İ iyi günler arkadaşlar biraz ısrar biraz türknetdestek katkısıyla yapa sistemine geçtim bulunduğum yerdeki en hızlı internet i alıyorum Teşekkürler TÜRKNET Ve turknetdestek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetgg -- 5 Mayıs 2021; 11:9:35 > |
Mevcut Hattımı türknet'e taşıdım yapa için ama (2. sayfa)
-
-
Merhaba aynı santral de ve ayrıca komşum bu sisteme geçmiş bundan bende yararlanmak istiyorum
şuan hızım 35 mb
bu konu ile ilgili destek kaydım 43683787
turknetdestek yardımcı olursanız mutlu olurum
not:yıllardır turknet kullanıyorum
-
Merhaba aynı santral de ve ayrıca komşum bu sisteme geçmiş bundan bende yararlanmak istiyorum
şuan hızım 35 mb
bu konu ile ilgili destek kaydım 43683787
turknetdestek yardımcı olursanız mutlu olurum
not:yıllardır turknet kullanıyorum
hattım yeterince stabil
-
Merhaba, keyifli kullanımlar dilerim -
Merhaba, YAPA için uygunluk olması durumunda ilgili ekibimiz geçişinizi yaparak size bilgi verecekler. -
tamam teşekkür ederim bende gelişmeleri burdan paylaşıcağım
-
Bende YAPA İçin bekliyorum @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiyaAjans -- 5 Mayıs 2021; 23:17:22 > -
Sorunum çözülmüyor, henüz olumlu bir gelişme yok. Aynı santralde olmamıza ve santrale daha yakın olmamq rağmen komşum yapa altyapısından yasarlanırken ben yararlanamıyorum. Yapılan açıklamayı mantığım almıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, adresinizde aktif altyapımız varsa ve YAPA için boş port varsa ilgili ekibimiz geçişinizi yaparak size bilgi verecektir. -
Merhaba, uygunluk olması durumunda otomatik olarak geçişinizi yaparak ilgili ekibimiz size bilgi veriyor. -
Selam hocam netspeed altyapı sorgulama yaptığınızda santrale uzaklık kaç metre gözüküyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Man Of EarthSelam hocam netspeed altyapı sorgulama yaptığınızda santrale uzaklık kaç metre gözüküyor?
sizin yorumu görünce baktım 417 metre mesafe görünüyor
benim tam adresimi yazınca 16 mb adsl çıktı
yan daire ye 44 mb vdsl çıktı
turknet tüm hızı verdi 49 mb ve 12 mb upload
-
aynı santralde olduğum halde bana yapa sistemini vermek istemiyorlar otomatik geçiş oluyormuş olsaydı yıllardır türknet deyim geçerdim
Destek Numarası
43683787
bu işi çözse çözse @türknetdestek çözer
-
Bu konuda ilgili birimimize detaylı olarak bilgi verdim ve dönüş yaptıklarında sizinle paylaşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismetggsizin yorumu görünce baktım 417 metre mesafe görünüyor
benim tam adresimi yazınca 16 mb adsl çıktı
yan daire ye 44 mb vdsl çıktı
turknet tüm hızı verdi 49 mb ve 12 mb upload
Alıntıları GösterSağolun hocam mümkünse modem hat değerlerini paylaşır mısınız? Snr margin görmek amaçlı.
-
tamam atıyorum hat değerlerimi de yorumlarsanız memnun olurum ben o konuyu pek anlamıyorum
bu arada bulunduğum ilçede en fazla 35 mb hız veriliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X