Şimdi Ara

Mezun grubu için Final dersanesini önerir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezuna kaldım. Fem'e gitmiştim bu yıl. Gayet de memnundum ama bu sefer Final düşünüyorum. Ancak kaynakları hakkında çekincelerim var. Önceki yıllarda ve Ygs-Lys hazırlığı süresince birçok kitabı aldım ama hiçbirini tamemen bitiremedim. Sorular hep aşırı ayrıntı oluyordu. bir nevi sıkıcı sorulardı. Kaliteli soruları arıyorduk resmen.
    Bu yüzden şimdi Final'e gidersem deneme sınavlarında filan sıkıntı yaşar mıyım diye tereddütteyim.
    Fem'in soru tipine alışmış biri Final'de sıkıntı çeker mi ?

Mezun grubu veya 12. sınıf farketmez, bir yorumda bulunursanız çok iyi olur.
    Ayrıca final hakkında genel bilgi de verirseniz sevinirim. öğretmen kalitesi, ilgi alaka, deneme sınavlarının kalitesi vs.

Teşekkürler.

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FEMIN SORU TÜRÜNE alıştiysan finali git ama sadece kaynakları içinmiyor gidiyorsun hocalar önemli

• derece grubunda değilsen sadece kütüphanede çalışmaya teşvik ve soru çözümlerinde sıra bekleyip sorunu sorma şansın olur. kaynakları çok kötü onu söyleyim. cevap anahtarları yanlış her sene yanlış bi düzeltmeye üşengeçlik mi var nedir. dergide olsun verdikleri tüm kitaplarda bi yanlışlık mutlaka oluyor.
  • gitme.soru bankaları uyduruk.dergiler fena degil konu anlatım acısından.hocalar iyi ama kalabalık oldugu icin o hocalardan pek yararlanamazsın.denemelerde hep aynı tip sorular cıkar 10 denemede 1 tane orjinal soru cıkar.
  • Yorumlar için teşekkür ediyorum.

Şimdi Final olmazsa yeniden Fem olacak. Yine aynı kaynaklar verilecek, her ne kadar Fem hocaları içerik değişti dese de ne kadar değişeblir ki ? Yine aynı olacak %90'ı.
    Fem hakkındaki sıkıntım da budur.

Eğitim boyutundan çok işin sosyal boyutu da var benim açımdan. Açıkcası bu sene karışık eğitim veren bir dersaneye gitmek istiyorum. Bu anlamda Fem'den sıkıldım diyebiliriz.
  • Derece grubuna girebileceksen git.

Dershanenin verdigi kitaplari daha once kullandim diyorsan sifir satip o parayla baska kaynaklar alirsin. Cok dert degil ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten hangi dersaneye gidersem gideyim ilk etapta tek hedef derece sınıflarına girmek olacak.
    Derece sınıfında filan olunca da haliyle ilgi alaka üst seviyede olacaktır.

Daha önce finale giden arkadaşlar, o soru tipine alışıp Ygs-Lys'de sıkıntı çektiğiniz oldu mu acaba ?
  • Konu yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorgéous

Yorumlar için teşekkür ediyorum.

Şimdi Final olmazsa yeniden Fem olacak. Yine aynı kaynaklar verilecek, her ne kadar Fem hocaları içerik değişti dese de ne kadar değişeblir ki ? Yine aynı olacak %90'ı.

Eğitim boyutundan çok işin sosyal boyutu da var benim açımdan. Açıkcası bu sene karışık eğitim veren bir dersaneye gitmek istiyorum. Bu anlamda Fem'den sıkıldım diyebiliriz.

Bende İzmir de finalle fem arasında kaldım. Geçen sene bireye gitmiştim. Bir türlü karar veremiyorum
  • Dostum aynı sıkıntıyı ben de çekiyorum. Konuyu yukarı alalım.
  • %55 Final var kafamda şuan.
  • quote:

%55 Final var kafamda şuan.

benim arkadaşlarım finalden memnun kalmadı.İşi tamamen ticarete döktüğünü söylediler.Bu arada kaynak konusunda benim kazanan arkadaşlarım hep fem palme körfez, güvender çözdü.Bende fen bilimlerine gittim ama soruları hiç gerçek sınava benzer olmadı.Açıkcası fem'i %65 çıkarmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

Bende İzmir de finalle fem arasında kaldım. Geçen sene bireye gitmiştim. Bir türlü karar veremiyorum

ikisine de izmirde gitmiş biri olarak söylüyorum, femdense final daha iyi. femin sadece kaynakları güzel ki sen bunu sınavlarına girip kaynaklarını alarak kapatabilirsin. körfezle final arasında kal bence. femi hiç düşünme. gereksiz yere fazla para ödetiyorlar onda da derece grubu olayları var. kimin hangi sınıf olduğu belli değil, sınava göre mi yerleştiriyorlar yoksa başka bir şeye mi bilemiyorum şahit oldum da:) derece grubunda değildim ama m1 diyorlar o sınıftaydım. pek bi işe yaramadı açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: koala yavrusu

quote:

quote:

ikisine de izmirde gitmiş biri olarak söylüyorum, femdense final daha iyi. femin sadece kaynakları güzel ki sen bunu sınavlarına girip kaynaklarını alarak kapatabilirsin. körfezle final arasında kal bence. femi hiç düşünme. gereksiz yere fazla para ödetiyorlar onda da derece grubu olayları var. kimin hangi sınıf olduğu belli değil, sınava göre mi yerleştiriyorlar yoksa başka bir şeye mi bilemiyorum şahit oldum da:) derece grubunda değildim ama m1 diyorlar o sınıftaydım. pek bi işe yaramadı açıkcası.

