Şimdi Ara

Metronet kullananlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
18.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla ben kurtuldum superonline kullanıyorum 20mb sınırsız 30 tl daha ne olsun
  • MetroNet size sadece teşekürler edıyorum bizim gibi salakları buluyorsunuz ya pes doğrusu size kolay para kazanma yolarından bir firma kurun ne olursa olsun nasılsa salak türküyede çok size tühhh diyorum ALLAH.a havala edıyorum gerçı ALLAH.dan korsanız yapmasınız da bir Ben hayatımda böyle bir firmayla ilk defa karşılaşıyorum. Kaç kere aradığımı artık hatırlamıyorum. . Müşteri hizmetlerini aradığımda priz, modem, kablo, bilgisayar ne varsa (her defasında) soruyorlar.

- Eee bunların hiç birinde sorun yok. Her dediğinizi de yaptım. Şimdi ne olacak?
    Cevap: Ben gerekli yerlere aktarıyorum, kaydınızı açıyorum sizi arayacaklar.
    Kimse ne arıyor ne soruyor. Bir kere iki kere olsa çalışanlarla ilgili diye düşünebilirsiniz. Ama her defasında aynı şeyler. Şirketin çalışma şekli böyle anlaşılan.

Bir'de sakın kampanya falan diye taahhüt vermeyin. Şimdi istesem bile kurtulamıyorum. Askerlik gibi gün sayıyorum bitsin diye. Arkadaşlar sakın ben bir hata yapdım sizde yapmayın mertro net mış yenılıkmış felan laflara bakmayın herkese saygı sevgilerım sunuyorumm

• keşke biraz araştırsaydınız hocam geçniş olsun

bu kadar şikayete rağmen hala bu firmayı sırf muahlefet olmak için savunanlara şaşıyorum.

yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertunc23

Metronet kullananlar

Size sadece gülüyorum hocam. Arkadaş günün en az sakin olduğu sabah saati yapmış hız testini. Ayrıca ping attığı sunucuya dikkat edelim! Bu arkadaş büyük ihtimal metronet firmasına yakın bir çalışanı...
  • İstediğini Saat de hız testi yapiyim istersen.İstediğin server 'da da yapabilirim.Metronet çalışanı falan değilim...

Metronet kullananlar
  • quote:

İstediğini Saat de hız testi yapiyim istersen.İstediğin server 'da da yapabilirim.Metronet çalışanı falan değilim...

Metronet kullananlar

bpl mi bu
  • son birkaç aydır ping çok kötü durumda halbuki en fazla 10ms çıkardı, gene sistemde değişiklik yapmışlardır

Metronet kullananlar
  •  Metronet kullananlar
    Buda 2Mbit/2Mbit kullanan bir abonenin internetinden yaptığım test. Ping speedtest.net sitesinin sunucularına göre değişiklik gösteriyor genellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1941

quote:

İstediğini Saat de hız testi yapiyim istersen.İstediğin server 'da da yapabilirim.Metronet çalışanı falan değilim...

Metronet kullananlar

bpl mi bu

Hayır 50 mbit ethernet kullanıcısıyım.Türkiye içi pingler 90ms üzerinde yurtdışı özellikle macaristan,slovakya,ukrayna,almanya,hollanda,ingiltere,fransa,çek cumhuriyeti test yaptığım zaman pingler 25 ms ile 60 ms arasında çıkıyor.Kısacası metronet türkiye içi çok kötü fakat avrupa genelinde çok iyiler.

• metronetin sitesinde kullanıcı ipanelini kullannan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

metronetin sitesinde kullanıcı ipanelini kullannan var mı

Tam 4 aydır calismiyor.Musteri hizmetlerini arayip nedenini sorunca bakım var diyorlar.Kulliyen yalan yani 4 , 5 aydir hep bakım var.Bu kadar dandik bir firmadır kendilleri.Teknik servisi taseron musteri hiz. Taseron ana merkezi caglayanda bir home ofis olan bir firma.Teknik servise taseron parasini vermedigi icin calisacak adamlarida yok...Yanlişsam bir yetkili ciksin da duzeltsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tam 4 aydır calismiyor.Musteri hizmetlerini arayip nedenini sorunca bakım var diyorlar.Kulliyen yalan yani 4 , 5 aydir hep bakım var.Bu kadar dandik bir firmadır kendilleri.Teknik servisi taseron musteri hiz. Taseron ana merkezi caglayanda bir home ofis olan bir firma.Teknik servise taseron parasini vermedigi icin calisacak adamlarida yok...Yanlişsam bir yetkili ciksin da duzeltsin...

cevap için sagolun.

ben şu an 50tl ödüyorum 10mbit'e kadar internete. yüklemelerde 1mb/saniye görebiliyorum rahatlıkla. bunu paraya sağlayacak ttnet veya başka bir servis sağlayıcısının hizmeti var mı, bilginiz var mı bu konuda? çünkü sözleşme dolucak sanırım birkaç aya belki başka birşey düşünebilirim ping yüksekliği yüzünden.

