Şimdi Ara

mewluth beye!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: potasium

quote:

Orjinalden alıntı: ssm

imza kurallarına bakarsanız gorursunuz
    ama kuralları bilmediğiniz için yazıyorsunuz sadece
    ilk once üye olduğunuz forumun kurallarını öğrenin
    ima kuralları
    forumda konu dılında üst konu olarak verilmistir

ben yukarda söledim sen zahmet edip yazmasaydın(yalakalığın bu kadarı)

tabi olum 3,5 3, 5

• quote:

Orjinalden alıntı: nick

quote:

Orjinalden alıntı: potasium

quote:

ima kuralları

ben yukarda söledim sen zahmet edip yazmasaydın(yalakalığın bu kadarı)

tabi olum 3,5 3, 5

la bu kadar alıntı yapmayalım... ceza yeriz ha

• seninle bu konuyu tartışmıcam.zaten mokoko yaptığı hatayı anlayıp özür diledi;emin ol bana sarfedilen küfürler sanada edilseydi,benden daha ii paylar,küfrederdin,bi bayana bunu yapıpta kendinize yedirebiliyosanız bravo,bence erkeklik bu değil.ben bunu sindiremem

quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

jogo sen konusmayı ogren.bır bayan gıbı konusmayı ogren ole gel.bırılerının anasına , sevgılısıne kufret sonra adalet ten bahset.ılk once saygılı olmayı ogren.kurallar var kuralları ogren uygula sonra adaletı tartıs.
  • green kardesım benımle nıye ugrasıyosun anlamıs degılım .benım fake ım falan yok.goster bı tane ornek ver suan kullandıgım dıyebılcegın bı nıck soyle.ozaman oke dıcem

jogo ben konusmanızda gecenlerı bılmıyorum.ama ettıgın kufurlerı duydum ve bır bayan(yada degıl) ole kufur etmez.yanı ben bıle kufrederken sahsa ederım.ısın ıcıne aıleden bırılerı gırerse ozaman hayatta duymadıgın turden seylerle karsılasırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 22 Haziran 2005, 0:02:15 >
  • quote:

ima kuralları

Acaba neden herkes için uygulanmıyor bu kural peki ? Susturma politakasından başka birşey değil bu...Sizin kayırma yok dediğiniz olay bu oluyor herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

heh az önce neredeydi acaba ? Birileri geri getirmiş herhalde burayı okuyunca...

Eh yani bu yaptığın da iftiranın başka bir türü olsa gerek. Sence mantıklı konuştuğuna emin misin?
  • o zaman

@poti @ işareti olurmu ceza yermiyiz yada @ i de yazmayalım ne olur ne olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: manyakk

seninle bu konuyu tartışmıcam.zaten mokoko yaptığı hatayı anlayıp özür diledi;emin ol bana sarfedilen küfürler sanada edilseydi,benden daha ii paylar,küfrederdin,bi bayana bunu yapıpta kendinize yedirebiliyosanız bravo,bence erkeklik bu değil.ben bunu sindiremem

quote:

jogo sen konusmayı ogren.bır bayan gıbı konusmayı ogren ole gel.bırılerının anasına , sevgılısıne kufret sonra adalet ten bahset.ılk once saygılı olmayı ogren.kurallar var kuralları ogren uygula sonra adaletı tartıs.

mokoko özür mü diledi, emin misin mokoko olduundan

@nick, walla tartışma ortamında güldüğümüzden dolayı 1 hafta yeriz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 22 Haziran 2005, 0:03:59 >

• quote:

Sonuçta o da bir gün kötü bir sey için kullanılabilr

tamam işte benımde demek ıstedıgım bu eger bu ortaya cıkarsa süresız ceza yıyebılır bunda bı haksızlık yok ama yönetıcılerden de burda bütün olan bıtenı takıp etmesını bekleyemzsın kı...
    sende gördugun anormallıklerı soyleyerek yardımcı olacaksın bu ülkede binlerce suc ıslemıs ve aramızda tur atan ınsanlar var hangı bırı yakalanmıs?

daha fazla uzatmak ıstemıyorum sadece sunu soylemek ıstıyorum eger bırının fake nıcki var fakat kımseye zararı yoksa bunda bı sakınca görmuyorum ama dedıgın gıbı bi gu kötü bi şey ıcın kullanı ve bu farkedılır ozaman gereken yapılır..........saygılar...sevgılerr
  • hadi herkes burdayken
    tekrar gündeme getireyim

quote:

Orjinalden alıntı: ángel

azıcık değiştirelim konuyu

renkleri konuşalım

ha bi de tema koyalım şöle olsun

üste bi gökkuşağı sonra güneş ve bulutlar
    sonra şu yan taraftan şirin bi derecik aksın
    kenarda küçük kuşlar olsun
    falan filan

quote:

onu bunu bırakın da dediğim tema işi ne olacak onu söyleyin
    derede yüzen küçük vak vak lar da olsun

quote:

mewluth hojam düşündünüz mü tema işini nasıl
    güzel olur dimi

diğer topicte yazmıştım

• karşımdak
    quote:

green kardesım benımle nıye ugrasıyosun anlamıs degılım .benım fake ım falan yok.goster bı tane ornek ver suan kullandıgım dıyebılcegın bı nıck soyle.ozaman oke dıcem

jogo ben konusmanızda gecenlerı bılmıyorum.ama ettıgın kufurlerı duydum ve bır bayan(yada degıl) ole kufur etmez.yanı ben bıle kufrederken sahsa ederım.ısın ıcıne aıleden bırılerı gırerse ozaman hayatta duymadıgın turden seylerle karsılasırsın.

