Ben BunLarı BİLirim ama BaşKaLarına Göre fArKlI oLabiLir:D
mewtwoya en cok crunch ile night shade vurur ama mewtwoya atack alcaksan hidden power al
hidden power warda yani gerekirse diye sorduydum
psihick nigh shade
doom desire ekle ona hidden power ben sana söylerim birazdan saldırılar ilk 50 de birinde wardı
Niye İlk 50 Dekilerin Skillerine Bakıyonuzki Bence İnsan Zevkine Göre Yapmalı:) İlk 50 Dekiler En Pahalı Saldırıları Alır Örneğin; 1-Ancient Power 2-Doom Desire 3-Hidden Power 4-Aurora Beam Maksat Hava Olsun Diye:)
quote:
Orjinalden alıntı: Ss_SheReF_sS
Niye İlk 50 Dekilerin Skillerine Bakıyonuzki Bence İnsan Zevkine Göre Yapmalı:) İlk 50 Dekiler En Pahalı Saldırıları Alır Örneğin; 1-Ancient Power 2-Doom Desire 3-Hidden Power 4-Aurora Beam Maksat Hava Olsun Diye:)
adam 10m exp kasmış o saldırılarla diye
HeHe Efsane Diye Exp Kasanlar Çok Bende Dahil:) Bende Efsane Değil D Dragonite Kascam Tatlı Poke:)
quote:
Orjinalden alıntı: Ss_SheReF_sS
HeHe Efsane Diye Exp Kasanlar Çok Bende Dahil:) Bende Efsane Değil D Dragonite Kascam Tatlı Poke:)
ben millete inat d. xatu kastım az ama şimdide s. xatu kasacam ilk sıra sky attack 1 günde 1m exp yaparım boş zamanım olsa
ancient power ekle charizarda vur normalı 529 vuruo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme