Şimdi Ara

Mevlana ve Çağ yazan bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gone bad -- 30 Temmuz 2013; 16:35:27 >

• Bi benmi yazdım acaba :D
  • Çağ hakkında yorum yapabilirim Adana'da yaşıyorum çünkü.Lise 1'de ing. kursuna gitmiştim orada bir çok üni. vardı özellikle çağ'dan kendi söylediklerine göre lise ve üni. berabermiş yani aynı kampüs içinde hem lise hem üni. okuyorlar büyük bir kampüs değilmiş pek orman 1 birde orman 2 diye bir yer varmış gezmelik o da 3-5 ağaç flnmış :D Çok fazla tiki var diyorlar yani burssuz gelen fln hukuk için eğitimi fena değilmiş ortalama diyorlar ayrıca hazırlıkta dersinize girecek hocalar gittiğim kursada geliyorlar hoca olarak hocalar hep yabancı bir james vardı zenci 2 metre mesela :D benim bildiklerim bu ha birde sıkmacılar var yenicede oraya çok takılırsın gidersen :D
  • Beyler bi ben mi varım :) bende gelir mi gelmez mi diye korkuyordum ya hahahah :D kimse yazmamış ki rahatladım valla :D
  • Bende mevlana üniversitesi tıpı yazdım. Büyük ihtimallede orası gelecek eğitimi öğrendiğim kadarıyla iyiymiş ama kampüs hayatı gibi birşey beklemememiz lazım çünkü üniversite otelden bozma. iyi yönleride var tabi sinema salonu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyazı -- 24 Temmuz 2013; 18:55:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyazı

Bende mevlana üniversitesi tıpı yazdım. Büyük ihtimallede orası gelecek eğitimi öğrendiğim kadarıyla iyiymiş ama kampüs hayatı gibi birşey beklemememiz lazım çünkü üniversite otelden bozma. iyi yönleride var tabi sinema salonu gibi

yürüyen merdiven <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: gone bad

quote:

Bende mevlana üniversitesi tıpı yazdım. Büyük ihtimallede orası gelecek eğitimi öğrendiğim kadarıyla iyiymiş ama kampüs hayatı gibi birşey beklemememiz lazım çünkü üniversite otelden bozma. iyi yönleride var tabi sinema salonu gibi

yürüyen merdiven <3

Ayrıca erkek yurtları da otelden bozma olduğu için baya güzelmiş. Ama kız yurtları okuldan biraz uzak galiba bildiğim kadarıyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben de Türkçe Öğretmenliği yazdım.
  • Bizim evin karşısında hayalim tam burslu tıp ama olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

otelden bozma değil alışveriş merkezinden bozma. beton yığını resmen. bizi amfi diye bi yere götürmüşlerdi 40 kişilik bi sınıf amfileri oymuş. o gün demiştim inş. hiç yazmam bu okulu diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: fhmnrlok

quote:

otelden bozma değil alışveriş merkezinden bozma. beton yığını resmen. bizi amfi diye bi yere götürmüşlerdi 40 kişilik bi sınıf amfileri oymuş. o gün demiştim inş. hiç yazmam bu okulu diye.

Mecbur kalınca yazıyorsun işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fhmnrlok

quote:

Mecbur kalınca yazıyorsun işte

ama tıp için gidilir , diğer bölümlere gidilmez. allah yardımcın olsun şimdiden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.