Şimdi Ara

Metronet kullananlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
18.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sadronis

3 haftadır yaşadığım internet gidip gelme(anlık) problemini an itirabi ile çözmüş bulunmaktalar. Sorunun sebebi BPL sistemlerinde yaptıkları değişiklik dediler onların yalancısıyım.

evet şuan bu problem giderilmiş gözüküyor. zaman tanımak lazımmış :)

hatta eskisinden daha hızlı nazar değmez inş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 9 Ocak 2013; 23:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzobu

artık3 haftalık ücret iadesi yaparlar....

:) onu yapmazlar da. umarım sorun oluşmaz tekrar. inşallah daha kaliteli ve sürekli müşteri menfaatine odaklı çalışırlar.
  • Arkadaslar binamızda fiberoptik bağlantı yok, metronet interneti bu şekilde kullanabiliyormuyuz?
    Tavsiye edermisiniz, uzun süre kullanıp memnun kalan yada kalmayan arkadaşlar var mı???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achellias

Arkadaslar binamızda fiberoptik bağlantı yok, metronet interneti bu şekilde kullanabiliyormuyuz?
    Tavsiye edermisiniz, uzun süre kullanıp memnun kalan yada kalmayan arkadaşlar var mı???

METRONETTEN UZAK DURUN, ADINI BİLE AĞZINIZA ALMAYIN ÜZÜLÜRSÜNÜZ

• metronet mi? bulasmayin bence...
    dertsiz basiniza dert alip caniniz sikilmasin...
    bizden uyarmasi...
    birazcik arastirin goreceksiniz neden bulasmamaniz gerektigini...

• arkadaşlar kesinlikle metronete bulaşmayın, çok az memnun olan insan tanıyorum, eğer bpl almayı düşünüyorsanız kesinlikle almayın. Sorun var dediğinizde gelip modem değiştirmekten başka yapabildikleri birşey yok. 1 günlük ping değerleride aşağıdadır, bu ping değerleriyle ancak gece 02:00 - 08:00 arasında birşeyler yapabiliyorsunuz gerisi yalan. Bundan sonra her forumda metronetle ilgili heryerde bu istatistikleri paylaşacağım, Memnun olmayan Herkese PRTG i yükleyip ankara ve istanbul serverlarına ping yaptırmalarını ve buralara eklemelerini tavsiye ediyorum. Sorun olmayan varsa tabiki oda yapsın bu testleri metronet olupta sabit ping değerleri alan var mı çok merak ediyorum açıkçası ?

• valla arkadaşlar ben de metronet kullanıyorum. tamam kopmlar oluyor sinir bozucu olabiliyor ama şunu da bi düşünün 60 liraya 10 mb down ve up hızı olan başka hangi firma var ? varsa ona geçelim.. bu fiyata bu bağlantıyı kullanıyorsak diğer olumsuz yönlerine de katlanmak gerekir bence. yanlış düşünüyor olabilirim ama 1 mb e 60 lira vermekten se 10 mb e 60 lıra veririrm daha iyi ki son 1 haftadır kopma yaşamıyorum ve donw hızım 18 mb lara çıkmaya başladı demekki düzelmeler var daha ne isteyebilirim ki... bence bu fiyata bu bağlantı bulunmaz hint kumaşı... her güzelin bir kusuru olur derler ya bu da öyle birşey...
    buda bağlantı hızım
    http://www.speedtest.net/result/2484792447.png

