Şimdi Ara

Metronet kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
18.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer oturduğum bölgeyi destekliyorsa Metronet'e geçmeyi düşünüyorum.İnternet sitelerinde tariflelere baktım.10 Mbps'e kadar Limitsiz 59 lira.Paket detaylarında da AKK ile ilgili birşey göremedim.AKK var mı acaba bu tarifelerde?Bir de sizce iyi bir kuruluş mudur?Ekşide pek övmüyorlar ama yinede ben size bir sorasım geldi.

• Merhaba hocam, ben ızmirde kullanmaktayım. Bir yılı aşkın süredir aktif olarak kullanıyorum. stabil 10mbit görüyorum. Eskiden WoW oynardım ping değeri yanılmıyorsam 100u geçmezdi hiç. Size önerim eğer kullanacağınız apartmanda biri kullanıyorsa yada sitede ilk önce ondan modemi alıp kendi evinizde deneyin. çünkü gerçekten daireden daireye durum çok değişiyor. Bu dediğim bpl sistemi için geçerli yoksa büyük ihtimal hiç sorun olmaz. Başka sorunuz varsa sorabilirsniz
  • Bende mersinde oturuyorum. Mersinde metronet varmı acaba. Apartmanda sadece ben kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadronis

Merhaba hocam, ben ızmirde kullanmaktayım. Bir yılı aşkın süredir aktif olarak kullanıyorum. stabil 10mbit görüyorum. Eskiden WoW oynardım ping değeri yanılmıyorsam 100u geçmezdi hiç. Size önerim eğer kullanacağınız apartmanda biri kullanıyorsa yada sitede ilk önce ondan modemi alıp kendi evinizde deneyin. çünkü gerçekten daireden daireye durum çok değişiyor. Bu dediğim bpl sistemi için geçerli yoksa büyük ihtimal hiç sorun olmaz. Başka sorunuz varsa sorabilirsniz

Bende istanbulda otoruyorum burda vardır büyük ihtimal bişey sorcam birader AKK uygulanıyor mu bu arkadaşın verdigi tarifede ? bide bu bpl dedin nedir benim evim 1. katta internet az mı gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3!S<3 -- 20 Mart 2012; 23:19:06 >
  • Ekşide internet zırt pırt kopuyormuş diyorlar.Modemde prizle çalışıyormuş,oda da başka bir prize birşey taktığında internet kopuyor yazıyor.Bizim evde sitede değil .Apartmanda biraz eski püskü.Bazen internetinde 2-3 gidip gelmediği yazıyor.Pek güvenemedim yazıları okuyunca.
  • arayıp sordum az önce çat diye açtı müşteri hizmetleri çok şaşırdım bu saatte

istanbul bahçelievlerde sadece 1 caddede var dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invadersmustdie -- 21 Mart 2012; 0:42:19 >
  • Konyada kullanıyorum pek tavsiye etmem kendilerini. özellikle aksam 8-12 arası bizim burda 1-2 mbit zor görüyoruz. Müşteri hizmetleriyle akraba olduk hergün ararım kendilerini hal hatır sormak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet gigafiber kullananlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • so fiber gibi düşünün.
    heryerde altyapıları yok.
    bende çok araştırdım zamanında ama hava aldım.
  • 1 senedir kullanıyorum. Bir ara altyapı çalışması yapıyorlardı 1mbiti geçmiyordu hız ama şimdi güzeldi. Hafta içi akşamlar 5-6mbit görüyor rahat.
  • Kullanılan yerlere baktımda çok az istanbul avrupada 15-20 mahallede var bu çok az geçmeyi düşünüyordum ama ttnet zulmünden başka çaremiz yok
  • metronette akk paketi çıkarmış arkadaşlar ama sanırım eski müşteriler zarar görmüyecek bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: livedinho

metronette akk paketi çıkarmış arkadaşlar ama sanırım eski müşteriler zarar görmüyecek bundan

Bunu nereden öğrendiniz? Çünkü sitelerinde hiç bir bilgi yok?
  • uzak durun en berbat servis ağlayıcıdır kendileri.imzayı attıktan sonra sizi unuturlar ve kampanya bedeli isterler vermeden almamının peşindeler .uyarmadı demeyin
  • Madem kuruyorsun böyle bir şirket riskte alın artık.Getirin her haneye alan alır almayan almaz.Ben anlamıyorum yatırım bir risk olduğunun farkında olamayan insan beynini.Bune yahu.Yok sitelere yok şunlara yok bunlar yok masrafı kurtarmaz...
  • Fiyat bakımından bana da uygun geldi 10 megabit simetrik 59 Tl ama ne kadar kalitelidir bilgisi olan varmı? istanbul kartaldayım ortak kullanılabiliyosa 3 kişi felan kullanırız
  • quote:

quote:

metronette akk paketi çıkarmış arkadaşlar ama sanırım eski müşteriler zarar görmüyecek bundan

http://www.metronet.com.tr/muhtesem-kampanya-ethernet.html

ücretlendirme kısmından görebilirsiniz..

akk virüs gibi bulaşmaya başladı :)

• quote:

quote:

quote:

http://www.metronet.com.tr/muhtesem-kampanya-ethernet.html

ücretlendirme kısmından görebilirsiniz..

akk virüs gibi bulaşmaya başladı :)

Sadece o pakette var hocam o galiba

• bende izmir karşıyaka körfezevlerinde kullanıyorum.1 nisan itibari ile hızımı 2 mbitten 5 mbite yükselttim ama pişman oldum.çünkü daha rezil bir bağlantı oldu.5 mbitlik hızı sadece sabah 06:00 - 09:00 arasında alabiliyorum.Onun dışındaki saatlerde değil 5 mbit 2 mbiti bile göremiyorum.Bu yüzden taahütüm biter bitmez kapattıracağım metronet denen rezil interneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 7 Nisan 2012; 8:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

bende izmir karşıyaka körfezevlerinde kullanıyorum.1 nisan itibari ile hızımı 2 mbitten 5 mbite yükselttim ama pişman oldum.çünkü daha rezil bir bağlantı oldu.5 mbitlik hızı sadece sabah 06:00 - 09:00 arasında alabiliyorum.Onun dışındaki saatlerde değil 5 mbit 2 mbiti bile göremiyorum.Bu yüzden taahütüm biter bitmez kapattıracağım metronet denen rezil interneti

formu doldur boş yere call centerla konuşup vakit harcama

https://tuketici.btk.gov.tr/

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

bende izmir karşıyaka körfezevlerinde kullanıyorum.1 nisan itibari ile hızımı 2 mbitten 5 mbite yükselttim ama pişman oldum.çünkü daha rezil bir bağlantı oldu.5 mbitlik hızı sadece sabah 06:00 - 09:00 arasında alabiliyorum.Onun dışındaki saatlerde değil 5 mbit 2 mbiti bile göremiyorum.Bu yüzden taahütüm biter bitmez kapattıracağım metronet denen rezil interneti

Hocam bölgede sizde sorun var galiba sadece. Çünkü 3-4 arkadaşımda kullanmakta Metroneti ve çok memnunuz biz. Bugün Statik IP talebindede bulundum. Sistem değişikliği yapılmış bölgede artık talep edene statik ip talep edilebiliyormuş. Size birde örnek göstereyim;
     Metronet kullananlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.