Şimdi Ara

Mezdeke kaseti war mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birgün polis standart ehliyet ruhsat kontrolü yapıyormuş.
    tüm gün kimseye ceza kesememenin wermiş olduğu sıkıntı ile bir sonraki aracı durdurmuş sormuş polis
    -ehliyet ruhsat görebilir miyim?
    -tamam memur bey buyrun
    -peki bunlar tamam bir de arkayı açın bakalım, der we bagajı açarlar polis;
    -çekme halatı war mı ? takoz yangın tüpü kriko ws derken zorunlu malzemelerin hepsinin tam olduğunu görünce
    -mezdeke kaseti war mı lan, demiş
    -war abi
    -tak ulan o zman demiş we içeride oturan şöföre doğru yatarak bi 20lik yapıştır bari de boş geçme demiş :))))

bir tane daha :D

kadının biri çocukların yanlışlıkla attığı topa wurup onlara yollamak isterken bi ewin camından içeri girmiş.
    kırılan cam izin özür dilemeye çıkan kadın kapıyı çaldığında karşısına bir erkek çıkmış
    kadın özür dilerim demiş camınızı kırdım ama demiş adamda ewet biraz öle oldu ama aynı zamanda vazomu da kırdınız demiş
    kdın biraz daha hayflanarak tüh tüh ücretini karşılarım yenisini alırım falan derken adam araya girmiş we aslında bnm için iyi oldu ben bir cinim we o wazonun içinde hapistim demiş.siz o topu atmakla bnm hayatımı kurtardınız serbest kaldım sayenizde demiş dileyin benden ne dilerseniz demiş ve kadını içeri buyretmiş
    kadın da bu şevkle ewler arabalar yatlar katlar mücevher istemiş we adam her istek istediğinde kadın adam telefonunu çıkarıp bi yerleri aramış we snnda tamamdır sabaha hepsi hazır demiş. fkat demiş uzun zmandan beri kadın yüzü görmem epeyce de dilek saydınız kabul ettik bunlar için bi gece geçirebilir miyiz demiş we sabaha kadar mercimeği fırına skup sokup çıkarmışlar.sabah 2side yorgun argın o güzel sahneyi yaşayarak yatakta çıplak bi şekilde konuşuolarmış we adam kadına sormuş kaç yaşındasın ?
    kadın 30 demiş neden sorduın demiş
    bu yaşta sen hala cinlere mi inanıyorsun demiş

• :))ikiside super paylasim icin tesekkurler
  • 2. fena

• 2. ye koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

:))ikiside super paylasim icin tesekkurler

ya bazıları nedense pek iyi tepki wermio rep artırmak için yapıosun die anlamadan dinlemeden cewap yazıolar yoksa daha neler yazcam da :)))
    teşkkrler bu arada polislerle ilgili daha çok war yakında onlarıda paylaşcam inşallah :)))
  • ya aklıma şimdi bişe geldi biraz bel altı bişe ama çoook çook komik hatta bi tane daha geldi şuanda :)))
    anlatsam bişe olmaz demi birisi abi bana da bi 20 lira wersen falan die bitio diğeri de pardon bacım senin şeyinin adı neydi die işte anlatsam mı ??
  • en sonunda kadın ne demiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

en sonunda kadın ne demiş ?

keyfini çıkarıo herhalde :))
  • 2 sindee gülmekten koptum :D
  • bir tane daha war ama biraz bel altı bişe isteyen pm atsın yollarım :))
    bunlara çok gülmemiştim ama bugün öyle bi şey dinledim ki hala karnım ağrıo çok güldüm gerçekten :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.