Şimdi Ara

Mevcut Yurtdışı Çıkışı Toplamı 68.420 Gbps (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya 4mbit hız veriyor(adı 4 kendisi değil) ve hala yurt dışı rezalet. Burda rapid örneğine isyan edenler olmuş bizim için en somut örnek o çünkü o bir firma biz ülke onun kadar olmadık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckm

ya 4mbit hız veriyor(adı 4 kendisi değil) ve hala yurt dışı rezalet. Burda rapid örneğine isyan edenler olmuş bizim için en somut örnek o çünkü o bir firma biz ülke onun kadar olmadık.

Katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

Orjinalden alıntı: ckm

ya 4mbit hız veriyor(adı 4 kendisi değil) ve hala yurt dışı rezalet. Burda rapid örneğine isyan edenler olmuş bizim için en somut örnek o çünkü o bir firma biz ülke onun kadar olmadık.

Katılıyorum.

Aynen Bende Katılıyorum Ama Yapıcak Bir Şey Yok Bizde Küçük Şeylerden Mutlu Olalım Ne Yapalim

• şu çok download yapan arkadaşlar sayesinde ülkemizde internet teknolojik olarak gelişmek zorunda kalıyor...

ADAMLARIN(TTnet) tınında mı bilmem ama.
  • tınındadır kesinlikle bugunku kesinti neden acaba
  • Bence bugünkü kesintiyi Telekom'dan kimse iplemicek.
  • Her kapasite artışında internet böle kesilirse işimiz var.
  • Evet gerçekten bugun bende hayret ettim ankara da da gitti bi ara ne oluyoruz dedim...
  • sanki marmaradaki balıklar fiber kabloları kemiriyorlar benim hat alçak irtifada sürünüyor kangren oldum resmen
  • 1 haftadır adsl im kanser oldu.

sunucu kopuyor dl ler çöpe gidiyor.

bittorr... 4kb ile indiriyor.kalan zaman ise yaklaşık 356gün 15 saat.yani ben stabil 4kb ile indirme yaparsam pc 1 SENE SONRA indirmiş olacak.

rapid de gidip geliyor.
  • With 140 Gigabit/s of Internet connectivity and 3.5 Petabytes of storage, Ra-pid-Sha-re is one of the biggest and fastest web hosters world wide.

Oha yani 68 nerde 140 nerde? 2 KATI!

Neden karşılaştırdığımızı soranlara söylüyorum, rapid üye başına aylık 7 Euro alıyor, hatta 6 ayık alırsan 5 Euro.

TT, Üye başına minimum 29+12 YTL = 41 YTL alıyor. Bu da yaklaşık 25 Euro yapar!

Bütün bunların yanında Rapid, üye olmayanlara ücretsiz servis veriyor, yani aslında çok daha az para kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algorian -- 8 Eylül 2007; 0:46:05 >
  • Rapid düşünecek halde değilim :) Sahip olduğum şeyler için seviniyorum, sahip olmadıklarımı düşünmüyorum.
  • yurt disi midir, dandik kablo mudur bilmem
    ama bu adamlar cikisi arttirdik, dedikce, bizim internetten faydalanma hizimiz dusuyor..

Buna daha ne kadar mahkum olacagiz gercekten merak ediyorum

Bunu cozmeyen bir telekom, baska hic bir atilim yapmasin

selamlar
  • telekom'un yurtdışı çıkışlarını nereden öğrenebiliyoruz?
  • TTnet sadece 20 milyon kullanıcıya hizmet verirken, rapid dünyanın heryerinden (tahmini) 100 milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyor.E olsun o kadarda bandwithi.Sonuç; TTnet ve Rapid i karşılaştırmak mantıksızca.
  • zaten bu aralar acayip yavaş int. arttırsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: algorian

With 140 Gigabit/s of Internet connectivity and 3.5 Petabytes of storage, Ra-pid-Sha-re is one of the biggest and fastest web hosters world wide.

Oha yani 68 nerde 140 nerde? 2 KATI!

Neden karşılaştırdığımızı soranlara söylüyorum, rapid üye başına aylık 7 Euro alıyor, hatta 6 ayık alırsan 5 Euro.

TT, Üye başına minimum 29+12 YTL = 41 YTL alıyor. Bu da yaklaşık 25 Euro yapar!

Bütün bunların yanında Rapid, üye olmayanlara ücretsiz servis veriyor, yani aslında çok daha az para kazanıyor.

Hocam Yılmaz Özdil ile bir akrabalık var mı?
  • Artsa nolucak kablolar bize ulaştıramıyoki

http://forum.donanimhaber.com/m_17429155/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.