Şimdi Ara

mewluth a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak kardesim sana cok saygi duyardim forumda gercekte kaliteli bir insansin peki sana soru soruyorum icinde kufur dahi olsa turkiyeyi bir amerikan usagina karsi savunan birisinimi forumdan atmak daha dogru yoksa turkiyeyi kucuk dusurecek kelimeler kullanan turkiyeyi yerden yere vuran birisini mi korumak o herif e ban verilmedikce ben burda yazcam bu topigide kilitliyebilirsin mouse gucun var ama birileri burda turkiyeyi karalayack kotuleyecek sozler kullandigi surece hep burda olcam laf soylettirmiycem

• İnsanları amerikalı Türk diye ayırmadan insan gibi davranmayı öğrendikten sonra gel buraya yaz. İnsan olarak değer ver. Diline, dinine, ırkına göre yargılama. İyi olmuş öğrenirsin bunları belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: valthonis

İnsanları amerikalı Türk diye ayırmadan insan gibi davranmayı öğrendikten sonra gel buraya yaz. İnsan olarak değer ver. Diline, dinine, ırkına göre yargılama. İyi olmuş öğrenirsin bunları belki
    insanları vatan haini gibi gösterip yargılamak sana düşmez , aşırı tepki vermişsin . modlar haklı bu konuda
  • quote:

İnsanları amerikalı Türk diye ayırmadan insan gibi davranmayı öğrendikten sonra gel buraya yaz. İnsan olarak değer ver. Diline, dinine, ırkına göre yargılama. İyi olmuş öğrenirsin bunları belki
    cole kardesim,cok haklisin.Ben vatanima laf söyletirmem.
    Söyletini de cevapini yazarim.Ama burda nekadar yazsan da bos.
    Modun daha bi bildigi var ki silmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yozi -- 6 Şubat 2005, 1:33:10 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: valthonis

kardes ben asla insanlara ayrim yapmadan yaklasirim su an bende yurtdisindayim ciktigim kizda amerikali herif turkiyeyi kucuk dusurecek sozler sarfetmis bizim ulkemiz valthonis turkiye cumhuriyeti ben nie yoksa hic bi se olmadan millete dalasiyim sana yakistiramadim bu sozleri

• quote:

Orijinalden alıntı: cole

quote:

kardes ben asla insanlara ayrim yapmadan yaklasirim su an bende yurtdisindayim ciktigim kizda amerikali herif turkiyeyi kucuk dusurecek sozler sarfetmis bizim ulkemiz valthonis turkiye cumhuriyeti ben nie yoksa hic bi se olmadan millete dalasiyim sana yakistiramadim bu sozleri

Alıntıları Göster
    preston kime duser peki ne asiri tepkisinden bahsediyosun az bile oldu bunlar o herif kimki burda bize karsi amerikayi koruycak turkiyey laf etcek bi se vermis

turkiye hakkinda ne biliyosunuz

futbol

al iste turkiye bu demek ne demek yaa sen bunun karsisinda nasil sessiz kalabilirsin?

• quote:

preston kime duser peki ne asiri tepkisinden bahsediyosun az bile oldu bunlar o herif kimki burda bize karsi amerikayi koruycak turkiyey laf etcek bi se vermis

turkiye hakkinda ne biliyosunuz

futbol

al iste turkiye bu demek ne demek yaa sen bunun karsisinda nasil sessiz kalabilirsin?

Alıntıları Göster
    powerstorm topigi kilitlemeden once elini vicdanina koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WISDOM'a Ne Oldu?
    5 yıl önce açıldı
    a.k.a snake..
    2 ay önce açıldı
    ~ ANTİ "K E N" KULÜBÜ ~
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Öncelikle Türkiye'yi küçük düşürecek bişey dikkatimi çekmedi, özeleştri denen bişey var. İnsanlar kendilerini eleştirebilir.

Ha madem bu eleştrileri haksız ve yersiz buluyorsunuz adam akıllı tezlere dayanarak görüşleri çürütürsünüz önünüzde saygıyla eğilirim. Ama ilkokul çocuğu atışması şeklinde her eleştriyle laf söyletmem, söyleyeni yaşatmam şeklinde "ya sev ya terket" mantığıyla yaklaşırsanız ve bu yaklaşımı yaparken sözlerinizde küfür ve de hakaret kullanırsanız gözümde 5 kuruşluk değeriniz olmaz ne kadar vatansever de olsanız. Vatanını sevmek her laf söyleyene küfür sallayarak belli edilmez.

Şimdi burada her Türkiye eleştrisi yapan insanı banlarsak çok işimiz var ayrıyetten böyle de bir yasak yok. Merak etme Türkiyeyi veya Türk Milletini aşağılayan hakaretvari bir mesaj görürsem uyarmanıza gerek kalmaz. Kendimiz editleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mewluth

Öncelikle Türkiye'yi küçük düşürecek bişey dikkatimi çekmedi, özeleştri denen bişey var. İnsanlar kendilerini eleştirebilir.

Ha madem bu eleştrileri haksız ve yersiz buluyorsunuz adam akıllı tezlere dayanarak görüşleri çürütürsünüz önünüzde saygıyla eğilirim. Ama ilkokul çocuğu atışması şeklinde her eleştriyle laf söyletmem, söyleyeni yaşatmam şeklinde "ya sev ya terket" mantığıyla yaklaşırsanız ve bu yaklaşımı yaparken sözlerinizde küfür ve de hakaret kullanırsanız gözümde 5 kuruşluk değeriniz olmaz ne kadar vatansever de olsanız. Vatanını sevmek her laf söyleyene küfür sallayarak belli edilmez.

