Şimdi Ara

Millenicom - Netspeed - Galaksinet Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Uzun süre TTNET kullandım sonrası fiyat politikasından TURKNETE geçtim.malumunuz uzun süre TURKNETTE sorun yaşadım sık sık kopmalar özellikler 12 den sonra internet hizmeti alamadım . yaklaşık bir aya yakın üç firma arasında kaldım .Mevcut evimde sadece Adsl hizmeti alabiliyorum . yapılan test sonuçlarında 13 Mbps kadar hız alabiliyormuşum. Millenicom - Netspeed - Galaksinet kullanan arkadaşlar önerileriniz nelerdir. geri dönüşleriniz rica ederim.

• testi kendiniz de yaptınız mı?, yoksa sadece telefonda size soylenen mi. Ben şu an netspeed 8Mbps kullanmaktayım, kablolu-kablosuz 7Mbps alıyorum. Pingim 10-12 arası CGNAT var (tüm isslerde olduğu gibi).
  • Alt yapınızın durumuna göre hız alırsınız ben millenicom kullanıyorum memnunum, linkten adresini kontrol edersen destekleyen hızı öğrenebilirsin. ( apartman adını herhangi bir şey girip geçin sorgulama açılır. )
    www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede
  • Fiber altyapınız varsa millenicom yoksa Netspeed
  • Ares kullanıcısına yanıt
    Testi telefonda söylediler . Netspeed ne zamandır kullanıyorsunuz ve sorun yaşadığınızda şikayet kayıtlarına nasıl dönüş sağlıyorlar bu konuda turknette çok sorun yaşamıştım
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    Maalesef alt yapım fiberi desteklemiyor. Millenicom da sorun yaşadığınız takdirne nasıl dönüş sağlıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    siz hangisini kullanıyorsunuz. ve sorun yaşadınızmı
  • ne zamandır kullanıyorsunuz
  • EFEEE07 kullanıcısına yanıt
    Normal müşteri hizmetleri var. Sorun olduğunda arıza kaydı açıp durum ile ilgili bilgi verebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFEEE07

Testi telefonda söylediler . Netspeed ne zamandır kullanıyorsunuz ve sorun yaşadığınızda şikayet kayıtlarına nasıl dönüş sağlıyorlar bu konuda turknette çok sorun yaşamıştım
    https://extranet.com.tr/altyapi/
    www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Nerede ve Sorgulama | Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

bu iki yerden bir sorgulama yapın, gözünüzle görün derim. Telefonluk bir sıkıntı yaşamadım MH si için birşey diyemem. Onlar için forumda ki diğer konulara bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EFEEE07

ne zamandır kullanıyorsunuz
    Konuyu açtığımdan beri kablosuz 33 mbps alıyorum. Akşam saat 7.10 da yaklaşık bi 15 dk hız 20 ye düşüyor. Sonra hemen düzeliyor yeniden 33 mbps. Ping sabah akşam aynı vie.valve 44 ms lux.valve 50 ms

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milleni kullanmış biri olarak kesinlikle önermem çok sayıda şikayetçi kullanıcısı var hali hazırda. Milleni de bir arıza yaşadığınızda kesinlikle ilgilenen yok forumu araştırırsan göreceksin zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istanbul avrupa yakasında veya trakyada iseniz yalın netgalaksi öneririm değilseniz netspeed.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulkoc

istanbul avrupa yakasında veya trakyada iseniz yalın netgalaksi öneririm değilseniz netspeed.
    hocam anadolu yakasında yaşıyorum geçsem mi acaba net galaksiye?
  • Kolpaçino Özgür kullanıcısına yanıt
    anadolu yakasında yalın hizmetleri yoktu başlamış sitesinde öyle yazıyor tavsiye ederim bence iyi hizmetleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulkoc -- 13 Nisan 2019; 12:51:29 >
  • Izmirdeyim. 14 gun once galaksinete gectim 24 mbps hiz alabilecegimi bildirip sozlesme yaptik. Ilk gunde 24 mbps lik hiz olmadigini 16 mbps hiz verelim dediler. Olur dedim. Gel gorki defalarca ariza kaydi actirmama ragmen 3mbps hizi gecemedik. Daha once kullandigim superonline ile ayni altyapiyi kullaniyorlar fakat iyi calusma ekipleri ve musteri hizmetleri yok maalesef. Ben yandim siz yanmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.