• bir de arkadaşlar binanın altyapısının( elektrik tesisatı) sağlam ve yeni olması gerekiyormuş. eski binalardaki elektrik hatları da haliyle eski olduğu için. ışık yakmanızda yada makine çalıştırmanızda yüklenme fazla olduğu için kesilmeler normal oluyormuş. böyle söylediler bana benim bina yeni olduğu için belki de bu sorunları yaşamadım ( çok sık) ben de mantıklı olduğunu düşündüm açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellious85

valla arkadaşlar ben de metronet kullanıyorum. tamam kopmlar oluyor sinir bozucu olabiliyor ama şunu da bi düşünün 60 liraya 10 mb down ve up hızı olan başka hangi firma var ? varsa ona geçelim.. bu fiyata bu bağlantıyı kullanıyorsak diğer olumsuz yönlerine de katlanmak gerekir bence. yanlış düşünüyor olabilirim ama 1 mb e 60 lira vermekten se 10 mb e 60 lıra veririrm daha iyi ki son 1 haftadır kopma yaşamıyorum ve donw hızım 18 mb lara çıkmaya başladı demekki düzelmeler var daha ne isteyebilirim ki... bence bu fiyata bu bağlantı bulunmaz hint kumaşı... her güzelin bir kusuru olur derler ya bu da öyle birşey...
    buda bağlantı hızım

Kopmadan olucaksa stabil olacaksa ben 2-3 mbit e razıyım arkadaşım online oyun oynayan biriyim o anlık kesintiler yüzünden oyundan düşmediğim oyun kalmadı

• quote:

Merhaba hocam, ben ızmirde kullanmaktayım. Bir yılı aşkın süredir aktif olarak kullanıyorum. stabil 10mbit görüyorum. Eskiden WoW oynardım ping değeri yanılmıyorsam 100u geçmezdi hiç. Size önerim eğer kullanacağınız apartmanda biri kullanıyorsa yada sitede ilk önce ondan modemi alıp kendi evinizde deneyin. çünkü gerçekten daireden daireye durum çok değişiyor. Bu dediğim bpl sistemi için geçerli yoksa büyük ihtimal hiç sorun olmaz. Başka sorunuz varsa sorabilirsniz

Kardeşim bende metronet bağlatmak istiyorum fakat kablosuz kullanmam gerekiyor neti biraz araştırdım sadece elektrik hattından priz veriyorlar gözüküyor nasıl yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: djhaci

quote:

Merhaba hocam, ben ızmirde kullanmaktayım. Bir yılı aşkın süredir aktif olarak kullanıyorum. stabil 10mbit görüyorum. Eskiden WoW oynardım ping değeri yanılmıyorsam 100u geçmezdi hiç. Size önerim eğer kullanacağınız apartmanda biri kullanıyorsa yada sitede ilk önce ondan modemi alıp kendi evinizde deneyin. çünkü gerçekten daireden daireye durum çok değişiyor. Bu dediğim bpl sistemi için geçerli yoksa büyük ihtimal hiç sorun olmaz. Başka sorunuz varsa sorabilirsniz

Kardeşim bende metronet bağlatmak istiyorum fakat kablosuz kullanmam gerekiyor neti biraz araştırdım sadece elektrik hattından priz veriyorlar gözüküyor nasıl yapabilirim?

Ben TPLink TL-WR741N aldım bir tane ve onunla kablosuz olarak paylaştırıyorum şuanda.

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

Orijinalden alıntı: rebellious85

valla arkadaşlar ben de metronet kullanıyorum. tamam kopmlar oluyor sinir bozucu olabiliyor ama şunu da bi düşünün 60 liraya 10 mb down ve up hızı olan başka hangi firma var ? varsa ona geçelim.. bu fiyata bu bağlantıyı kullanıyorsak diğer olumsuz yönlerine de katlanmak gerekir bence. yanlış düşünüyor olabilirim ama 1 mb e 60 lira vermekten se 10 mb e 60 lıra veririrm daha iyi ki son 1 haftadır kopma yaşamıyorum ve donw hızım 18 mb lara çıkmaya başladı demekki düzelmeler var daha ne isteyebilirim ki... bence bu fiyata bu bağlantı bulunmaz hint kumaşı... her güzelin bir kusuru olur derler ya bu da öyle birşey...
    buda bağlantı hızım

