞTERİLERE ATTIĞINIZ BAHANELER(YALANLAR) OLDUĞUNU KABUL EDİYORSUNUZ DEMEKTİR. (İGDAŞI ARAYIP KAZI ÇALIŞMASI YAPMADIKLARINI BİZZAT ÖĞRENMİŞTİM OZAMAN)

NEYSE BURASI AÇIK BİR PLATFORM VE HERKES FİKRİNİ BEYAN EDEBİLİR.

ASLA VE ASLA KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM ARKADAŞLAR. KULLANIP ÇİLESİNİ ÇEKİP İPTAL ETTİREN BİRİ OLARAK.

BU ARADA İPTAL ETTİRMEK İSTEYENLER VARSA NASIL YAPILDIĞINI FORUMDA AÇTIĞIM KONULARDAN BULABİLİRSİNİZ

SAYGILAR

BU ARADA HERKESE ŞUNU ÖNERİYORUM. KİME NE İÇİN OLURSA OLSUN ABONE OLMAK İSTEDİĞİNİZDE HER KURUMUN SÖZLEŞME VE TAAHÜTNAMESİ İNTERNET SİTESİNDEN MEVCUTTUR. BUNLARI İNDİRİP İPTAL BÖLÜMÜNÜ MUTLAKA AMA MUTLAKA OKUYUN. SONRA ABONE OLUN. ATTIĞINIZ HER İMZA ARKANIZDAN GELİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepsianka -- 29 Kasım 2013; 18:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimadami

millet ne kadar ttnet e laf etsede bu ülkede en iyisi ttnet. işini hakkıyla yapacak bir internet sağlayıcı yok bu ülkede.

ÜLKEDE HİÇ BİRİSİ İYİ DEĞİL HEPSİ PARA PARA PARA PEŞİNDE. İYİSİMİ TAAHHÜTSÜZ ALIYOSUN ONDAN SONRA BAK NASI KOŞUYOLAR PEŞİNDEN. SUPER ONLİNE DAN ÖYLE YAPTIM ACAİP RAHATIM. ARIYOLAR ZAM DİYE İPTAL EDERİM DİYORUM HEMEN FİYAT DÜŞÜYO. SIKIYSA DÜŞÜRMESİNLER. VERDİM 250 TL AKTİVASYON PARASI KURTULDUM. ZATEN NASIL OLSA SONUNDA ALIYOLAR SENDEN :)
  • Ev yeni internet sistemi yok . Metronet kullanabilir miyim ? Ankara / Mamak
  • Bende şubatta 10 mbit BPL'ye geçmek istiyorum ama önce denemek istiyorum.Vaad edilen hızı alabilecekmiyim bundan emin olmak istiyorum çünkü çok fazla şikayet var bu konuda.
  • Bizim sokağada gelse iyi olurdu ama adım gibi eminim gelmez. Bi de istanbulun göbeğinde oturuyoruz. TTnet adlsden başka alternatifimiz yok malesef.
  • Metronetten uzak durun arkadaşlar. Her gün ama hergün mutlaka internet kesiliyor. Haftasonları mutlaka ve uzun süre kesik oluyor. İnternet varkende öyle akan bişey yok 3-5 dk da bir bağlantı resetleniyor. Asıl en büyük meseleyse bu adamların teknik personeli filan yok. Yüzlerce defa yardım talep ediyorsunuz ve her seferinde gelineceği söyleniyor tabi ki gelen giden yok. Yani kocaman bir yalanla telekominikasyon şirketi idare ediyorlar. Tekrar söylüyorum uzak durun. Şimdi de kapattırmak için aradımm sözde bana döneceklerdi 2 haftadır bekliyoruz...
  • Müşteri hizmetlerini aradığında meşgule düşen, veya müşteri hizmetleri telefonu defalarca çaldıktan sonra cevap yok diye kapanan firma değil miydi bu
  • Yüksek ping,ping ne demek bilmeyen müşteri hizmetleri,düşük hız,zırt pırt kopan internet,hiç birşey yapmayan yada hep meşgül olan müşteri hizmetleri,hiçbirzaman geri dönüş yapılmayan arıza kayıtları ve elinde BPL modem piriz piriz gezdirilen keçileri kaçırma sınırındaki kullanıcı. 24 ay özeti .tsakın bulaşmayın.az kaldı kurtuluyorum.
  • Metronet ethernet hızmetı bır yıldır verılmıyomus nedenki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kater

Müşteri hizmetlerini aradığında meşgule düşen, veya müşteri hizmetleri telefonu defalarca çaldıktan sonra cevap yok diye kapanan firma değil miydi bu

hehehehe aynen :)
  • Ben her akşam eve geldiğimde kesilmiş internet için METRONET i arıyorum bulunduğum yer kiptaş 2 ömerli konutları, ve 1 senedir metronet kullanıcıısıyım,haftada 3 gun veya hergun gıdıp gelme lı kesıntıler zaten yaşıyordum,ama son 1 aydır her akşam dediğim gibi metroneti arıyorum,evde 2 pc kullanıyorum routerli hifi aldım, dışarı çıkıyoruz geliyoruz pc lerı acıyoruz ve müşteri temsilcisini aramadan internet açılmıyor son 1 aydır bu şekilde, ben 40 lira net için oduyorum aylık 50 lirada tel parası ödüyorum aramaktan, 1 ay evvel elektrık lı modem aletının altındakı pin nosunu ıstedı, ve sorgulama yaptı, ip uyuşmazlıgı var dedı,ayar yaptı, daha olmayacak dedi bunun uzerine sorun yinede devam ettı,hemen sizin router li wifi nize *ok atıyorlar,ben sorun çoz dediğmde ip algılama problemı dıyor, yıne dun aksam bır gorusmemde artık sınırımden çıldıracakken , müşteri temsilcisi bana şu nolu ip adresı kullanıyorsunuz bu problemlı bır ip dedi, bende dedım kardesım 1 ay evel bu soylendı neden duzeltılmedı, 1 aydır aradıgım arkadslar neden wi-fi me *ok atıyor pekı dedım, bu hizmeti ne internet olarak verebılıyor nede yeterli terbiyede ve bılglı musterı destek hattına sahıp , ıptal işlermleri içinde 350-400 tl utanmadan para ıstıyorlar, neden hem hızmet yok hemde bu cayma bedelı dedıgım de bir sözleşme imzaladığımı söyleyecek kadarda geniş terbiyeye sahip bir kurum vede ciddiyet yok, hani sen bunu imzaladın işine gelirse diyor yardımcıda olmuyor,başına bela almak isteyen varsa buyursun kullansın, bır arıyorsun musterı hızmetlerını tel yuzune kapanır bır ararsın mesaj bırakın der,zaten temsılcı en son arkadaşlara yonlendırdım 3 gun ıcınde aranacaksınız dıyor başka da bir şey olmuyor ondan sonra... bana ve benım gıbılere geçmiş olsun, ben bu yazımı benım gıbı madurlar olmasın ve bılınçlenme açısından METRONET ile alakalı bütün konulara müsadenizle copy leyeceğim.bizim başımız yandı başkasını yanmasın.

sevgiler saygılar

• Cok sukur iptal ettim kurtuldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.