Şimdi Ara

mewluth beye!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jogo nickli arkadasımız forumdan gönderılmeyı coktaaaan haketmıstı
    ortada kayırma dıye bişi yok
    modlarımız cok iyi nıyetlı sımdı dogruya dogru
    elestırı yaparken lutfen elımızı vıcdanımıza koyalım

not:bu kesınlıkle yalakalık vs... gıbı bısı olarak algılanmasın benım kımseye yaranma gıbı bi gayretım olmaz olamazda...zaten yakında askere gıdıyom forumla işim olmaz ama görduklerımı soyluyom
  • Ya 200 tane alırlarsa o zaman ceza verilirmi ?
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssm

hayır üyeler fake nick kullanamaz
    sadece yukarıda belirtiğim nedenden dolayı sadece yöneticiler bir tane kullanmalarına izin verilmistir

hocam eğer iki niki olmasını isterse bir üye bunun foruma zararı nedir ben onu anlamadım.tabi bu niklerini birbirlerini desteklemek için kullanmıyorsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

Al sana örnek.Kayırma yok diyen sayın moderatörümüz...

Burada kayırılan kim kayıran kim ben çözemedim...

Cavallion nickli arkadasımızın da fake nickleri var ama kapatılmıyor ne yazık ki ama canınız isteyince böyle kapatabiliyorsunuz baskalarınınkini.

Ha ayrıca sizi eleştirdiğim topicde silinmiş. Bu mu sizin eleştiri dinleme tarzınız...Hoşunuza gitmeyince silersiniz tabi.
  • quote:

quote:

quote:

Cavallion nickli arkadasımızın da fake nickleri var ama kapatılmıyor ne yazık ki ama canınız isteyince böyle kapatabiliyorsunuz baskalarınınkini.

Ha ayrıca sizi eleştirdiğim topicde silinmiş. Bu mu sizin eleştiri dinleme tarzınız...Hoşunuza gitmeyince silersiniz tabi.

eleştiriler için topic açılmaz ama...

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: potasium

Ne yapılır peki ??
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: potasium

Ne yapılır peki ??

http://forum.donanimhaber.com/m_2679120/tm.htm böle bi link war.
  • soylıım de ıtıraz edenler benı cekemeyenler duysun

sipidaksipidakyusenbalik nıcklı fake nıck degıldır.zogel nıckımı kıtlettıgım ıcın kullanıyodum.ve eger gıder powerstorma sorarsanız bu nıckımı actırmak ıcın o nıckı kıtlettım.ve dıger fake nıcklerımde kendım gıdıp gun e bıldırdım.sadece sımdılık actım kapatabılırsınız dıye.
    ısteyen ıstedıgı sekılde arastırabılır.fake nıckımı bulana benım nıckımı hedıye etcem.ısteyen ıstedıgını yapar ozaman bu nıckle..
  • quote:

quote:

quote:

Silecek olsak o kadar muhattab alır konuşmazdık.

Dediğim gibi sen önce önyargılarını yık sonra konuş.http://forum.donanimhaber.com/m_3190304/tm.htm

• quote:

sizin belirttiğiniz gibi cavallıon nickli uynin fake nicki olduğunu belirtmişsiniz
    ama biz buna rastlamadık
    sizin bunu bildiğinize gore bize belirtirseniz
    nerede rastladığınızı ve nasıl anladığızı bize belirtin bizde ona gore işlem yapalım
    ama siz sadece sucluyorsunuz
    simdiye kadar belirtmek istemedim ama imzanız bile kural dışı
    imzanızdaki link yasak olmasına rağmen bir suredir bu konu yazı yazdığımız için uyarmıyoruz sizi
    imzanızdaki linki kaldırırsanız imzanız editlenmekten kurtulur

Adam proxy kullanıyor herhalde ama herkes biliyor ki fake kullanıyor ama yaptırım uygulanmıyor.Ayrıca imza da link yasağı sadece benim için mi geçerli,link yasağı ile ilgili bir konu açılmışmı ? Yoksa bu bir susturma
    politakasımı ?

quote:

Silecek olsak o kadar muhattab alır konuşmazdık.

