Şimdi Ara

Mevcut paketimin yarı Hızını alıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar hipernet 35mb dowland 2mb upload var sözde ama 16mb download 0,8 mb upload alıyorum ölçtüğümde her seferinde müşteri hizmetlerinde hat değerleriniz normal sözünü duymaktan gına geldi bu paketten önce ultranet 16mb kullanıyordumhat bina durumu felan 14 mb felan alıyodum.ama burda 35 iken 16 almak cok sıkıntılı bir terslik var 3-5 düşse anlarım ama
    siz degerli arkadaslarımdan yardım bekliyoırum down/upload hızlarımı yayınlıyorum ve hat degerlerimi normla mi yoksa bina hattımdamı sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izdiham -- 21 Şubat 2017; 20:28:35 >

• Hat zayıflama(dB) değerlerin berbat ya modem yanlış ölçüyor ya da ki büyük ihtimalle evine gelen kablodan da kaynaklı olabilir bu kontrolleri bir yap baktın hala hattın düzelmedi , sana interneti veren şebekiyi bir ara bu sorunu bildir derim.
  • Kablolarında problem yok.
  • ama bundan once ultranet 16 mbit kullanıyordum aynı hat ile en fazla 2 mbit dusuyordu burda yarıdan fazla kayıp var
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    adı üstünde zayıflama . Bu değer ne kadar düşük olursa okadar iyi. Wifi daki -DB gibi.
    Hatta bir problem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 21 Şubat 2017; 23:49:52 >
  • büyük ihtimalsorun senden yada ilçeden kaynaklı değil. İller arası omurgalarda akşam öğlen saatlerinde mağlesef bu sorunlar görülebiliyor.
    Geceliğin 2 3 gibi bir deneme yapabilirseniz daha iyi anlamış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

adı üstünde zayıflama . Bu değer ne kadar düşük olursa okadar iyi. Wifi daki -DB gibi.
    Hatta bir problem yok

Pardon ben SNR margin değerleri ile karıştırmışım ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hız testini kablosuz olarak mı yapıyorsun

kablolu olarak yapabilir misin?
  • hız testini eternetten yapıyorum wi-fi kapatıyorum ve isin garibi wi-fi hızı cepte 72 mb gorunuyor
  • bu sorun ultranetten 16 dan hipernet 35 mb gecince oldu vdsl2 ye ocak 29 un dan beri var en son telekomdan elit hizmet talep ettim bakalım
  • Benim aynısı oldu TT bilerek kısıtlma yapıyor kısıtlamıyı kaldırsınlar. Benim sorun hale çözülemedi 50 mbps 30 geliyor upload kısıtlama var TT bilerek kısıtlama yapıyor modem arayuz aldanmayın TT kendi ekipleri goruyor kısıtlamı soylemiyorlar
  • aynı durum bende de var ama benim hat değerlerim kötü olduğundan sanırım anlayanlar bir bakabilir mi ?

modemde 25-29ları görmeme rağmen hız testleri 17 mbit'i geçmiyor upload da 0.7-0.8 falan anca çıkıyor 3 yazmasına rağmen bende aynı şekilde 16 ultradan geçtim acaba bi hız sınırı mı uygulanıyor akk kotası gibi geçirirken belki bişeyler yapmayı unutmuşlardır. Şikayet açtım bu konuyla ilgili 1 gün sonra bakmışlar o günün sonunda da akk yi geçmiştim teknik ekip bişey yapamayız akk geçmiş diye bilgi vermiş 2. günde aradılar...

• izdiham kullanıcısına yanıt
    O zaman bilgisayarın ethernet kartı ya problemli yada eski.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de bugün ultranet 16 mbps'den hipernet 35 mbps'e geçtim. Umarım aynı sorunları yaşamam. Bu arada; paket değişikliğiniz başvurudan ne kadar sonra onaylanıp kullanmaya başlayabildiniz?
  • Bana 2 ile 15 gün arasında aktif olur dediler. ama tam 20 gün sonra aktif oldu ondan sonrada bu sorun ortaya çıktı birde yeni tarifeden fatura gönderdiler ama itiraz ettim kullanmadığım bir hızın maliyetini kabul etmiyorum dedim 2 dk sonra düzelttiler.. ve bugünde yukarıda bahsettiğim ücretli telekom servisi geldi.ve modemi hatti sistemi incelediler 17 mbit kayıp sizden kaynaklı değil dediler Telekom'un santral sisteminden dolayı 35 mbit görünüyor fakat modeme gelmiyor diye birşey'ler zırvaladılar.... sorun benden çıkmadı yani gelen arkadaşa sistem kaynaklı abone mevcut paket hızını kullanamıyor diye arıza raporuna yazdı. akabinde müşteri temsilcisinin sisteminde görünüyor ve sizden kaynaklı sorun olmadığı için eski tarimfem den arıza giderilene kadar kullanacam eğer ki size de fatura yeni tarifeden yani kullanamadığınız paketten gönderirlerse kabul etmeyin itiraz dilekce'sini oluşturun 5 dk içinde mesaj geliyor zaten

Santral arızasının sonucunu burdan tekrardan aktarıcam

Teşekkür ederim, bakalım bizde durum ne olacak.
  • bende de hipernet 35mb dowload 2 mb upload paket var ethetnet kablosu ile ölçtüğümde 33 mb alabiliyorum ancak wifi ile 19-20 mb alabiyorum. Modemim bilgisayarıma uzak o nedenle kablolu kullanamıyorum. Wifi ile bu kadar düşük almam normal mi? Wifi ile daha yüksek hız alabilmem için önerisi olan var mı?
  • Bölgenin genel müdürlüğüne gitmeni tavsiye ederim. Müşteri hizmetleri pek çözüm sunmuyor açıkcası.
  • Stormboys S kullanıcısına yanıt
    Normalde N wifi ile 30-35Mbps alınabiliyor. Bölgenizde sinyal kirlilğği çok fazla ise bir ihtimal durum nırmal olabilir. Modeminiz Zyxel WMG3312B10B ise 20Mhz bandında sinyal tarama yapabiliyor. En boş kanalı seçin testin sonucuna göre. Şayet modeminizde böyle bir özellik yoksa elle tek tek deneye deneye artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stormboys S kullanıcısına yanıt
    modemim airteis 5660v2 daha önceki hızım 24 mbps iken wifi ile yine aynı (19-20 mb) hızı alıyordum. Dün akşam aradım ttneti sorun olmadığını söylediler kablolu olarak bağlandığınızda 35 mb kadar alabilirsiniz wifi olunca düşer dediler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.