Şimdi Ara

Mezun Senemdeki Çalışma Programım (49k~1-2k) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
15
Favori
4.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cap problem yeni basım mı? nasıl soruları apotemiden kolay diye biliyorum ama cozulmeli mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınav ayarında bence çözülmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü bilgi sarmal Ayt mat soru bankası geldi.Turlama tekniğiyle çözüyorum.Her konudan 3'er test çözüyorum her gün.Eylülün sonu ekim başı gibi biter.Ondan sonra 345 ve acil çözmeyi planlıyorum.Ama 3D çözüm de iyi diyorlar.Ayt mat netim 24.25 idi.

• Tyt Fene ne Zaman başlamalıyım? Tyt kısmını bitirdikten sonra Ayt kısmına geçmeyi planlıyorum.Ayrıca Tyt-Ayt Fen kaynak önerilerinizi bekliyorum.

• Up

• sınav sonucunu analiz edersek tyt ayt mat geo kasmalısın önce.konuları tek tek yazıp konu videosu soru çözümü izle,sonra orta seviye kaynaktan o konunun sorularını temizle.konuları tek tek bitir.problemler de aslında konu konudur (paragrafta türkçede).bunlarıda konu konu halleden kaynaklar var.sonra alan denemeleriyle devam ediceksin.alan denemelerinde yanlışın çıkan konuyu tekrar edeceksin.sorusunu temizleyeceksin.konuların bittikten sonra bir gün tyt bir gün ayt alan denemesi çözerek gideceksin.sorularını çözdürmeden önce kendin çözmeye çalış.çözdürdüklerini silip tekrar bir kaç kez çöz.

fen de eksiğin az görünüyor.5 alan denemesi çöz.eksik konuların ortaya çıkar.öncelikli meb kitabından halletmeye çalış.sonra videolardan (youtube)izle soru çözümü izle.fen de çok düzenli not çıkarman gerek,konu çalışırken.bunları tekrar ederken son aylarda çok faydasını görürsün.
    mat geo fizigin işlemli kısımları soru çözmeyle oturur.diğer fen kısmı %75 konu tekrarı %25 soru.konuların bittikten sonra soru bankası yerine deneme ve alan denemeleriyle gitmelisin.eksiğin çıktığında konu tekrarı yaptığında soru bankasından sadece o konuyu çöz.
    fende soru az olduğundan dolayı ösym 1 soruyla bir kaç konu taratabiliyor.konu eksiğin kalmasın.
    ilk önce mat geoyu haletttt
    tyt zaman problemin varsa türkçe fen sosyal deneme çözerken 60 dk. altında olucak.saat tut.60 da bırak.turlama yap mutlaka.

• İlk Türkçe denememi çözdüm.Limit kronometreydi.31D 8Y 1B ile 29 net geldi.İlk tyt mat bölüm denememi de 345 den çözdüm 30.25 geldi. Bir yandan acil geo Kenan kara ile ilerliyorum.Eşkenar dörtgen bitti.Elimde acil tyt mat var ama sınavla alakasız gibi geliyor.Sizce bu kitabı çözsem bana bişey katar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salazar Slytherin -- 25 Ağustos 2019; 12:26:54 >
  • Ayt Matematik adına bilgi sarmaldan ilerliyorum. Turlama tekniğiyle %30 u bitti 10 günde.Bu kitaptan sonra acil mi çözeyim 3D mi ?
    Fen için önce TYT’yi bitirmeyi planlıyorum ama henüz başlamadım.Bir mezun TYT fene ne zaman başlamalı ve bitirmeli ve ağırlığı ne zaman AYT’ye vermeli ? Benim durum biraz farklı yukarıda göründüğü gibi.Fende eksiğim daha az mat-geoya göre.

• Bir de uzun vadeli soruyorum ilerisi için.PKOB ve katı cisimler sıkıntılı benim onu nasıl halledebilirim ? Çapın fasikülleri iyi ve yeterli midir ?

• Up

• 9 Eylül’de dershane başladığında eve haftada 4 gün 4-4:15 gibi gelip 5.30 da başlayacağım. O günlerde Aralıklarla 5.30 saat çalışıp tatil günlerinde 7-8 saat çalışsam yeterli olur mu bulunduğum düzeye göre ?

• ben de 49dan kalmistim hamda 10kya cektim sorun falan varsa uardimci olabilirim

• nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Sorduğum sorular yukarıda.Güzel çekiş tebrikler.

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.