Şimdi Ara

Matematik Yapamayan TM'ci İçin Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematiğim aslında çok kötü değil. 345'in denemelerinde 15 matematik falan yapabiliyorum. AYT denemelerinde 10-15 arasında gidip gelmekte. Fakat daha fazla nete ihtiyacım var. Geometri çalışmaya başladım. Kenan Kara'dan gidiyorum. TYT-AYT Coğrafyam iyi. Tarih başlayacağım yakında. Ek olarak Fen'den hangi konulara çalışmamı önerirsiniz ?
    Hedefim 50 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultavires -- 8 Mayıs 2020; 14:53:6 >

• 2021 için mi kasıyorsun up up
  • Tyt matta çarpanlara ayırma,fonksiyonlar,sayı basamakları bunları iyi öğren ve bunlarla ilgili en zor soruları çözmeye çalış matematik bunların üzerine oturur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Maalesef 2020 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultavires

Maalesef 2020 :)
    netler nasıl
  • Pazernus651 kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef en yapamadığım konular. Fonksiyon bilgim çok kötü değil. Acilin fasikülünü bitirmeme az kaldı. Çarpanlara ayırma çalışacağım. Basamakları da az çok biliyorum fakat bölme bölünebilme Allah'a emanet.
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    345 TYT deneme çözüyorum. Birinciden 82.5, ikinciden 59 (hem oruç hem de moralim yoktu), üçüncüden 72 yapabildim. AYT denemelerinde 45-50 civarıyım. Matematik netim 10 falan geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 82 tyt neti kötü mü dostum benim gibi yapıyosun netlerini 82 düşük değil ki .D

1.denemesi çok kolaydı :) Forumda 100 netlerden bahsediliyordu. Matematiğim çok düşük geliyor genelde. Okul zamanı 20'leri zorlayabiliyorken şimdi pek olmuyor.
  • Benim mat sene başında 7 den 25 civarına çıkarttım gerçi 25 nette iyi değil yani matta 30 nete ulaşmak istiyorum.

Ama yani matematikte zor soru görmek ve temeli sağlam atmak önemli heralde yani ben bu seviyeye o şekilde geldim.

345 denemesi güzel mi onuda alayım bakalım.

Hedefin ne bilmiyorum benim hedefim hukuk

Hedefim PDR. 345 denemesi fena değil. Ben beğendim diyebilirim. Ancak üst seviye öğrenciler için kolay olabilir.
    Ayrıca matematik temelim pek iyi değil. Oldum olalı nefret ederdim. Son 2 senedir bir şeyler yapabiliyorum işte. 11.sınıfta matematik netlerim genelde eski geliyordu. Sene başında Apotemi Maestro deneme yapmıştık. 10 net gelmişti. Virüs muhabbetinden 2 hafta önce Test Okul Türkiye geneli yaptık, 33 matematik gelmişti ama çok basitti. Denemelerin ortalamasını alınca 13-14 gibi bir şey çıkıyor.
  • Kritik netlerdesin şuan doğru çalışırsan 20 netin üstünde 25 çıkarsın rahat

Hocam AYT mi çalışıyım TYT mi çalışıyım kafayı yemek üzereyim. Acil Fonksiyonlar fasikülü çözmeye çalışıyorum. Sona geldim, karma testlerde çözemedikçe moralim bozuluyor. Acil'in AYT soru bankası var, fonksiyonlarında genelde kalem oynatamıyorum :(
  • Acil zor bir yayın bazı testleri çözememen bence normal bence hızlıca tyt deki temel konularda eksiğin varsa onları tamamla sonra ikisinide çalış.

Logaritma,diziler,trigonometri bu 3 konu şuan inanılmaz değerli oldu bunlarla başla bence ayt mata direk.

Kısaca tyt mat temel konuların eksiğini tamamla ayt matta dediğim konuları bitirmediysen hızlıca bitir

Hocam TYT'deki temel sıkıntım problem çözemiyorum. Mantıklı yaklaşıp denklem kuramıyorum. Onun dışında şu sıralar Geometri yapabiliyorum az çok. AYT kısmında ise Trigonometri yapabiliyorum. Çok kötü değilim. Acil fasikülü bitti, birkaç sorum kaldı sadece. Logaritma Dizi fasikülüne başladım bugün. Bilgi Sarmal'dan Parabol, Eşitsizlik, İkinci Dereceden Denklem gibi konuları çok fazla zorlanmadan çözmüştüm. Fakat Acil gerçekten zormuş :)
  • Problem sıkıntısı herkeste var benim de yapamadığım problem soruları var hala.
    Konu anlatımını dinleyip bol problem çözmek gerekiyor en temelden en zora kadar.
    Biraz da kitap okumakla alakalı olabilir yani bazı paragraf sorularında gerçekten denklem kuramayabiliyorsun çok zor sorular gelebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pazernus651

Problem sıkıntısı herkeste var benim de yapamadığım problem soruları var hala.
    Konu anlatımını dinleyip bol problem çözmek gerekiyor en temelden en zora kadar.
    Biraz da kitap okumakla alakalı olabilir yani bazı paragraf sorularında gerçekten denklem kuramayabiliyorsun çok zor sorular gelebiliyor
    Lise hayatım boyunca kitap okuma alışkanlığım olmadı. Ah ah 9.sınıf olsam 12'ye bırakır mıydım şimdi :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.