Selamlar, iyi çalışmalar herkese. Bu yıl YKS AYT Matematik'de 18 net yaparak mezuna kaldım. Netim çok düşük olsa da az çok matematik temelim var diye düşünüyorum. Çünkü mart ayından sınava kadar hiçbir şekilde tekrar, konu çalışması, deneme çözümü yapmadan girdim sınava.
Bu nedenle bu yıl matematikde Acil'in fasikülleriyle konu eksiğimi kapatıp ardından Apotemi'nin fasikülleriyle işi halletmeye karar verdim. Hatta Acil'in fonksiyonları bitti, bu hafta Apotemi fonksiyonlara başlayacağım. Apotemi fasiküllerinde mevcut olmayan konular için ise Acil'in fasikülünün ardından Karekök'ün 2020 için basım SB'sini çözeceğim. Önemli konular için ise bunlara ek olarak ÜçDörtBeş'den sadece ÖSYM tarzı ve orijinal soruları çözeceğim. Sizce mantıklı bir kombinasyon-planlama yapmış mıyım? Bunun dışında ne tavsiye edebilirsiniz?
up
up
Acil zor ya. Acil ayt mat çözüyorum ben de.
Kanka bu kadar uzun yazma millet okumadan çıkıyor konudan,ben okudum gayet iyi bence
Bence acile küfürler ederek onu tencerede haslayabilirsin genelde en son kaynak olarak önerilir 345 Ayt matematiK Endemik ayt matematik Orijinal ayt matematik 3d Cozum ayt Matematik benim tavsiyelerim bunlardan biriyle baslaman olur Ayrica hic bilmedigin konularla ilgili fasikul alio bol bol soru coz Çap fasikulleri ortadir apotemi zordur ve bitirmesi de zor onlarin eger kafayi takmissan apotemi al seni yavaslatir haberin olsun
Ayt mat icin mutlaka geoemtri cozmelsiin Orijjnal geometri Acil geoemetri bsnim önerecdgim geometri kitaplaridir ikisi de orta zordur ama kolay geoemtri kitaplariyla vakit kaybetmemek lazimdir her gun en az 2-3 test geometri 30-40 soru mat cozmelisin hocam bu ikisi 2 saatini alir diger dersleri de sen ayarlarsin sorun olursa alirim Bu arada tyt ayt Matematik ful yapmistim dershaneye gitmeden her gun soru mantigiyla gittim En önemlisi
Eksik hissettigin oturmamış yanlış cikan konuyu kafana kestir kitaplarindan onunla alakali 300-400 soruyu kes masana koy mesela polinom Her gun bu sorulari coz 10 gune bitirirsin Butun konular oturunca yavas yavas her konudan çözmeye baslarsin
Sorun varsa cevaplarim hocam Allah yardımcın olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme