Daha önceleri türknet kullandım sonra 3 yıl belki daha fazla başka firmalardan internet aldım (ev için) ve iş yerimizde de benim aracılığımla 2 aboneligi türknet e taşıdım o iki hattı türknet 1 yıl öncesine kadar yapaya geçirdiler bende ev aboneligimi türknet e geçirmeye karar verdim adres kontrolünde ( yapa olduğu için ) geçişim yapıldı ama yapa sistemine mevcut aboneden geçişlerinde yapa sistemine geçiremediklerini söylediler |
Mevcut Hattımı türknet'e taşıdım yapa için ama
-
-
Merhaba, yapa santralimize geçiş işlemleri otomatik olarak başlatılmaktadır. Bölgede yapa santrali varsa, yapa santralinde boş port varsa ve mesafe kaynaklı sorun yoksa geçiş süreci otomatik olarak yapılmaktadır. Mevcut abone ya da yeni abone ayrımı yapılmamaktadır. Sorun yaşadığınız hizmete ait müşteri numaranızı PM üzerinden iletmeniz durumunda kontrol ederek bilgi vereceğim. -
otomatik geçiş olucaksa sıkıntı yok müşteri hizmetleri yeni hat başvurusunda direk yapa verilir dedi başka firmadan geçişlerde yapa verilmez dedi bende şaşırdım
umarım yanlış anlama olmuşdur
müşteri no 2127112
-
Belirttiğimiz kriterler doğrultusunda uygun bulunması halinde otomatik geçiş süreci başlatılacaktır. Bu konuda açtığınız destek kaydı üzerinden bildirimde bulundum. Arkadaşlarım kontrol ederek size bilgi verecektir. -
aboneliği taşımadan önce baktım komşumdanda baktım yapa görünüyordu
abone oldukdan sonra ise yapa'da olmadığım söylendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetgg -- 28 Nisan 2021; 18:22:16 >
-
bu benim bilgilerim santral aynı
buda çalıştığım işyeri bu hat ile tüm işlemlerle ben ilgileniyorum buda aynı santral ve bu yapa da
-
Merhaba, santral aynı olabilir. Ancak yapa altyapısı bina numarasından bina numarasına değişiklik göstermektedir. Altyapı olsa da mesafe kaynaklı yapa verilemediği durumlar oluyor. Yapa altyapısı olması durumunda ya da boş port veya mesafe kaynaklı sorun olmaması durumunda otomatik olarak yapaya geçiş kaydı açılacaktır. -
ana sayfanızda ne hız alırım seçeneğinde insanları yanıltıyor ben orda gördüğüm için başvuru yaptım belli bir süre beklerim gelmezse başımın çaresine bakarım
-
Hocam, dilerseniz bu durumu www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı açarak iletebilirsiniz. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri tekrar yapmış olacaktır. -
evet ordan'da görselleri attım umarım bir çözüm bulunur
-
Arkadaşlarım gerekli incelemeleri yaparak size bilgi verecektir. Konuyu ben de yakından takip edeceğim hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismetggana sayfanızda ne hız alırım seçeneğinde insanları yanıltıyor ben orda gördüğüm için başvuru yaptım belli bir süre beklerim gelmezse başımın çaresine bakarım
Destek kaydından aradılar aynı şeyler söylendi yapa altyapısı yokmuş
bu resim tamamen aldatmacadır demek istiyorlar
-
Gelen bilgide bölgede yapa altyapısı olmadığı, yapa çalışmaları başlatıldığında otomatik geçiş için kayıt açılarak bilgi verileceği iletilmiştir. -
Ben pes ettim artık birşey demiyorum
-
Turknet den mesaj geldi
-
Merhaba, yapa geçiş işlemleriniz başlatılmıştır. Başvuru yapılarak port seçimi yapılmıştır. Onaylanması durumunda size bilgi vereceğiz. -
tamam teşekkür ederim
-
Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim. -
Takipteyim ben de hattımı değiştirmek üzereyim ve Yapa aldatmacasından dolayı çekiniyorum. -
Merhaba, sorgulama yaptığınızda yapa santralimizden hizmet alacağınıza yönelik bilgi veriliyorsa boş port olması durumunda ve mesafe kaynaklı sorun olmaması durumunda otomatik olarak geçiş süreci başlatılmaktadır.
Benzer içerikler
- vae fiber modem
- internet ışığı yanıp sönüyor
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- modemden cızırtı gelmesi
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- statik ip
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
- turknete geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X