Dediğim gibi sen önce önyargılarını yık sonra konuş.http://forum.donanimhaber.com/m_3190304/tm.htm

heh az önce neredeydi acaba ? Birileri geri getirmiş herhalde burayı okuyunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenleaf -- 21 Haziran 2005, 23:50:23 >

• green anlamak ıstemıyosun dımı.benım suan kullandıgım fake nıck yok.yukarıları oku.ve gıt powerstorma sor.onunla bı antlasma yaptık ve sipidak kıtlendı.yok ben türktürktürk ü dıyorum dersen onu da gun e soyledım.sadece turkce karakter alınabıldıgını gostermek ıcın aldım kıtleyebılırsınız dıye.ınanmıyorsan atarsın pm ogrenırsın gerceklerı.ınsanları karalamak ıcın sadece kursun kalem yeterlı.ama kullanmayı bıl.arastırmadan laf atma ortaya.oke?herkes kımın ne oldugunu bılıyo.bosu bosuna bırılerını savunmayalım

fake nıck suan kullanmıyorum.proxy de yok fırefox da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 21 Haziran 2005, 23:53:32 >
  • @greenleaf
    dostum forumdan takıp ettıgım kadarıyla iyi birisı oldugunu anlıyorum delıkanlı cocuksun ama benım bı arkdasım vardı herseye muhalefet ederdı senı ona benzetıyorum...
    sımdı dıyelım kı senın 2 tane arkadasın var biri iyi nıyetlı biri ise kötü nıyetlı sen bunlardan hangısının yaptıgı faul davranıslara musamaha gösterırsın bana onu soylermısın..
    sen sımdı cavallıon örnegını vermıssın ama sadece onun degıl herkesın burda fake niki var benımde var senın de ama bu forum ıcın bi sakınca teşkil etmıyorsa bence burda musamaha gösterılmelı dıye dusunuyorum...
    ama bu nickllerı kötü amaclar ıcın kullanıldıgı farkedılırse ozaman mudahele edılmesın de ne gıbı bı haksızlık var?
  • bu nickle son kez yazıyorum..

arkadaşlar adelet yerini buldu;ben adminlerin ceza sistemini tartışmıcam,çünkü hepsi çelişki ve mantıksızlıktan ibaret.sadece biraz davranışlarıyla tutarlı olsunlar yeter
  • [Deleted by Admins]
  • jogo sen konusmayı ogren.bır bayan gıbı konusmayı ogren ole gel.bırılerının anasına , sevgılısıne kufret sonra adalet ten bahset.ılk once saygılı olmayı ogren.kurallar var kuralları ogren uygula sonra adaletı tartıs.
  • quote:

imza kurallarına bakarsanız gorursunuz
    ama kuralları bilmediğiniz için yazıyorsunuz sadece
    ilk once üye olduğunuz forumun kurallarını öğrenin
    ima kuralları
    forumda konu dılında üst konu olarak verilmistir

ben yukarda söledim sen zahmet edip yazmasaydın(yalakalığın bu kadarı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe

@greenleaf
    dostum forumdan takıp ettıgım kadarıyla iyi birisı oldugunu anlıyorum delıkanlı cocuksun ama benım bı arkdasım vardı herseye muhalefet ederdı senı ona benzetıyorum...
    sımdı dıyelım kı senın 2 tane arkadasın var biri iyi nıyetlı biri ise kötü nıyetlı sen bunlardan hangısının yaptıgı faul davranıslara musamaha gösterırsın bana onu soylermısın..
    sen sımdı cavallıon örnegını vermıssın ama sadece onun degıl herkesın burda fake niki var benımde var senın de ama bu forum ıcın bi sakınca teşkil etmıyorsa bence burda musamaha gösterılmelı dıye dusunuyorum...
    ama bu nickllerı kötü amaclar ıcın kullanıldıgı farkedılırse ozaman mudahele edılmesın de ne gıbı bı haksızlık var?

Hayır tabi ki haklısın. Sadece örnek olarak bildiğim birini söyledim. Yanlış anlama CaVaLLioN. Eğer Fake ile ilgili bir kural varsa herkese uygulanmalı. İyi niyetli veya kötü niyetli. Sonuçta o da bir gün kötü bir sey için kullanılabilr.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.