Şimdi burada her Türkiye eleştrisi yapan insanı banlarsak çok işimiz var ayrıyetten böyle de bir yasak yok. Merak etme Türkiyeyi veya Türk Milletini aşağılayan hakaretvari bir mesaj görürsem uyarmanıza gerek kalmaz. Kendimiz editleriz.

Alıntıları Göster
    peki bi sey sorcam

herif bi sey yazm2 kisi arasinda gecen bi sey

-turkiye hakkinda ne biliyosunuz

-futbol

al iste turkiye budur?

BU ne demek onu acikla daha asla bi sey yazmiycam

• quote:

Alıntıları Göster
    En kısa zamanda mewluth'e ceza verelim. İstekler artarsa neden olmasın? Burada amaç kullanıcıya hizmet.
    Mewluh haklıdır.
    Konu kapansın.

• quote:

peki bi sey sorcam

-futbol

al iste turkiye budur?

Alıntıları Göster
    cole a katılıyorum kimse ülkelmizi kötüleyemez....
  • quote:

peki bi sey sorcam

-futbol

al iste turkiye budur?

Alıntıları Göster
    Sen açıkla da ben anlayayım
  • quote:

Sen açıkla da ben anlayayım

Alıntıları Göster
    madem ben aciklamadan anlayamiyosun diger topigi kapatmadan once de sorsaydinya

bunu anlayamiyacak kadar zekasiz olsan ogretmen olamazdin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Öğretmen olması birşeye istinad etmez. Etse ben buralardayım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aha işte 2 lafı bir araya getiremiyorsun ve hakaret ederek üste çıkmaya çalışıyorsun. Yani daha senden ne beklenir ki?

Evet aptalım anlayamadım sen açıklar mısın lütfen akıllı arkadaşım ne demekmiş bu?
  • quote:

Aha işte 2 lafı bir araya getiremiyorsun ve hakaret ederek üste çıkmaya çalışıyorsun. Yani daha senden ne beklenir ki?

Evet aptalım anlayamadım sen açıklar mısın lütfen akıllı arkadaşım ne demekmiş bu?

Alıntıları Göster
    uste cikmak gibi bir istegim yok mewluth arkadasim(bak ne kadar duzgun yazdim dimi) o dedigi seyi anladigini biliyorum o lafta turkiyeyi kucuk dusurecek laf kullanmis al iste turkiye bu (tam net hatirlamiyorum cunku topigi bulamadim) ben burda yok yere nie milletle kavga edim topic acim bu ne kadar mantikli ben ban yedim eyvallah playmakers i sil eyvallah ama senden istedigim sey bu forumda boyle kisilere bu tur turkiyeyi karalayacak seyler yazdirtma o dedigi laf karalamaktan baska bir sey deildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cole -- 6 Şubat 2005, 1:59:29 >

• quote:

uste cikmak gibi bir istegim yok mewluth arkadasim(bak ne kadar duzgun yazdim dimi) o dedigi seyi anladigini biliyorum o lafta turkiyeyi kucuk dusurecek laf kullanmis al iste turkiye bu (tam net hatirlamiyorum cunku topigi bulamadim) ben burda yok yere nie milletle kavga edim topic acim bu ne kadar mantikli ben ban yedim eyvallah playmakers i sil eyvallah ama senden istedigim sey bu forumda boyle kisilere bu tur turkiyeyi karalayacak seyler yazdirtma o dedigi laf karalamaktan baska bir sey deildir

Alıntıları Göster
    Ne açıdan Türkiye küçük düşmüş? Onu daha net açıklar mısın? Ben hala bi küçük düşürülme görebilmiş değilim. Türkiye'nin futboldan ibaret olması mı kötü, yoksa Türkiye'nin futbolunun çok kötü olması mı küçük düşürdü bizim vatanımızı? Hangi anlam çıkıyor bu cümleden?

• quote:

Ne açıdan Türkiye küçük düşmüş? Onu daha net açıklar mısın? Ben hala bi küçük düşürülme görebilmiş değilim. Türkiye'nin futboldan ibaret olması mı kötü, yoksa Türkiye'nin futbolunun çok kötü olması mı küçük düşürdü bizim vatanımızı? Hangi anlam çıkıyor bu cümleden?

Alıntıları Göster
    o topigi rica etsem nerde oldugunu soylermisin ben bulamadim herkez gorsun kim hakli turkiye kucuk dusuruluyomu yoksa baska bi sey mi var dh uyeleri anlar ricam o topigi herkezin gormesi

• quote:

Alıntıları Göster
    bugün anayasa mahkemesinden karar çıktı..artık şeriatı savunmak serbest..

çünkü artık söylemekle birşeyin gerçek olan hali değişmez mantığıyla..yani şeriat iyidir deyince şeriat iyi,kötü deyince de kötü olmaz.

aynı şekilde birinin sizin ülkenizi eleştirmesi bunun öyle oduğu anlamına gelmez..

tabi aynı şekilde övmesii de..

bu cevap mahmeke kararıyla tescillidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: babydoll

bugün anayasa mahkemesinden karar çıktı..artık şeriatı savunmak serbest..

çünkü artık söylemekle birşeyin gerçek olan hali değişmez mantığıyla..yani şeriat iyidir deyince şeriat iyi,kötü deyince de kötü olmaz.

aynı şekilde birinin sizin ülkenizi eleştirmesi bunun öyle oduğu anlamına gelmez..

tabi aynı şekilde övmesii de..

bu cevap mahmeke kararıyla tescillidir..

Alıntıları Göster
    Düşünce özgürlüğü senelerdir var. Anayasa'nın ilk üç maddesi bazı şeyleri düşünmeye ters.Örneğin şeriatı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.