Şimdi Ara

Metronet kullananlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
18.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk ay 5 mbit abone olmama rağmen 12-13 Mbit e kadar hızları aldım, ama birgün internet kesildi. birkaç saat bağlanamadım. Geri geldiğinde herşey başladı...
    5 Mbit sınırı koymuşlar sözde, ama o gün bugündür 5 Mbit e yaklaşamadım hiçbir zaman. Çoğu zaman 3Mbit altında, bazı zamanlar 0,5 - 0,6 mbitleri de görüyorum. Haa 12 saat, 6 saat gibi kesintiler de cabası. Cuma ve cumartesi akşamları da (20:00 ile 24:00 arası) hiç internetim olmuyor. 20'den fazla arıza kaydım var, hala gelen, giden, arayan, ilgilenen yok...
    İptal karşılığı 400 TL civarı isteniyor. Ama hizmet verilmiyor.
    Ses kayıtlatında var: 5 mbit abone olan birisi için 2,5Mbit görülebiliyorsa yeterli diyorlar, biz tam 5 mbit taahhüt etmiyoruz diyorlar. Ama hatırlatmak isterim testlerde (speedtest.net) 3 Mbit çıkması sizin hızınızın stabil 3Mbit olduğunu göstermez, test uzun sürdüğü için ilk bağlantıdan sonra aynı IP ile iletişim içinde olduğu için bir miktar hızlanma oluyor. Yani 1 ile başlayıp en sonda 3,5 ile bitiriyor. Ortalamnız da 2,5 diyor. Oysa siz nette gezerken genel olarak 1 Mbit ile gezmek zorunda kalıyorsunuz.
    Metronet bana göre Rezaletin de ötesi. Burada övenlere inanın, abone olun ve sorun yaşamaya başlayacağınız günü bekleyin...
    Kurtulduğum gün kurban kestirtecekler bana...
    2 aydır tüm metronet çalışanları ile akraba olduk....

• quote:

Orijinalden alıntı: 5yaprak

walla ben kurtuldum superonline kullanıyorum 20mb sınırsız 30 tl daha ne olsun

Peki nasıl suanda superonline metronetten iyimi sence? birde oturduğun semti sorabilirmiyim?
    Metronetetten ethernet alma aşamasındayım 25mb lik 49.99 tlye, eğer superonline ın stabil olduğunu söylersen hemen bende geçebilirim superonline'a. paketinizin fiyatıda güzelmiş bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: ogirgin

quote:

Peki nasıl suanda superonline metronetten iyimi sence? birde oturduğun semti sorabilirmiyim?
    Metronetetten ethernet alma aşamasındayım 25mb lik 49.99 tlye, eğer superonline ın stabil olduğunu söylersen hemen bende geçebilirim superonline'a. paketinizin fiyatıda güzelmiş bu arada

tuzaladayım bağlantı hızı sabit voltaj azalınca net hızıda düşmüyor

böyle saçmalık olurmu ya prize göre internet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5yaprak -- 14 Aralık 2012; 11:33:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogirgin

quote:

tuzaladayım bağlantı hızı sabit voltaj azalınca net hızıda düşmüyor

böyle saçmalık olurmu ya prize göre internet :)

valla yaptık bişey ama kötümü yaptık iyimi yaptık bilmiyorum.
    İlk 1 hafta itiraz ve geri iade süresi oluyor biliyorsunuz. ben en azından o süre içinde deneyip görmek istiyorum ama bu sefer de forumdaki diğer kullanıcılardan çıkan ortak bir sorun var, ilk 1 ay veya 2 ay veya 3 ay iyi sonrasında berbat diyorlar. Bu süre içinde itiraz hakkımı zaten geçmiş oluyorum, buda beni üyelik iptali için düşündürüyor. inşallah ethernet için böyle değildir yani.

