Şimdi Ara

mewluth a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: samray

Düşünce özgürlüğü senelerdir var. Anayasa'nın ilk üç maddesi bazı şeyleri düşünmeye ters.Örneğin şeriatı.

bugünkü gazeteleri okumaya unuttun herhal....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cole

o topigi rica etsem nerde oldugunu soylermisin ben bulamadim herkez gorsun kim hakli turkiye kucuk dusuruluyomu yoksa baska bi sey mi var dh uyeleri anlar ricam o topigi herkezin gormesi

quote:

İşte bi dialog.

Acun:What do u know about Turkey?
    Adam:I heard a little about ur soccer.

puhahhah.işte türkiye

Evet Mehmet Ali'nin yazdığı şey bu.

Burada nasıl düşürme varmış, ne açıdan ülke küçük düşmüş de biz anlayamamışız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

o topigi rica etsem nerde oldugunu soylermisin ben bulamadim herkez gorsun kim hakli turkiye kucuk dusuruluyomu yoksa baska bi sey mi var dh uyeleri anlar ricam o topigi herkezin gormesi

quote:

İşte bi dialog.

Acun:What do u know about Turkey?
    Adam:I heard a little about ur soccer.

puhahhah.işte türkiye

Evet Mehmet Ali'nin yazdığı şey bu.

Burada nasıl düşürme varmış, ne açıdan ülke küçük düşmüş de biz anlayamamışız?

burda Türkiye'nin kucuk dusuruldugu gayet net ve acık...

• puhahhah.işte türkiye

bunu sen iyi bi sey diye algiliyosan sana daha bir sey demiyorum

turkiye hakkinda ne biliyosun?

futbolunuz hakkinda az bi sey duymustum

puhahahah(bu kahkahadir bilmiyosan soyliyim) iste turkiye mewluth nereye varmaya calistigini anlamadim ama dh uyeleri sizce bu ne kadar dogru bu turkiye hakkinda iyi bir seymi kotu bir seymi size soruyorum
  • I heard a little.....

Bukadar acik,daha hala yok mu diyorsun,sonra da gülmüs.
  • İşte nihayet bana cevap hakkı doğdu.
    Şimdi güzelim bak. İyi dinle beni. Türkiye'yi işgal edip kendi sınırları içerisine katacak bir güç olduğunu varsayalım. Böyle bir durumda, karşı taraf Türkiye'nin Anayasasını pek dinlemez heralde. Neyi getirmek istiyorsa getirir, artık topraklara o hüküm ediyordur çünkü.

Şeriat istemek, düşünce özgürlüğü vs. gibi ülkenin milli bütünlüğünü tehlikeye atacak kararlar verilemez. Verilmez. AB'ye hazırlanıyoruz biz. Sadece göz yanılması bu. Milyonlarca uygulanmayan kural var. Bunuda uygumazlar olur biter.
  • Aman Allahım! o da nesi? Ülkem yerden yere vurulmuş da ben görememişim?

Şimdi varsayalım bu adam haksız yere konuşuyor. 2 çift adam gibi laf ederek onu oturtamıyorsan yerine ve küfüre başvuruyorsan bu onu yazanın haklı olduğunu göstermez mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: babydoll

bugün anayasa mahkemesinden karar çıktı..artık şeriatı savunmak serbest..

çünkü artık söylemekle birşeyin gerçek olan hali değişmez mantığıyla..yani şeriat iyidir deyince şeriat iyi,kötü deyince de kötü olmaz.

aynı şekilde birinin sizin ülkenizi eleştirmesi bunun öyle oduğu anlamına gelmez..

tabi aynı şekilde övmesii de..

bu cevap mahmeke kararıyla tescillidir..

o karar öylemiydi yaa... çünkü bugun haberde şöyle geçiyordu. bir gazatede yazan yazar köşesinde laikler için "dinsizler" tabirini kullanmış ve mahkemeye verilmiş ve mahkemede 13'e 14 oyla bunu suç olarak görmemişler ve yazar beraat ettmiş. Yani laiklere "dinsizler" demek yazarın kendi tasarrufu deyip ceza vermemişler. Temel düşünce kimsenin düşünce özgürlüğüne karışılmaması gerektiğidir...

