Şimdi Ara

MEWLUTH BAKSANA Bİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BrindarHewaL

quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

amanss beni hiç bi yere davet etme walla gelmem
    saygımı?sen bu kelimenin anlamını ne bilicen.

Artık sus ya utanıyorum senle diyaloğa girmekten, ben utanıyorum artık ya,
    amaaaannnnnnnn Allaha yakın bana uzak ol lütfen...

Arkadaşlar bu arada ben bunu pm yolu ile de halledebilirdim, ama burta topic açtım açmamın sebebi on ve ya kendimi küçük düşürmek değil, kişinin hatasını ( mod bu insan çünkü ), ben forumda kimse ile tartışmadığım ya da kurallara aykırı bişi yapmadığım halde nickimin banlanması hiçte hoş bi durum değil ki bu adam hoca, yarın bi gün evlatlarımızı sizlere emanet edeceğiz bu mu adaletiniz...

Herşey iyi oke de (laf anamıcan kesin bundan sonra bişi yazmıcam) Söle bakem kimsin sen?

• quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Beyler kişisel meselelerinizi PM yolu ile halledin burada değil...
    Eğer bir haksızlık yapıldıysa, haksızlık yapana mesaj atıp sen haksızlık yaptın nickimi geri ver demek biraz saçma değil mi?. AMa dur bakalım ne çıkacak işin altından.

Sence böyle çözülecekmi bu sorun?

Sence mesaj atınca çözülecekmi bu sorun?
  • Eğer çözüm varsa çözülür ama böyle yaparsanız dahada zora sokarsınız olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrindarHewaL

quote:

amanss beni hiç bi yere davet etme walla gelmem
    saygımı?sen bu kelimenin anlamını ne bilicen.

Artık sus ya utanıyorum senle diyaloğa girmekten, ben utanıyorum artık ya,
    amaaaannnnnnnn Allaha yakın bana uzak ol lütfen...

Arkadaşlar bu arada ben bunu pm yolu ile de halledebilirdim, ama burta topic açtım açmamın sebebi on ve ya kendimi küçük düşürmek değil, kişinin hatasını ( mod bu insan çünkü ), ben forumda kimse ile tartışmadığım ya da kurallara aykırı bişi yapmadığım halde nickimin banlanması hiçte hoş bi durum değil ki bu adam hoca, yarın bi gün evlatlarımızı sizlere emanet edeceğiz bu mu adaletiniz...

bak milletin arkasından atıp tutarak karalayarak gelip burda hiç bi şey olmamış gibi davranamazsın.
    mewluth ü burda haksız duruma düşürmeye çalıştığının herkes farkında.seni tanıorm ve yeter artık.donanım haber i her yerde karalıorsun.gün e,citizien e laflar sokuorsun sonra da gelip burda masum ayaklarına yatıp mewluth ü karalamaya çalışıorsun.bende utanıorm artık seninle muhattap olmaktan ama yeter yahu.tek olayın insanları birbirine düşürmek.arkadaşlar bu şahıs defector dür.
    lütfen tepkinizi dile getirin yeter.kimim ben de defectordü frankeştayn da.ne kadar inkar etsede şerefi ve namusu üzerine yemin etse de yapı olarak öfkeli bi insan olduğu için kendini belli edior.benimle arası bozuk olan tek kişi defector.diğer forumda donanım haberi ve beni sürekli karalıor.belli edior işte kendini.modlar adaletli.sana adil davranılmayacağının farkında

• SAnırım olayın nedeni bu
    http://forum.donanimhaber.com/m_1740161/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunaydın -- 17 Ocak 2005, 12:51:20 >
  • evet kardeşim ii yakalamışsın
  • evet ben DefectoR um ve bunu da saklamıyorum

senin gibi karakteri olan biri ile muhattap olamam kusura bakma
    elmayra, lili, hale işte her ne isen,
  • ehehe işte ortaya çıktın.sen bi de şerefin ve namusun üzerine yemin ediordun bu nicklerin seninle ilgisi olmadığına.
    buyrun arkadaşlar defectorü görün.
    karakterime laf atamazsın def.huysuz ve cins olabilirim ama senin gibi biri diilim.
    en azından benim bi karakterim var
  • lütfen bu arada tartışma ortamı yaratmayalım.

ben sadece hakkımın yendiğini düşünüyorum ve bunu bu topicle dile getirdim

ha elmayra: topiclerin içini karıştmakta üstüne yok

tebrik ederim seni...
    bravo çok ii iş başarıyosun
  • güle güle
  • evet metlut, adaletini göster ve nickimi aç ( hangisi olduunu biliyosun ),

bu bir ricadır,
    hakkı yenmiş bir üyenin ricasıdır
  • metlut da kim?dimağın durdu galiba
  • mewluth, o kendini bilir...