• quote:

quote:

quote:

cevap için sagolun.

ben şu an 50tl ödüyorum 10mbit'e kadar internete. yüklemelerde 1mb/saniye görebiliyorum rahatlıkla. bunu paraya sağlayacak ttnet veya başka bir servis sağlayıcısının hizmeti var mı, bilginiz var mı bu konuda? çünkü sözleşme dolucak sanırım birkaç aya belki başka birşey düşünebilirim ping yüksekliği yüzünden.

Aynı paraya limitsiz 10 mbit veren servis sağlayıcı yok.Hepsinde Adil kullanım kotası var.Uydunet var ise düşünebilirsiniz.Ping ile idare ederim oyun oynamam diyorsan kesinlikle metronet 'de kalmalısın yoksa diğer servis sağlayıcıları ttnet superonline birinet 50 gb AKK geçtiğin anda hızını 3 mbit yani saniyede 300 kb düşüyorlar.Kendini damdan düşmüş gibi hisediyorsun.

• oyun oynuyorum ama çok oynamıyorum, hız olarak iyi baya, adil kullanımla uğraşılmaz hiç

birkaç kere çalışma yaptılar düzgünken bozdular interneti, önceden ping vs çok iyiydi

açtığım portlar filan değişmişti, sonradan bidaha dokunmadılar ama bayadır aynı kapasitede internet
  • Ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum, son 8 ay evvel sık sık kopmalar başladı bağlanamaz oldum o priz değiş bu priz değiş, çağrı merkeziyle defalarca dalaştık, artık dayanamayıp sövecek raddeye geldim.1 Kb dahi veri alışverişi yapamadığım son 8 ayın parasını çatır çutur ödedim, ödediğim fiyatlarda 10mbps için aylık 59.99TL idi, 47.99TL olması gerekiyordu.. Sonra itiraz ettim haklı buldular, ama ne tesadüf ki kasım ayındayken bana dediler ki bu mahsup ettiğimiz tutarı haziran ayında ödemediğiniz aya sayacağız dediler. Kullanıcı arayüzünde bütün bedellerim ödenmiş gözüküyor oysa ki, benden dekont istiyorlar taa 5-6 öncesinin. Ödeme yaptığım kredi kartını kapatmıştım, dekont yok herifler yine kitledi. Emine Erdoğan'ın ortak olduğu bir şirketmiş MetroNet. Diğer ortaklarıda Hedef Holdingmiş. Velhasıl yeter artık dedim ne yaparsanız yapın bana hizmet verdin dedim, bpl'den bağlantım kesildi ve ana switch'den eve kadar kablo çektik (aktif internet diye isim takmışlar) o dandik priz modemine olan bağlılığım kalmadı artık. Şimdilik 10mbit sabit görebiliyorum, gelecekte görebilirmiyim blmiyorum.

• fazladan bir faturada bana geçirdiler

itiraz bile etmedim

şuan 20mb 30 tl sınırsız olarak kullanıyorum birdaha metronete asla dönmem.fiber bambaşka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heesh

Ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum, son 8 ay evvel sık sık kopmalar başladı bağlanamaz oldum o priz değiş bu priz değiş, çağrı merkeziyle defalarca dalaştık, artık dayanamayıp sövecek raddeye geldim.1 Kb dahi veri alışverişi yapamadığım son 8 ayın parasını çatır çutur ödedim, ödediğim fiyatlarda 10mbps için aylık 59.99TL idi, 47.99TL olması gerekiyordu.. Sonra itiraz ettim haklı buldular, ama ne tesadüf ki kasım ayındayken bana dediler ki bu mahsup ettiğimiz tutarı haziran ayında ödemediğiniz aya sayacağız dediler. Kullanıcı arayüzünde bütün bedellerim ödenmiş gözüküyor oysa ki, benden dekont istiyorlar taa 5-6 öncesinin. Ödeme yaptığım kredi kartını kapatmıştım, dekont yok herifler yine kitledi. Emine Erdoğan'ın ortak olduğu bir şirketmiş MetroNet. Diğer ortaklarıda Hedef Holdingmiş. Velhasıl yeter artık dedim ne yaparsanız yapın bana hizmet verdin dedim, bpl'den bağlantım kesildi ve ana switch'den eve kadar kablo çektik (aktif internet diye isim takmışlar) o dandik priz modemine olan bağlılığım kalmadı artık. Şimdilik 10mbit sabit görebiliyorum, gelecekte görebilirmiyim blmiyorum.

ğinBu son yöntemle ping degerlerin nasıl ve kucuk de olsa arada kısa kopmalar oluyor mu ?

• Pek fazla test etme şansım olmadı çalışmaktan. Denediğim kadarıyla şimdilik başıma bişey gelmedi kopma vs gibi.
  • quote:

Pek fazla test etme şansım olmadı çalışmaktan. Denediğim kadarıyla şimdilik başıma bişey gelmedi kopma vs gibi.

rica etsem bir speedtest ten ping değerine bakar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFY96

quote:

Pek fazla test etme şansım olmadı çalışmaktan. Denediğim kadarıyla şimdilik başıma bişey gelmedi kopma vs gibi.

rica etsem bir speedtest ten ping değerine bakar mısın?

Ping 70-12 arası değişkenlik gösteriyor, yani yüksek sayılır.

Pes 2013 oynuyorum bende online, çok problem yaratmıyor gerçi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.