• bazı kişiler kullandığın bölgeye göre değişir diyor ama heryerde voltaj azalması özellikle kış aylarında oluyor

2 sene içinde problem çıkmaz demek pek mümkün değil ve şunu iyi bilin bu sorunla karşılaştığınızda tek başına kalacaksınız.

asıl sorun bu zaten ilgisizlik yoksa her servis sağlayıcıda sorun çıkar bu normal bir durum

ayrıca bir hafta içinde itiraz etmeye çalışıp müşteri hizmetlerine ulaşamayan var

isterseniz müşteri hizmetlerini bir arayın bakalım konuşabilecekmisiniz
  • Mesaj sayısını filan anlamam, bildiğim bir şey varsa kendi elemanlarının bile utandıklarından bu firmayı savunamadığı dır.
    Bu olay bana bir tek şeyi hatırlatıyor, şu cenazelerde para karşılığı ağlayanlar (ağıtçı derler) vardır ya, onları hatırlattı. Ülkemizin bir gerçeği işte.
    Bulunduğum bölgede bunlardan başka hizmet veren olmadığı ve huylarını da bildiğim için taahhütsüz almaya çalışmıştım, atmadıkları takla kalmadı ve taahhütsüz vermediler iyi mi? Bende şu seyyarlarla (hani şu cep için olanlar) idare etmiştim.
    Bu firmanın kazanç kapısı internet hizmeti vermek değil arkadaşlar, öncelikle bunu bilmenizde yarar var. Bunların kazanç kapısı, vatandaştan aldıkları taahhütnamedir. İnternet hizmeti verme vaadi ile taahhüdü alır, daha sonra bir şekilde sizi caymaya zorlar (müşteri ilişkiler ilgisizliği ondandır), taahhütteki eşantiyonları ödetmeye çalışır. Neye güvendiklerine gelince,
    1-Vatandaş açısından olayın teknik yönden ispat güçlüğü,
    2-Vatandaşımızın hak arama konusundaki üşengeçliği,
    3-Hakem heyetlerinden onların zararına bir şey çıkmayacağı (en fazla zaten borçları olan yükümlülüğü yükler hakem heyeti, ülen siz üç kağıtçılık yaptınız, şu kadarda fazladan ödeyin diyecek değil nasılsa)
    4-Malum mevzu
    Sonuç: Bunlara bulaşırsan kıçını kaşımaya başla kardeşim, uçsan kurtuluşun yok.

• ne metronetmiş arkadaş sürekli bağlantı kesilmeleri var... bende router kullanıyorum ama interneti bazen çokluyorum bazen olmuyor... anlamadım gitti.. dhpc kapalı bütün ayarlar yapılı ama sadece bir pc girebiliyor... cep telefonları bağlanıyor kopuyor... ip algılanıyor yazıyor öyle bekliyor bir türlü çözemedik.. 2 adet router denedim olmadı... tek pc giriyor ama zaman zaman o da kopuyor...
    metroneti arıyorum dhpc kaplı olacak diyor bende zaten kapalı giriyor ama sürekli kopuyor diyorum onlarda bağlantınız var diyip duruyorlar... bence ip sorunları olduğundan routerlerde problem oluyor.. ve bu yüzden herkes problem yaşıyor...kısacası bıktım bu metronetten... cayma bedeli olmasa kutulacam biran önce... kimsye tavsiye etmem... sürekli sorunlu... müşteri hizmetleri de sürekli meşgul...sağlıklı bir internet hizmeti maalesef veremiyorlar...
  • arkadaşlar bu cayma bedeli için metroneti tüketici hakem heyetine veripte kazanan oldu mu hiç... yakın bir zamanda cayma bedeline itiraz edeceğim.... tuzla da kaymakamlığa gidip dilekçemi vereceğim.. alamadığım hizmeti iptal edip sözleşmeyi tek taraflı fes ettiğimi ve bu yüzden cayma bedelini ödemek istemediğimi bildireceğim... ama önce kazanan oldu mu hiç onu öğrenmeliyim... tüketici hakem heyetine veren çok ama sonuçlarını bilmiyoruz...
  • arkadaşlar merhaba ben izmir ayrancılar egekent 4 de oturuyorum. burada oturup metronet kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini almak istiyorum.teşekkürler
  • ARKADAŞLAR 1 YILI AŞKIN SÜREDİR KULLANIYORUM VE KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. HIZLI OLUŞU AKK OLMAMASI SİZE CAZİP GELEBİLİR AMA ÖZELLİKLE İNTERNET ÜZERİNDEN OYUN OYNUYORSANIZ ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ. KULLANAN OLARAK SÖYLÜYORUM SÖZLEŞME BİTER BİTMEZ İPTAL EDİYORUM HABERİNİZ OLA
  • ben taahutu bekleyemecegim... bu lanet firmadan ne kadar erken kurtlursam kardir... benden tavsiye bulasmayin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saattir buraya girip, şu mesajı yazmaya çalışıyorum. Sözde internetim var görünüyor(5 Mbit) ama sayfalar bir türlü gelmiyor. Nasıl bir duygu olduğunu yaşamak için acele edin, abone olun ...
  • Arkadaslar 3 numara verecegim pacalarina yapisirsaniz geliyorlar. Haa yaptik diyip gidiyorlar ama yine yapamiyorlar hahahaha