sen saldırmaya devam et hale,
    sana kızıp köpüreceğimi sanıyosun dimi....

yanılıyorsun

• sana saldırmıorm defector.sadece burda masum ayaklarına yatmanın hiç bi şeye faydası olmayacağını sölüorm.günlerdir bu foruma ve forumdaki insanlara küfür ediorsun başka yerlerde.sana saldıran yok.sadece ortaya çıkardık kim olduğunu
  • quote:

sana saldırmıorm defector.sadece burda masum ayaklarına yatmanın hiç bi şeye faydası olmayacağını sölüorm.günlerdir bu foruma ve forumdaki insanlara küfür ediorsun başka yerlerde.sana saldıran yok.sadece ortaya çıkardık kim olduğunu

ayıııp ayııııp küfür yok küfür yok...

bu arada Güne küfür ettiğin günleri çabuk unuttun herhade...

aynaya bak lütfen, surat ifadeni buraya gönderip bizimle paylaşırsan sevinirim...

teşekkürler
  • ya yönetimden bir kişi yokmu arkadaşlar mewluth ün hatasını kapatacak, rica ediyorum ilgilenin bu olayla ilgili...

saygılar
  • ben o dönemi çoktan kapadım defector.özürümü de diledim.pm den oh seni köşeye sıkıştırdım yazmışsın.ben yaptığım herşeyin arkasındayım.başkaları yüzünden hata yaptım ve kabul edip özür diledim.ama sen bunu yapamayacak yapıda birisin.sen sürekli aynı şeyleri yapıorsun.
    bana ettiğin hakaretlerin haddi hesabı yok.akıllan artık
  • Sana gitmeden önce kaç kere söylemiştim forumdan ayrılma diye. Ama sen ne yaptın sırf show yapmak için, başkalarına gösteriş olsun diye bağıra bağıra, foruma laf soka soka, bizi aşağılaya aşağılaya veda ettin. Sonra da bu yetmezmiş gibi gidip başka forumlarda şirin görünmek için yok DH'de seviye yok, yok oradaki modlar iski yalakası, yok hede, yok hödö, bunları yapman... Ama ne oldu orada şirin görünemedin tabi. Burada yeni nick alıp eski nickini canlandırmaya çalışman, sağa sola "defector burada eski üyeydi sonradan ayrıldı" diye PM ler göndermen bile kimsenin seni takmasını sağlamadı. Tabi sen bekliyordun ki "vay efendim Defector şöyle vay efendim defector böyle" lafları edilecek. Ama her zaman söylediğim gibi kim olursa olsun forumdan 2 hafta uzaklaşsın esamesi okunmaz. Sen de unutuldun doğal olarak. İmzana ve sağa sola BH reklamı yapman da komikti, kime yaranmaya çalıştığın da muamma, magic ödül verecek sandın heralde, sonra bu nickin defector olduğunu iddia ettiğimde bana MSN'den gelip abi namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki ben o değilim, artık DH ile işim olmaz iski'nin olduğu yere hayatta adımımı atmam dedin. Beni iftiracı, yalancı konumuna soktun ve benden de bu iddiama karşılık ispat istedin. Ben de onun yani Frenkeştayn'ın sen olduğunu ip numaralarından ispatlayınca hiç bişey yokmuş gibi çektin gittin.

Şimdi de diğer forum seni tatmin etmeyince DH'ye yine geri dönmeye çalışıyorsun. Hiç bişey olmamış gibi Bu kadar kolay foruma girip çıkabileceğini de nereden çıkardın?

Forumun kuyusunu kazan, aklına estiği yerde arkamızdan küfür eden, bugün böyle yarın 180 derece tersi davranan bir üyeyi forumda aynı kimlikle barındırabileceğimi mi sandın? Kusura bakma def, bu nickini de kardeşinin diye kilitletmemiştim yoksa bu da kilitlenecek ricaların boşuna.

Bu forumda istenmiyorsun ister adaletsiz de, ister haksızlık yapıyorsun de. Bazı şeyleri yapmadan önce 2 kere düşünmelisin, bu da sana ders olsun. Her yerde her şeyi söyleyemezsin, bi gün gelir o lafların seni böyle çıkmaz kuyulara atar.

• canım benim diğer forum beni sonuna kadar tatmin ediyor, sevdiğim insanlar orda, bu foruma dönme sebebim de ( ki bu bir dönme değildir sadece geçici bi ziyarettir ), birileri ile yarım kalmış kozlarımı görmek içini ha bu birileri iski, viski yada bi başkası değil o bana kalsın,
    tamam mı canım hade aç nickimi de adaletini göster...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.