Şimdi Ara

Metronet ve Xbox

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Eve Metronet bağlattım şu elektrik kablosu üzerinden internet ama bir türlü xboxu internete bağlayamadım. Sabit ip aldım, gereken portları açtırdım ama nedense xbox hala interneti görmüyor. Acaba evinde metronet internet kullanan ve böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 28 Aralık 2010; 9:27:08 >

• Normalde direk bağlantı yapıldığında görmesi lazım diye biliyorum. Daha detaylı bilgi vermeniz mümkün mü? Bağlantıları yaptığınızda ne oluyor falan gibi. Bu arada Metronet pinglerinin çok yüksek olduğunu duymuştum. Bağlantı tamamlandığında oyun deneyimlerinizi bize de aktarırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Normalde direk bağlantı yapıldığında görmesi lazım diye biliyorum. Daha detaylı bilgi vermeniz mümkün mü? Bağlantıları yaptığınızda ne oluyor falan gibi. Bu arada Metronet pinglerinin çok yüksek olduğunu duymuştum. Bağlantı tamamlandığında oyun deneyimlerinizi bize de aktarırsanız sevinirim.

Yani statik Ip ve DNS numaraları verdiler ben onları bilgsayara ve Xbox'a da manuel olarak girdim ancak hala alet internete bağlanamıyor. Nedenini anlayamadım o yüzden acaba varmıdır diye sordum bunu kullanıpta xbox oynayan ama henüz çıkmadı.
  • Verdikleri statik IP muhtemelen bir tanedir ve siz bu adresi her iki cihaza birden ayni sekilde girdi iseniz zaten calismaz.
    Yapmaniz gereken bir router veya wireless router kullanip - ROUTER'in WAN cikisina size verilen statik IP ve diger degerleri girin
    LAN tarafinda bagladiginiz PC ve XBOX'a da cihazin otomatip IP dagitmasini saglayin.

Simdi adim adim neler yapilacak anlatmasi uzun surer ancak size verilen IP sadece tek bir cihaz icin kullanilabilir. Router olmadan hub'la ya da switchle de dagitamazsiniz bu tek cikisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Verdikleri statik IP muhtemelen bir tanedir ve siz bu adresi her iki cihaza birden ayni sekilde girdi iseniz zaten calismaz.
    Yapmaniz gereken bir router veya wireless router kullanip - ROUTER'in WAN cikisina size verilen statik IP ve diger degerleri girin
    LAN tarafinda bagladiginiz PC ve XBOX'a da cihazin otomatip IP dagitmasini saglayin.

Simdi adim adim neler yapilacak anlatmasi uzun surer ancak size verilen IP sadece tek bir cihaz icin kullanilabilir. Router olmadan hub'la ya da switchle de dagitamazsiniz bu tek cikisi.

aynen router üzerinden xbox ve bilgisayara sabit ip atayarak ve router içinde de portları açarak sorunu halledebilirsin

şuan bilgisayarı ve xboxı nasıl bağlıyorsun metronet'e?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.