Şimdi Ara

MEWLUTH BAKSANA Bİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mewluth benim nickime nie ceza verdin bu mudur adaletiniz.

bir kural vardır bilirsiniz sanırım, msn de konuşulanlar forumu ilgilendirmez die bir kural var biliyorsun dimi....

şimdi bana kimim_ben??? nickimi geri ver....

bunu kapamaya hakkın yok....

hadi canım aç bakalım nickimi...
    de göster adaletinizi...

tabi baktın forumda kimseye hakaret etmiyorum artık msn deki açıkları yakalamaya çalışıyorsun dimi...

hadi canım aç bakalım nickimi

en ufak bi hakaret yok o nickle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrindarHewaL -- 17 Ocak 2005, 10:13:32 >

• ben hâlâ nickimin açılmasını bekliyorum,
    haksız yere kapatılmamalı.

hade gösterin adaletinizi
  • mevzuyu tam bilmiyorum ama senin dediğine göre mewluth haksız gibi görünüyo
  • bu adam kimdir yaw ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencay

mevzuyu tam bilmiyorum ama senin dediğine göre mewluth haksız gibi görünüyo

citizen denen şahısla msn de bi diyaloğumuz oldu, o da burda bi açığımı yakalayamayınca beni o diyalogtan dolayı suçluyor ve banlıyor...

hadi göstersin adaletini...

msn de konuşulanlar formu ilgilendirmez...

hadi adaletini göster MEWLUTH
  • dostum millet kafayı yemiş herkes birilerinin kuyusunu kazmak için uğreşıyo bak benim öbür nicki banladılar. sende alışırsın. insanları uyarmadan banlamak hpşlarına gidiyo arkadaşların.
  • Beyler kişisel meselelerinizi PM yolu ile halledin burada değil...

• Kurallara riayet etmemişsindir ve doğal olarak ceza almışsındır , neden başlık açarak kendini komik duruma düşürüyorsunki ? Bu arada Özel mesaj denen bir icat var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 17 Ocak 2005, 11:13:41 >
  • ya bıkmadın mı ya.git burdan istenmiorsun artık.diğer forumda burayı kötülüorsun sonrada gelip yalakalanıorsun.ne biçim bi insansın sen bööle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Beyler kişisel meselelerinizi PM yolu ile halledin burada değil...
    Eğer bir haksızlık yapıldıysa, haksızlık yapana mesaj atıp sen haksızlık yaptın nickimi geri ver demek biraz saçma değil mi?. AMa dur bakalım ne çıkacak işin altından.
  • muhahahaa burası gerçek dünya sanal değil.msn den yazıp burda hiçbir şey olmamış gibi takılabileceğinimi sandın?helal mewluth kır belini
  • quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

Eğer bir haksızlık yapıldıysa, haksızlık yapana mesaj atıp sen haksızlık yaptın nickimi geri ver demek biraz saçma değil mi?. AMa dur bakalım ne çıkacak işin altından.

Sence böyle çözülecekmi bu sorun?
  • aynı şeyler başka bir konuda da oldu yönetim alta kalınca konuyu kitlediler ve nickimi açmadılar
    yönetime

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

Sence böyle çözülecekmi bu sorun?

adamım senin bu yazına ve diğer yazılarına bayılıyorum yawww

• beyler farkındamısınız bilmiyorum ama bir süredir bakıyorum sürekli millet modlara saydırıyor yok nickimi nie banledin yok zart zurt diye

yakında isyan falan çıkar, üyeler modları tek tek tahtlarından indirir
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

ya bıkmadın mı ya.git burdan istenmiorsun artık.diğer forumda burayı kötülüorsun sonrada gelip yalakalanıorsun.ne biçim bi insansın sen bööle.

sözlerine dikkat et, seni saygıya davet ediyorum...
  • amanss beni hiç bi yere davet etme walla gelmem
    saygımı?sen bu kelimenin anlamını ne bilicen.
  • Aman beyaw (edirneliyimdir biraz) üj bej kişi toplanmış eğleniyoz şurda kavga etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

amanss beni hiç bi yere davet etme walla gelmem
    saygımı?sen bu kelimenin anlamını ne bilicen.

Artık sus ya utanıyorum senle diyaloğa girmekten, ben utanıyorum artık ya,
    amaaaannnnnnnn Allaha yakın bana uzak ol lütfen...

Arkadaşlar bu arada ben bunu pm yolu ile de halledebilirdim, ama burta topic açtım açmamın sebebi on ve ya kendimi küçük düşürmek değil, kişinin hatasını ( mod bu insan çünkü ), ben forumda kimse ile tartışmadığım ya da kurallara aykırı bişi yapmadığım halde nickimin banlanması hiçte hoş bi durum değil ki bu adam hoca, yarın bi gün evlatlarımızı sizlere emanet edeceğiz bu mu adaletiniz...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.