Şimdi Ara

Mevcut paketimin yarı Hızını alıyorum yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Normalde N wifi ile 30-35Mbps alınabiliyor. Bölgenizde sinyal kirlilğği çok fazla ise bir ihtimal durum nırmal olabilir. Modeminiz Zyxel WMG3312B10B ise 20Mhz bandında sinyal tarama yapabiliyor. En boş kanalı seçin testin sonucuna göre. Şayet modeminizde böyle bir özellik yoksa elle tek tek deneye deneye artık.

Nasıl yapacağız yardımcı olabilirmisin? Ayni modem var bende

35 yerine 24 alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyzerh kullanıcısına yanıt
    Valla tam hatırlamıyorum ama kablosuz ayarlarından 20MHz bandından yayın yapacak şekilde ayarlamanız lazım. Sonra yine kablosuz bölümünde kanal tarama fonksiyonu olacak tarama yapım size bir tablo çıkartacak kanal 1 kanal 2 kanal 3 kanal 4 diye 13'e kadar olması lazım. Orada sinyal kirliliği en az kanalı seçeceksininiz mesela en temiz kanal kanal 10 mu çıktı kablosuz ayarlarından kanal 10'a getireceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız kaybı yaşamamanın tek yolu bence modemden santrale kadar bağlantızı tek bir kablo çektirmek. Ben geçenlerde 3-4 yerde bağlantısı olan kablomu söktürüp onun yerine tek parça bir kablo çektirdim. Kablonun bir ucu modeme diger ucu evin altındaki türk telekom portuna bağlandı. Şimdi 50 mb olan hattım bazen 48-49 çıkıyor bazen ise ellinin üzerine bile çıkıyor şu an bu yazıyı yazarken ölçtüm 57,14 tü. Evin içinteki tılgın modemin çekmeme sorunu ise ikinci bir modemi accses point yaparak çözmüş durumdayım. Yani kısaca TTnet için iyi bir hat ve iyi bir acces point mutlaka gerekli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.