karşımdaki bi bayan değilki yada ben bi erkek değilim,sence nası küfredebilirim.canımı yaktı,bende onun canını yaktım
  • @greenleaf,bi şey tutturmuşsun kayırma da kayırma.
    2 mesajdan birinde kayırma var diyorsun.
    o zaman somut örnek ver de biz de öğrenelim kim kayrılıyor
    cavallion ı örnek verdim deme çünkü iftira atıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

heh az önce neredeydi acaba ? Birileri geri getirmiş herhalde burayı okuyunca...

Eh yani bu yaptığın da iftiranın başka bir türü olsa gerek. Sence mantıklı konuştuğuna emin misin?

Gözüme inanırım ben. Sizin söylediğiniz yalandan başka bişey değildir. Başlık silinmişti geri getirildi.

quote:

Arvalatse demişki

tamam işte benımde demek ıstedıgım bu eger bu ortaya cıkarsa süresız ceza yıyebılır bunda bı haksızlık yok ama yönetıcılerden de burda bütün olan bıtenı takıp etmesını bekleyemzsın kı...
    sende gördugun anormallıklerı soyleyerek yardımcı olacaksın bu ülkede binlerce suc ıslemıs ve aramızda tur atan ınsanlar var hangı bırı yakalanmıs?

daha fazla uzatmak ıstemıyorum sadece sunu soylemek ıstıyorum eger bırının fake nıcki var fakat kımseye zararı yoksa bunda bı sakınca görmuyorum ama dedıgın gıbı bi gu kötü bi şey ıcın kullanı ve bu farkedılır ozaman gereken yapılır..........saygılar...sevgılerr

Sende haklısın,

Tesekkürler.

quote:

Cavallion demişki
    green kardesım benımle nıye ugrasıyosun anlamıs degılım .benım fake ım falan yok.goster bı tane ornek ver suan kullandıgım dıyebılcegın bı nıck soyle.ozaman oke dıcem

Seninle ugrasmıyorum sadece aklıma ilk gelen sen oldun. Öyle hatırlıyorum yani var diye ondan yazdım. Forumda cok var fake nick kullanan.

quote:

beckhir demişki

@greenleaf,bi şey tutturmuşsun kayırma da kayırma.
    2 mesajdan birinde kayırma var diyorsun.
    o zaman somut örnek ver de biz de öğrenelim kim kayrılıyor
    cavallion ı örnek verdim deme çünkü iftira atıyorsun

İftira falan atmıyorum kimseye sadece aklıma gelen ilk fake kullanan o ydu ondan onu yazdım diğer topici daha iyi okumanı tavsiye ederim. Orda belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenleaf -- 22 Haziran 2005, 0:12:27 >

• jogo ben de dıyorumkı kufretceksen bıle sahsa et.onun dısındakılere degıl.o senın aılenden bırıne kufrettıyse bılemem.ama ne olursa olsun kotuluge kotulukle karsılık vermek ınsancıl bır yaklasım sayılmaz.

@beckhir bende merak edıyodum acaba bana guvenen bırı cıkcakmı dıe.ulen forumun fake masterları var herıf vere vere benı ornek verdı.hemde fake kullanmadıgım donemde.ama dogru bı kere agzını tıkadım bunun .bı kere fake nıck ını ortaya cıkardım acısı var hakvermek lazım ay ay ay =)
  • quote:

ay ay ay =)

valla sandalyeden düştüm

• [Deleted by Admins]
  • walla ya başta fakepotasium war....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Gözüme inanırım ben. Sizin söylediğiniz yalandan başka bişey değildir. Başlık silinmişti geri getirildi.

Gözler yalan söylemez diyorsun yani. İnsanın gözünde at gözlüğü takılıysa yalan söyler bence.

Silince bana ne kazandıracağını söyler misin acaba?
    Zaten orada senden istediğim somut örnekleri bile alamamışım. Bu konuyu silersem kim daha karlı çıkar acaba? Ben mi sen mi?

• quote:

jogo ben de dıyorumkı kufretceksen bıle sahsa et.onun dısındakılere degıl.o senın aılenden bırıne kufrettıyse bılemem.ama ne olursa olsun kotuluge kotulukle karsılık vermek ınsancıl bır yaklasım sayılmaz.

@beckhir bende merak edıyodum acaba bana guvenen bırı cıkcakmı dıe.ulen forumun fake masterları var herıf vere vere benı ornek verdı.hemde fake kullanmadıgım donemde.ama dogru bı kere agzını tıkadım bunun .bı kere fake nıck ını ortaya cıkardım acısı var hakvermek lazım ay ay ay =)

lol...
  • ne o sondakı tanıdık geldı heralde.basladın ezık chat muhabbetlerıne.lol falan.sımdı sen bırazdan dersın

komıksın =)

ayrıyetten ınsanlara yalan soyledın demek buyuk bı ıftıradır.eger oyle cıkmassa ne kadar acı cekecegını bılıyomusun.daha dogrusu sen acı cekmek ne demek bılıyomusun???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 22 Haziran 2005, 0:17:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.