Mevcut Hattımı türknet'e taşıdım yapa için ama (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Merhaba aynı santral de ve ayrıca komşum bu sisteme geçmiş bundan bende yararlanmak istiyorum
şuan hızım 35 mb
bu konu ile ilgili destek kaydım 43683787
turknetdestek yardımcı olursanız mutlu olurum
not:yıllardır turknet kullanıyorum
-
-
Merhaba, keyifli kullanımlar dilerim -
Merhaba, YAPA için uygunluk olması durumunda ilgili ekibimiz geçişinizi yaparak size bilgi verecekler. -
tamam teşekkür ederim bende gelişmeleri burdan paylaşıcağım
-
Bende YAPA İçin bekliyorum @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiyaAjans -- 5 Mayıs 2021; 23:17:22 > -
Sorunum çözülmüyor, henüz olumlu bir gelişme yok. Aynı santralde olmamıza ve santrale daha yakın olmamq rağmen komşum yapa altyapısından yasarlanırken ben yararlanamıyorum. Yapılan açıklamayı mantığım almıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, adresinizde aktif altyapımız varsa ve YAPA için boş port varsa ilgili ekibimiz geçişinizi yaparak size bilgi verecektir. -
Merhaba, uygunluk olması durumunda otomatik olarak geçişinizi yaparak ilgili ekibimiz size bilgi veriyor. -
Selam hocam netspeed altyapı sorgulama yaptığınızda santrale uzaklık kaç metre gözüküyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bu konuda ilgili birimimize detaylı olarak bilgi verdim ve dönüş yaptıklarında sizinle paylaşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismetgg
Alıntıları GösterSağolun hocam mümkünse modem hat değerlerini paylaşır mısınız? Snr margin görmek amaçlı.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X