Referansım ile üye olduysanız, vadeli bonusunu yüksek oranda çekilebilir hale getirmek için bana ulaşabilirsiniz. MEXC'yi duymayan yoktur. Bol bol etkinlik düzenleyen, çok çalışan bir borsa. Etkinlikleri takip ederek güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Şartları yerine getirirseniz borsadaki aktif tüm etkinliklerden faydalanabiliyorsunuz. Bu konu MEXC etkinlikleri ile sürekli güncellenecektir. MEXC_TR Twitter sayfasını mutlaka takip edin. Sürekli etkinlik yapıyorlar. Bu etkinliklere çok kolay şekilde katılarak ödüller kazanabilirsiniz. Haftada 2-3 defa, kişi başı 5 MX dağıttıkları beğen/paylaş tarzda ektinlikler oluyor. Bu etkinliklere katılarak MX kazanabilirsiniz. Bu MX'ler ile, M-Day masraflarınızı karşılayabilirsiniz. İşlemler yapılırken veya borsa kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir. ————————————————————————————————————————————— Etkinlik MEXC tarafından Ajansıma özel olarak hazırlanmıştır. ✅ Etkinlikten faydalanabilmek için özel linkten kayıt olmanız ZORUNLUDUR. Özel Kayıt Linki: https://www.mexc.com/tr-TR/landings/turkeynewsuser27?&inviteCode=mexc-16j6X
|
⚡ MEXC - 365 USDT (~6700 TL) Kazanma Şansını Kaçırma! Çekilebilir ve Yatırımsız! (Ajansıma Özeldir)⚡
-
-
Tüm sorularıma hızlı bir şekilde yanıt verdi işlemleri yaptık. 8.5$ doları anında gönderdi. Güvenilir hiç bir sorun yaşamadım. İşlem yapacak arkadaşlar 2000$ dolar ve üstü hacim için 48 dolarla işlem yaptım yaklaşık 70 tl makasdan gitti bilginize. Çekerken TRX çekin. Makastan 70 gitse bile üzülmeyin her türlü karlısınız. Tekrardan @wadjet hocama teşekkür ederim.
-
hocam sizin kârınız ne bu etkinlikten yani siz çok kazanıyorsunuz biz az anlamında demiyorum yanlış anlamayın yani sizin katıldığınız etkinlik ne ki para dağıtabiliyorsunuz ? bide 30 kişi doldu mu nerden bileceğiz kaç kişi katıldı mesela şu an sizin refinizle ?
-
@beko64
Rica ederim hocam. Bol kazançlar.
İş ortakları arasında sıralama etkinlikleri oluyor hocam. Net bir durum yok şu an açıkçası. Geleceğe yatırım diyebiliriz.
Kotanın dolmasına yakın bilgilendirme yaparım daha var kotanın dolmasına.
-
18500 MEFA Token ödüllü yeni kampanya başlamıştır.
Güncel. ✅
-
Bugün hesabımı kontrol ettiğimde 10 MX de hesabıma yansımış. Wadjet hocama tekrar teşekkürler. 2000 dolar işlem hacmi yaptım.
70 tl makasdan gitti. 8.5 dolar wadjet + 10 mx de hacim yaptığım için geldi. 300 TL net karım var. (10 MX önceki kampanyaydı)
-
Güncel. ✅
-
8.5 dolar ödülü kaldırdınız mı ?
-
O özel etkinlik hocam işbirliği sağlayıcısı olarak bazen geliyor şu an yok
-
arkadaş kendi veriyordu onu ondan sordum 10mx vardı o değişmiş diğerini de mexc in verdiğini bilmiyordum
-
Şimdilik sadece 18500 MEFA ödülü var hocam. Bir süre sonra tekrar yeni etkinlikler gelebilir.
-
Referansım ile üye olup, 10 MX kampanyasına katılan tüm arkadaşlarımız ödüllerini aldılar. Dağıtım tamamlandı. Bazı arkadaşlarımız 10+10MX ve daha fazlasını kazandılar.
Etkinlik 2 eklenmiştir. İlk mesajı kontrol edebilirsiniz.
***MEXC’ye referansım ile 16 Mayıs tarihinden sonra, 24 Mayıs tarihinden önce üye olan kişilerde Etkinlik 2'ye dahildir ancak tarafımdan alacakları ödeme her $2000 Spot İşlem Hacmi için $6,5 olacaktır.
Ek olarak;
Yaptığınız hacimler ile sadece Türk kullanıcılara özel M-Day etkinliğine katılım sağlayabileceksiniz.
-
Luna etkinliği başladı. Detaylara ilk mesajdan ulaşabilirsiniz.
-
Güncel. İlk mesajdan şartlara ulaşabilirsiniz.
-
Güncel. ✅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel. ✅
-
Günceldir ✅
hocam bu etkinliğe katılsak kesin alabiliyor muyuz yoksa kota mı var?
-
Kota henüz dolmadı, kesin alabilirsiniz gereklilikleri yerine getirirseniz.
Güncel. ✅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- anında 100 tl kazan
- w-coin ne zaman listelenecek
- kcex güvenilir mi
- time farm ne zaman listelenecek
- paribu 500 tl nasıl çekilir
- ath yapmak ne demek
- nft nasıl satılır
- soğuk cüzdan fiyatları
- paribu box nedir
- usdt güvenilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X