Şimdi Ara

Mezun Senemdeki Çalışma Programım (49k~1-2k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
15
Favori
4.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezun Senemdeki Çalışma Programım (49k~1-2k)
    İlk girişimdi.Yukarıdaki sonucu elde ettim.Yarın başlıyorum.Elimde çap problemler acil Tyt mat acil Geo var.Eylül ortasına kadar dil bilgisi Türkçe tekrarı çap problemleri bitirip acilin sonlarına yaklaşmayı planlıyorum. Ayrıca Fen tekrarı yapacağım.Tyt de genel olarak süre sıkıntım var.Sene boyunca çok deneme ve soru çözerek üstesinden gelmeye çalışacağım.Eylül ortasından sonra acil Ayt mata başlarım.Sınavda 24.25 yaptım.Mat kısmında parabol polinom fonksiyon küme ve kombinasyon sorusunu yapamadım.Lti full geldi.Apotemi çözmüştüm. Ayt fende genel olarak fazla sıkıntım yok ama hedefim fule yakın yapmak ben şuan bundan 10 net uzağım.Dershaneye gitme kararı aldım. Eylülde başlıyor.Hafta içi 4 gün + cuma sadece deneme sınavları olacak.Dershanenin olduğu günler 9-15 arası olacak.Evde 17 gibi başlayıp 23 'e kadar kısa aralıklarla devam ettirip hafta sonları 9 da başlayıp kısa aralıklarla akşama kadar çalışsam yeterli ve verimli olur mu sizce ? Birde Fiziği 10.5 Kimyası 8.25 Biyolojisi 10.75 gelmiş biri bunu Nasıl fule yaklaştırır ? Hangi denemeleri ve kaynakları çözmelidir ? Ayrıca soru bankalarımı bitirdikten sonra Tyt ve Ayt için hangi denemeleri çözmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene fizik için bilgi sarmal kimya için hız ve renk biyoloji için bilgi sarmal çözmüştüm.Ayt mat için acil çözmüştüm.Genelde 19-25 arası gelirdi sınavda da 24.25 geldi. Tyt için deneme çözmedim.

• Tyt fizikte optik elektrik dalga konuları sıkıntı diğerlerimin büyük çöğunlukla hallettim 14 net geldi.Sizce bu sene Palme a soru bankalarını alsam ve konu tekrarı yapsam 17 3 yada 18 2 yapar mıyım ? Bir de sosyal hiç bakmamama rağmen 15.5 geldi. Hedefim sosyalide fule yakın yapmak bunun delta özetli kitap+ apotemi soru bankası çözsem yeterli olur mu ?

• Ayrıca Ayt mat fizik kimya biyoloji için kaç kaynak ve hangi kaynakları çözmeliyim ? Çap problemler yeterli olur mu üstüne apotemiyi de mi çözeyim ? Lti full gelmişti bu sene çıkacak kitapları mı alayım yoksa evde bulunan apotemilerden tekrar edip soru bankası ve denemelerimi kullanayım ?

• Hocam türev ve integrali hangi kaynaklar cozerek fullediniz

• Acilin konu denemelerine bakabilirsiniz benim sürem kalmamıştı çözecek ama güzel sorular var içinde. Bence yine de konuya biraz çalışabilirsiniz üzerinden zaman geçince paslanma oluyor; tam kavrayamadığınız bir şey varsa ortaya çıkar, oturtursunuz. Ben eylül ekimde türevin limitin içinden geçerdim eski müfredatta hatta. Mart nisan gibi “unuttum kesin” diyipacil sb den tekrar taramam gerekti, apotemileri tekrar ettim de tazelendim bi. Bu dönem de en sona bırakacağım o konuları zaten. Yine de sizin tercihiniz

• Apotemi Lti 345 Ayt soru bankası Karekök Ayt soru bankası acilin Ayt mat denemesini çözdüm .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2021 yks sayısal 1.si İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sınavda yada geçmiş sınavlarda güzel başarılar elde etmişler ve bilirkişiler bana yardımcı olursa çok sevinirim.

• Dostum bu sınavda 30k sıralama yaptım bende mezuna kalacağım sana diyeceğim tek şey şu matematik dışında çoğu netlerin benimkinden yüksek bence tyt için yeni nesil soru tarzı + geometriyi halletmen lazım eksiklerini bilmiyorum fakat hem ayt hem de tyt için eksiklerini giderebilirsen 15-20 civarına gelirsin bence bu yıl da başarılar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Up

• Hocam konu eksiğiniz çok yok anladığım kadarıyla. Dershane biraz gereksiz değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Çap problemlere başladım. Ayrıca Acil geo ve Tyt soru bankasına da başladım.Acildeki sorular güzel tavsiye ederim.Çapı fazla beğenmedim.Elimde Apotemi olmadığı için çözüyorum.

• Türkçe deneme tavsiyesi olan var mı ?

• Kanka bende basladim 45k dan kalicam istebu sene acil tyt yeni basimini siparis ettim cok guzel sorulari eskisi vardida fark var arasinda.Tr deneme cap 7 li tr mat denemeleri aldim tr si guzel bence sarmal da alabilirsin

• 345 ve paraf güzel test ettim onayladım.
  • Çap problemler çözüyorum.İlk iki kısım bitti.Acil Tyt soru bankası yeni nesil işlem yeteneği bitti.Sayıların çeyreğine kadar geldim.Acil geoda özel üçgenlerin sonuna geldim.Cidden kaliteli bakış açısı gerektiren sorular var.

• Çap problemlerin arka sayfasında tyt 2019 sorularına denk geldim.Sınavdan sonra çözümlerine bakmamıştım.15 dakikada 10 tane sorusunu çözdüm 9d 1y geldi.Sınavda 19 boşumu problem ve geometri oluşturuyordu.Keşke Matematikten başlasaydım.Süre sıkıntısı çekmezdim.

• Tyt Fene ne Zaman başlayım.Önce mat-Geo eksiklerimi kapatıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.