• quote:

Aman Allahım! o da nesi? Ülkem yerden yere vurulmuş da ben görememişim?

Şimdi varsayalım bu adam haksız yere konuşuyor. 2 çift adam gibi laf ederek onu oturtamıyorsan yerine ve küfüre başvuruyorsan bu onu yazanın haklı olduğunu göstermez mi?

varsayalim hala neyi varsayiyosunarkadasim hala mi bu adam hakli diyosun? ben sana eyvallah turkiye hakkinda laf atti sinirlendim kufur ettim tmm kardesim ban yedim eyvallah mewluth ama ben istedimki ona bu laflari ettirme ben kufur ettim turkiye yi savunmak icin o alay etti onada vercen kardesim sadece bana ceza vermen bu konuda beni haksiz onu hakli yapiyor anlatabildimmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: mythief

o karar öylemiydi yaa...

o karar öyleydi..anayasa mahkemesinin kararları bundan sonraki bu konuyla ilgili tüm kararlara örnek teşkil eder.
  • quote:

quote:

Aman Allahım! o da nesi? Ülkem yerden yere vurulmuş da ben görememişim?

varsayalim hala neyi varsayiyosunarkadasim hala mi bu adam hakli diyosun? ben sana eyvallah turkiye hakkinda laf atti sinirlendim kufur ettim tmm kardesim ban yedim eyvallah mewluth ama ben istedimki ona bu laflari ettirme ben kufur ettim turkiye yi savunmak icin o alay etti onada vercen kardesim sadece bana ceza vermen bu konuda beni haksiz onu hakli yapiyor anlatabildimmi?

Evet işte anlatamadığım nokta da bu. Haklı olduğun bir durumdan bile ne yapıp edip haksız olarak çıkmayı başardın. Daha ne diyeyim ki ben sana.

• Gereksizlere taşınmalı. Şahısa ait konuları konu dışında görmek istemiyoruz.
  • quote:

Gereksizlere taşınmalı. Şahısa ait konuları konu dışında görmek istemiyoruz.

• Tatil sana yaramış sana Mevlüt.
    Birde biz yapabilsek keşke.
  • O da olur merak etme.

Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. Umarım dileğin tez zamanda gerçekleşir ve huzura erersin.
  • quote:

oncelikle bu konu ciddi bir konu bir MOD un nasil haksizca ve kendisine sunulan ayricaliklari forumun yararina degilde kendi isteklerine gore kullandiginin elestirildigi cidi bir konu neden MOD lar bu kadar sempatik geliyor size anlamis degilim onlar eski yunan mitolojisinin yari tanrialarimi insanlar neden haklinin degilde guclunun yaninda olur.....
  • Sonuçta gerekli cevaplar verilmiş ve olay sonuçlanmıştır. Orada bulunmasına gerek görmedim. Eleştri yapmak isteyenlere de topic yeri zaten belli. Bu özel konu idi özel olarak açıldı.

O kadar yazımdan sonra hala böyle yazıyorsan daha ne diyeyim ki ben sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

oncelikle bu konu ciddi bir konu bir MOD un nasil haksizca ve kendisine sunulan ayricaliklari forumun yararina degilde kendi isteklerine gore kullandiginin elestirildigi cidi bir konu neden MOD lar bu kadar sempatik geliyor size anlamis degilim onlar eski yunan mitolojisinin yari tanrialarimi insanlar neden haklinin degilde guclunun yaninda olur.....

+1111111111111

kardes kesinlikle cok haklisin mewluth un kendi dogrulari var simdide konu bir arkadasi tarafindan saptiriliyo mewluth zahmet etmeseydin de direk silseydinya seni boyle bilmezdim simdi kendini cok iyi sekilde tanittin bize konu disinda haksiz oldugun daha fazla mi gozukurdu yoksa?

• mewluth msn nini ekledim ama ya cevap vermedin yada offline sin orda senle konusmak isterim
  • mehmetali ban yemeyene kadar olay sonuclanmiycaktir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.