+90 (554) 539 24 16
    +90 (554) 539 24 08
    +90 (554) 539 24 00

• 1,5 yıldan fazla dır Metro neti kullanıyorum. Alan bin pişman sözleşmemin bitmesine az kaldı bir bitsin kurban keseceğim. Tam 17 gündür internet kopma durumunu düzeltemediler. Call center a ulaşabilirseniz derdinizi anlatırdınız meşgul çalan call center mı olur. :) başka firmaları deneyin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy112233

1,5 yıldan fazla dır Metro neti kullanıyorum. Alan bin pişman sözleşmemin bitmesine az kaldı bir bitsin kurban keseceğim. Tam 17 gündür internet kopma durumunu düzeltemediler. Call center a ulaşabilirseniz derdinizi anlatırdınız meşgul çalan call center mı olur. :) başka firmaları deneyin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

ah ah keske bulasmasaydik hic ama bulastik bir kere... bende bir kurtulayim o lanet modemlerini parcalayip cope atacagim...

• Genel olarak memnundum lakin 1 aydır durum resimdeki gibi. sanırım bu aralar heryerde böyle bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 7 Ocak 2013; 11:14:57 >
  • sinirlenmemek için artık aramıyorum bile tek tesellim nisan a az kaldı
  • böyle giderlerse batarlar sanırım. bu kopmaların sebebini araştırıp çözmeleri lazım. çoğu yerlerde kablosuz olarak internet bağlantısını taşıyıp sonra kabloyla apartmanlara veriyorlar. ya bu kablosuz iletişimde bir sıkıntı var ya da kablosuz vericinin bağlandığı omurgada bir sıkıntı oluşuyor. yada metronet 100 abone kapasiteli bir sistemde 500 aboneye hizmet vermeye çalışıyor diye düşünüyorum. olmaz böyle şey.
  • Ben hayatımda bu kadar berbat bir firma görmedim. 24 ay tahattütümü zar zor tamamladım, hattımı kapattırıcam bana eski ödenmediğini idda ettikleri fatura çıkarıyolar Ayrıca güncel faturalarınıda ödeyemiyorsunuz, sürekli cezaya kalıyor

Metronet alacak olanlar iyi düşünsün. 24 ayı bitiremezsini demedi demeyin
  • 3 haftadır yaşadığım internet gidip gelme(anlık) problemini an itirabi ile çözmüş bulunmaktalar. Sorunun sebebi BPL sistemlerinde yaptıkları değişiklik dediler onların yalancısıyım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.