Şimdi Ara

'Mezun Senesi' hakkında sormak istedikleriniz ? // BRA7IL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
13
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Psikolojik olarak destek almak isterdim . Stres anında beynini yönetebilmek, inanılmaz bir durum . Bunu aşan çoğu insan , akademik anlamda kötü olduğu kişilerin önüne rahatça geçebiliyor . Eğer senin de bu gibi sorunların varsa , tek tavsiyem psikolojik bir destek almak . Emin ol , akademik bilgin kadar önemli bir durumdur bu . Bir de şimdi aklıma geldi . Deneme sınavlarımı hiç aksatmamaya çalışırdım . Aksattıkça özgüvenim çok fazla düşüyordu. Bu da netlerime etki ediyordu tabiki de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 24 Ağustos 2020; 14:17:33 >
  • abingasi kullanıcısına yanıt
    Kendi kapasitenin bu olduğunu düşünüyorsan , belki de kapasiten budur yani . Belki de kendinin nasıl doğru çalışmaşı gerektiğini tam olarak bilmiyorsundur . Veya psikolojik olarak sınavı kafada bitiremiyor olabilirsin. Veya ailevi sorunların seni çok yıpratıyordur . Bence önce sebebini tespit etmeye çalış . Ardından kesinlikle gelecektir başarı. ( Şans da önemli tabi :D )
  • Bazen kendimi salak,bazen akilli goruyorum. Psikolojik olarak kafada bitiremedim galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- 19K ------> 17K :D
    2- Ortalamaya vuracak olursak 8 saat falandır muhtemelen . Bazı günler 10-11 saat çalıştığım da oldu . Bazen 4-5 . Bazense 0 .
    3- TYT ' de 90-100 arasındaydı sanırım . AYT'de 60-70 .
    4- Türkçe : Bilgi Sarmal , 345
    Matematik : Karekök , 345 , Acil Matematik
    Geometri : Acil Matematik , Bilgi Sarmal
    Fizik : 345 , Palme , Nihat Bilgin
    Kimya : Aydın , Palme
    Biyoloji : Palme , Paraf

( Bunlar denemeler hariç çözdüğüm kitaplardı . )
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de sağlam bir iradeye sahip olmak lazım . Aile içi sorunların minimum düzeyde olması da önemli . Babam sağolsun , hep desteklerdi beni . Biraz daha bireysel bir durum bu yani . Benim motivasyon kaynağım babamdı diyebilirim.
  • Birkaç şeye cevap gelmemişti kanki öyle denk gelmiş demek , ben de dedim alla alla naptım ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hemen dönüyorum .
  • kral sahalara dönmüş

• wiz9 W kullanıcısına yanıt
    Yok kankam ne kralı . Çalışanı diyelim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EC4C0E38

Birazdan sırasıyla tüm sorularınıza cevap vereceğim.
    Hocam türkçe için ne önerirsiniz acaba

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Klişe olacak ama düzenli olarak sene başından sonuna kadar deneme çözmeni öneririm . Spesifik olarak da felsefi yazılar veya kitaplar okumanı önerebilirim. Haa bir de felsefe soru bankası bitirmeye çalış sene içerisinde. Bu sana ciddi anlamda katkı sağlayacaktır.

• Faydalı konu.
  • Felsefede ve Türkçede bende sıvadım. Felsefe adına farkeder mi hocam kaynak? Yaprak test gibi bir şey olacak sonuçta ama yinede sormak istedim

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Bence fark etmez ya . Amaç okuduğunu hızlı bir şekilde anlamaya çalışmak zaten. Zihin açıyor felsefe çözmek veya okumak. Ben böyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 24 Ağustos 2020; 14:59:30 >
  • Kaçtan kaça çektiniz?

• riseofstar kullanıcısına yanıt
    Adam en üstte yazmış

• Hocam ben sene içinde özellikle matematik ve geometri alanlarında çok çabuk pes ediyordum. Mesela geometride üçgenlerden öteye gidemedim bi soruyu çözemeyince o günüm berbat geçiyordu bir türlü ilerleyemiyordum. Matematik ve geometride anlamakta zorlandığınız konularda, çözmekte zorlandığınız sorularda nasıl bir yol izliyordunuz?

• 11.sınıfken forumu takip ediyordum.Seni hep görürdüm.Hayırlı olsun dostum umarım gittiğin yerde mutlu olursun.

• Sen ilk 5binlik adamdın be
    Sağlık olsun

• Nereye yerleştiniz hocam?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.