Kopmadan olucaksa stabil olacaksa ben 2-3 mbit e razıyım arkadaşım online oyun oynayan biriyim o anlık kesintiler yüzünden oyundan düşmediğim oyun kalmadı

Valla bu problemler oluyorsa genellikle çözüm sizin bölgenizdeki yetkiliyi arayıp konuşmaktan geçiyor. Bende genel müdürlüğü aradığımda (çağrı merkezi) çok fazla yardımcı olamamışlardı anlık kesintiler konusunda fakat İzmir Bölgesini aradğımda evet sorundan haberimiz var çözümü için uğraşıyoruz demişlerdi ve hergün beni arayarak durumdan haberdar etmişlerdi. Sizede bunu öneririm.

• oyun konusunda birşey diyemem internet uzerınden çok oyun oynayan birisi değilim. sanırım diğer arkadaşların da sıkıntısı bu yüzden sürekli kopma olunca can sıkıcı olabilir dediğiniz gibi. ama bu aralar bi iyilerşme var umarım tamamen ortadan kalkar bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Madem kuruyorsun böyle bir şirket riskte alın artık.Getirin her haneye alan alır almayan almaz.Ben anlamıyorum yatırım bir risk olduğunun farkında olamayan insan beynini.Bune yahu.Yok sitelere yok şunlara yok bunlar yok masrafı kurtarmaz...

metronet hangi firma bu ilk kez duydum kullanımı nasıl tavsiye edilirmi
  • Bende Ocakğın 14 ünde falan aktif oldum yani 20 dakikada bir kopmalar oluyordu sonrra çoğu sitelere giremiyordum mesela Donanimhaber MSN Skype xFire gibi çeşit çeşit sitelere ve programlara giremiyorum ayrıca Proxy programı satın almıştım parayla o bile çalışmıyordu!. Müşteri hizmetlerini aradık geldiler yeni modem verdiler sorun modemdeymiş tam hatırlamıyorum ama eski versiyon yada bozuk dediler. Şimdi takır takır giriyorum ama online oyunlarda sorun var BAN yedim kaldıramıyorum. 1 ay içinde o sorunda ortadan kalkıcakmış diyorlar. Kısacası ilk başlarda sorun yaşabilirsiniz ama telefon ücreti almadıkları için güzel. Kayaşehirde oturuyorum.
  • Oturduğum bina yeni toki.Fiber optik döşenmiş önceden metro net ile 50mbps kullanıyorum gayet memnunum.Hiç kopma yaşanmadı 1.5 yıldır kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xv6vn

Oturduğum bina yeni toki.Fiber optik döşenmiş önceden metro net ile 50mbps kullanıyorum gayet memnunum.Hiç kopma yaşanmadı 1.5 yıldır kullanıyorum

Prizdenmi alıyorsunuz
  • isteyen metronetin müşteri hizmetlerini önce bir arasın.
    memnun kalırlarsa kullansınler.

ben ttnet kullanıcısıyım. yıllardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

Oturduğum bina yeni toki.Fiber optik döşenmiş önceden metro net ile 50mbps kullanıyorum gayet memnunum.Hiç kopma yaşanmadı 1.5 yıldır kullanıyorum

Prizdenmi alıyorsunuz

Evet pirizden alıyorum.Hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.En iyi yanıda TTNET gibi yok şu kadar gb indirdikten sonra 1mbpsye düşer falan hiçbiri yok her zaman 50mbps kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Prizdenmi alıyorsunuz

Evet pirizden alıyorum.Hiç sıkıntı yaşamadım şu ana kadar.En iyi yanıda TTNET gibi yok şu kadar gb indirdikten sonra 1mbpsye düşer falan hiçbiri yok her zaman 50mbps kullanıyorum.

Upload hızın nasıl ping nasıl hız testi atar mısın?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Prizdenmi alıyorsunuz

Upload hızın nasıl ping nasıl hız testi atar mısın?

51 download 49 upload 15 ping

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.