Şimdi Ara

Metronet kullananlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
18.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xv6vn

quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

quote:

quote:

Oturduğum bina yeni toki.Fiber optik döşenmiş önceden metro net ile 50mbps kullanıyorum gayet memnunum.Hiç kopma yaşanmadı 1.5 yıldır kullanıyorum

Prizdenmi alıyorsunuz

Evet pirizden alıyorum.Hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.En iyi yanıda TTNET gibi yok şu kadar gb indirdikten sonra 1mbpsye düşer falan hiçbiri yok her zaman 50mbps kullanıyorum.

Upload hızın nasıl ping nasıl hız testi atar mısın?

51 download 49 upload 15 ping

Ayda kaç tl? Kesinti oluyormu?

• genelde yorumlar karalama üstüne gidilmiş ben aksini düşünüyorum yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok memnunum ha 5-10 dakikalık kesilmesi oluyor günlük bazı günler olmuyor ama ttnet kullanıp yaavaş bağlantı görmektense 10 dakikalık kesintiye razıyım.Mh konusunda çok şikayet var doğrudur benim de başıma geldi modem arızasında düzelecektir dediler 2 gün geçmesine rağmen sorun düzelmedi tekrar aradım başka birisi çıktı ve bölgedeki teknik servisi gönderdiler yeni bir modem verdiler ha mh tam hizmet vermedi o zaman bölgedeki servisine gitmenizi tavsiye ederim afedersiniz boş boş mağazalarda dolanıyorsunuz ama bunun gibi değerleri kaybetmek istemeyiz hangi servis sağlayıcısı akk olmadan simetrik yüksek hız sağlıyor bi düşünün derim

Not: amacım sadece hizmet alanını genişlemesini sağlamak olurda buradan taşınırsam diğer gideceğim bölge de de olmasını isterim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oturduğum bina yeni toki.Fiber optik döşenmiş önceden metro net ile 50mbps kullanıyorum gayet memnunum.Hiç kopma yaşanmadı 1.5 yıldır kullanıyorum

Prizdenmi alıyorsunuz

Evet pirizden alıyorum.Hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.En iyi yanıda TTNET gibi yok şu kadar gb indirdikten sonra 1mbpsye düşer falan hiçbiri yok her zaman 50mbps kullanıyorum.

Upload hızın nasıl ping nasıl hız testi atar mısın?

51 download 49 upload 15 ping

Ayda kaç tl? Kesinti oluyormu?

Aylık 80 tl ücreti.Xbox ile bağlanıyorum hiç kesinti yaşamadım.Torrentteki hız zaten 50mbps'nin altına düşmüyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bu da son bağlantı hızım. sanırım olayı çözmüşler arkadaşlar. zaman vermek biraz sabırlı olmak yetiyormuş demekki yaklaşık 1 aydır 10 mb nın altına düşmedi bağlantım. ( 10 mb kullanıyorum)
    http://www.speedtest.net/result/2503185105.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellious85 -- 12 Şubat 2013; 11:04:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squared06

genelde yorumlar karalama üstüne gidilmiş ben aksini düşünüyorum yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok memnunum ha 5-10 dakikalık kesilmesi oluyor günlük bazı günler olmuyor ama ttnet kullanıp yaavaş bağlantı görmektense 10 dakikalık kesintiye razıyım.Mh konusunda çok şikayet var doğrudur benim de başıma geldi modem arızasında düzelecektir dediler 2 gün geçmesine rağmen sorun düzelmedi tekrar aradım başka birisi çıktı ve bölgedeki teknik servisi gönderdiler yeni bir modem verdiler ha mh tam hizmet vermedi o zaman bölgedeki servisine gitmenizi tavsiye ederim afedersiniz boş boş mağazalarda dolanıyorsunuz ama bunun gibi değerleri kaybetmek istemeyiz hangi servis sağlayıcısı akk olmadan simetrik yüksek hız sağlıyor bi düşünün derim

Not: amacım sadece hizmet alanını genişlemesini sağlamak olurda buradan taşınırsam diğer gideceğim bölge de de olmasını isterim

Yorumuna kesinikle katılıyorum düşünülmeyen göz ardı edilen iyi taraflarını kimse söylemiyor sonuç olarak senin cebindeki parayı sömürmeden iş yapan kaç firma var adamlar peşin peşin diyolar zaten fiyat bu taahhüt süresi bu ödeme tarihleri bu herşey standart sürpriz yok kabul arıza oluyo yeri geldi fiberleri kopmuş 1 hafta uğraştılar anca geldi mağdur olduğumuzu söyledik binbir özürle 1 haftaya 10 gün faturadan ücreti düştüler yaa bırakında olsun o kadar da yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: eaizmir

Ben 2 arkadaşımla beraber Manisa da öğrenci evinde yaşıyorum.