Teşekkürler. Dün iyice araştırdım zaten körfezle final arasında kaldım şimdi de. fdd nin verdiği saman kağıtlı kitaplar nasıl sizce hocam kaynak olarak? Körfezin kaynakları kullanmıştım güzeldi.

• quote:

Mezuna kaldım. Fem'e gitmiştim bu yıl. Gayet de memnundum ama bu sefer Final düşünüyorum. Ancak kaynakları hakkında çekincelerim var. Önceki yıllarda ve Ygs-Lys hazırlığı süresince birçok kitabı aldım ama hiçbirini tamemen bitiremedim. Sorular hep aşırı ayrıntı oluyordu. bir nevi sıkıcı sorulardı. Kaliteli soruları arıyorduk resmen.
    Bu yüzden şimdi Final'e gidersem deneme sınavlarında filan sıkıntı yaşar mıyım diye tereddütteyim.

Ayrıca final hakkında genel bilgi de verirseniz sevinirim. öğretmen kalitesi, ilgi alaka, deneme sınavlarının kalitesi vs.

Teşekkürler.

kardeş ben 12.sınıfta finale gittim.Bu sene mezuna kaldım.Beylikdüzü şubesindeydim.Ben bu sene FEM düşünüyorum.sende memnundum demişsin femden.Benim duyduklarım hep olumlu yönde fem hakkında.Kitaplarıda çok kaliteli.Hocalarda biraz ciddiye alıyomuş falan diyolar.Final hakkında konuşym.(Şubeden şubeye farkedermi bilmiyorum)
    -Kütüphane diye bi ortam var.Güya öğrenciler konu anlatımı alıyo.Sorularını çözdürüyo.Veya sessiz ortamda ders çalışma imkanı buluyo.Ben o kütüphaneye çok gittim ama ne doğru düzgün sorularımı sorabildim ne de aldığım konu anlatımlarından doğru düzgün faydalanabildim.Neden dersen.Çok sıra oluyo.Stayjerlerin bir kısmı işi ciddiye almıyo.Ayrıca onlarda sabahtan akşama herkese konu anlatımı verdiği için verimliliği azalıyo gevşiyolar.Yani o kütüphanenin az faydası oldu bence.Otur evinde konu anlatımı çalış daha iyi gibime geliyo.
    -Kitaplarına gelelim.Gerçekten çok sık hata oluyo kitaplarda.Ayrıca bazı kitapları saman yaprağından ve bazılarıda çok soru sormuş olalım diye çözüm için az biraz yer ayrılmış.Soruların kalitesi bakımından ben yorum yapmıyorum ama FEMin sorularının kesinlikle daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.Finaldeki hocalar bile FEMin kitabını alın diyodu.Simetrisi falan iyi diyolardı.YGS için FEM iyidir LYS için FİNAL diyodu ordaki hocalar.
    -Hocaların ilgi alakasına gelirsek.Danışman hoca rehberlikçi falan var ama kimsenin seni tınladığı yok.Yani başarılı biri olcaksınki gözlerine batıcaksın ilk 3 sınıfta olcan falan.Mesela benim rehberlikçiden nefret ediyodum çok gevşekti.aklı fikri başka yerlerde rehberlikle alakası yok
    -Konu anlatan hocalardanda neden bilmiyorum ama ben memnun kalmadım.Sadece matematik hocaları çok süper hocalardı.Mat 1 ve Mat 2 hocalarım hem anlatım olarak hem ilgi olarak 10 numara kişilerdir.
    -Çok devamsızlık yaptım çünkü derslerden verim alamıyordum.Evde oturup kendim çalışırım daha iyi diyordum ve öylede oluyordu.

ve işte ben bu sebeplerden ötürü FEM istiyorum daha doğrusu düşünüyorum.Dersler nezaman başlıyo acaba onu merak ediyorum mezunlara.Sana iyi seçimler hakkında hayırlısı olsun =)

• bende mezunlar için dershane arıyorum fem bilimleri'ne giden var mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koala yavrusu

quote:

quote:

Teşekkürler. Dün iyice araştırdım zaten körfezle final arasında kaldım şimdi de. fdd nin verdiği saman kağıtlı kitaplar nasıl sizce hocam kaynak olarak? Körfezin kaynakları kullanmıştım güzeldi.

finalin kayıtta genelde verdikleri o kitaplar fena değildi. fizik matematik falan güzeldi. yalnız gördüğün göreceğin verdikleri en güzel kitap o zaten onda da yanlışlar bol miktarda.

• quote:

Mezuna kaldım. Fem'e gitmiştim bu yıl. Gayet de memnundum ama bu sefer Final düşünüyorum. Ancak kaynakları hakkında çekincelerim var. Önceki yıllarda ve Ygs-Lys hazırlığı süresince birçok kitabı aldım ama hiçbirini tamemen bitiremedim. Sorular hep aşırı ayrıntı oluyordu. bir nevi sıkıcı sorulardı. Kaliteli soruları arıyorduk resmen.

Teşekkürler.

Femden sonra finale gidersen acayip pişman olursun demedi deme. Femdeki ilginin yüzde 10u yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.