Evimizde aylık 60TL ye 10mbit internet var.MEtronet tarafından sağlanıyor.

6 Ekim 2011 tarihinde 2 Yıllık tahahütle imzalanmış sözleşmemiz var.

Mezun olma ve ekonomik durumlar yüzünden bu öğrenci evini dağıtma kararı aldık.

Metronet üyeliğinin iptali için başvurduğumda Cayma bedeli,modem ücreti,aktivasyon ücreti,Sözleşme fesih ücreti gibi nedenlerden dolayı 600 TL istendi.

İlk başta üyelik için başvurduğumuzda en fazla 150-200 TL arası bir ücret ödersiniz iptal ederseniz denmişti.

Bugün tekrar sanki yeni üye olmak isteyen birisi gibi telefon edip bilgi almak istediğimi söyledim.Laf arasında "Üye olduktan sonra iptal edersem ne kadar öderim?" diye sordum.

180-200 lira civarı bir bedel ödersiniz dediler.Bu konuşmayı da ses kaydına aldım belki bir işe yarar diye

Bu durum mevcutken 600 Tl gibi bir rakamı ödememiz mümkün değil.

Sizce bu ücreti nasıl azaltabiliriz?

Okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

e hocam deseydin ya bizim arkadaş kapattırmaya çalışıyor 600tl istiyorlar diye ?

MetroNet görünürde banada çok güzel geliyor ama kafam takılıyor. Çok şikayet eden var. Hoş TTNeti tüm türkiye şikayet ediyor yinede kullanmak zorunda kalıyoruz ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

1 senedir kullanıyorum. Bir ara altyapı çalışması yapıyorlardı 1mbiti geçmiyordu hız ama şimdi güzeldi. Hafta içi akşamlar 5-6mbit görüyor rahat.

metronet hangi kurumun acaba bu firmanın alt yapısı yeterlimi yani memnuniyetiniz ne derecede acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkar76

quote:

1 senedir kullanıyorum. Bir ara altyapı çalışması yapıyorlardı 1mbiti geçmiyordu hız ama şimdi güzeldi. Hafta içi akşamlar 5-6mbit görüyor rahat.

metronet hangi kurumun acaba bu firmanın alt yapısı yeterlimi yani memnuniyetiniz ne derecede acaba ?

Son birkac aydir nette gezme hizi cok iyi degil, ama torr ennttr fln rahatlikla 1mbit goruyorum saniyede yukleme hizi, ayda 50tl oduyorum, bunun ilk 6 ayi 15tl idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben de son bir aydır çok rahat giriyorum nete bağlantım 10 mb ama 12 den aşşağı düşmüyr hem down. hem up... ping de 25 35 arası değişiyor. geçen gun de metro netten geldıler kopmalar oluyordu dedım. ada bu aralar var mı dedı. yok dedım bu aralar cok ıyı. o da alt yapı duzenleme çalışmaların oldugunu artık kopmalar yaşanmayacagını soyledı bende inşallah dedim. ama dedıgım gıbı bu aralar cok ıyı nazar degmesın.
  • quote:

quote:

quote:

Son birkac aydir nette gezme hizi cok iyi degil, ama torr ennttr fln rahatlikla 1mbit goruyorum saniyede yukleme hizi, ayda 50tl oduyorum, bunun ilk 6 ayi 15tl idi

taahhüt vermeden deneme şansımız varmı metroneti

• Merhaba metronet kullanıcıları.Şu anki internet servis sağlayıcımdan memnun değilim.Metronete geçmeyi düşünüyorum,yorumları okuduğumda interneti elektrik hattından alanlar büyük sıkıntı yaşamış.Yaklaşık 5 ay önce türk telekom binaya fiber hattı koydu.Sorum şu ki metroneti tek başıma kullanabilirmiyim 50 mpbs olarak ?(İnterneti elektrik hattından almacağım yalnız ben fiber olarak) Teşekkürler.
  • AKK hepsinde mevcut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

Eğer oturduğum bölgeyi destekliyorsa Metronet'e geçmeyi düşünüyorum.İnternet sitelerinde tariflelere baktım.10 Mbps'e kadar Limitsiz 59 lira.Paket detaylarında da AKK ile ilgili birşey göremedim.AKK var mı acaba bu tarifelerde?Bir de sizce iyi bir kuruluş mudur?Ekşide pek övmüyorlar ama yinede ben size bir sorasım geldi.

kardeş bpl rezaletine girme millet 0.70 mbit görünce dua ediyor ethernet e geç bide heralde siteye takıyorlar :S ve hotfile,**** gibi sitelerden indirmek zor tek ıp adresi veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

quote:

Eğer oturduğum bölgeyi destekliyorsa Metronet'e geçmeyi düşünüyorum.İnternet sitelerinde tariflelere baktım.10 Mbps'e kadar Limitsiz 59 lira.Paket detaylarında da AKK ile ilgili birşey göremedim.AKK var mı acaba bu tarifelerde?Bir de sizce iyi bir kuruluş mudur?Ekşide pek övmüyorlar ama yinede ben size bir sorasım geldi.

kardeş bpl rezaletine girme millet 0.70 mbit görünce dua ediyor ethernet e geç bide heralde siteye takıyorlar :S ve hotfile,**** gibi sitelerden indirmek zor tek ıp adresi veriyorlar

ben bir senedir kullanıyorum daha 0.70 oldugunu görmedim. yanlış yönlendirmeyelım arkadaşı. arkadaşım sen bağlatacaksan burada cevap arama. senin muhitte kullanan var mı bi araştır. memnun olan varsa al memnun değillerse alma. binanın elektrik hattının iyi olması bu kullanımı iyileştiriyor. tabii kötüyse de kötü oluyor. arkadaşın 0.70 i görmesi bundandır. ( ayrıca adaptörün ustundeki prize her hangi bir fiş takıldıysa ve ayrıca bu adaptörü üçlü bir prize takıldıysa bu sorunlar oluyor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: rebellious85

quote:

Orijinalden alıntı: bertu190700

quote:

ben bir senedir kullanıyorum daha 0.70 oldugunu görmedim. yanlış yönlendirmeyelım arkadaşı. arkadaşım sen bağlatacaksan burada cevap arama. senin muhitte kullanan var mı bi araştır. memnun olan varsa al memnun değillerse alma. binanın elektrik hattının iyi olması bu kullanımı iyileştiriyor. tabii kötüyse de kötü oluyor. arkadaşın 0.70 i görmesi bundandır. ( ayrıca adaptörün ustundeki prize her hangi bir fiş takıldıysa ve ayrıca bu adaptörü üçlü bir prize takıldıysa bu sorunlar oluyor.)

kardeş ben değil arkadaşım görüyor

• Metronete asla bulaşmayın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

İşte zaten filim zaten hangi kurumun olayında kopuyor. Eski oturmuş sitelerde kullanıcıları kalmamıştır, buna toki siteleri dahil. Nerde bir yeni Toki sitesi varsa orda görünürler. Ne hikmetse toki sitelerine en az iki sene bunlardan başka internet sağlayıcısı gelmez. Bu iki senede millet mecburen bunlara taahhütü kaptırdıktan sonra diğer internet sağlayıcıları gelebilir ancak. Yine ne hikmetse Metronet iki üç ayda altyapıyı yarım yamalakta olsa tamamlarken, yenilerin yerleşmesi (malum nedenlerle sanırım site yönetimleri zorluk çıkarıyor) iki sene sürer.
    Yani tokilerin kralı ne hikmetse kayıtsız şartsız 4 sene bu firmadır. Diğer internet sağlayıcıları yerleşince müşterileri acil taraftan kaçar ama olsun, nasılsa yeni tokiler gelmektedir.

• Arkadaşlar

Konuyu takip edebılırsınız...

http://forum.donanimhaber.com/m_75453779/tm.htm
  • Bu arkadaşların arasında sanırım şanslı olanlardanım. İnternetim hızım 5 mbit ve ping sayım 20 de. Son 3 aydır çok çok memnunum. İkametim Ankara/Altındağ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 11 Haziran 2013; 23:54:47 >
  • Doping Adsl de 20mbps'ye kadar Sınırsız Fiber İnternet Ayda 44,99 TL Aktivasyon ücretsiz. Başvuru ve bilgi almak için PM göndermeniz yeterli.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.