Şimdi Ara

Mezun Senesi / Part time çalışma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hafta ici 15.30dan 21.30 a kadar giyim mağazasında çalışmak istiyorum .Sizce derslerimi olumsuz etkiler mi ? Daha önce hem sınava hazirlanip hem çalışan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

• dostum bence mezun senesinde çalışarak hata yaparsın. illa para ve harçlık lazım diyorsan knight online'a başla. 4-5 saat farm veya etkinlik ile günde 50-100 lira arası kazanabilirsin. ama oyunu hiç bilmiyorsan öğrenme aşaması sancılı geçebilir. 1 sene zevkine takıldım, geçenlerde çarı ve itemleri sattım. 1 senede 30 bin lira kasmışım öyle gece gündüz de oynamadım.

• bahsettiğin sınav yks mi
  • 10k yapsan yine "iş yaptığım zamanı derse versem de 1k yapsaydım" demen olası
  • Evet

• GhastManTR kullanıcısına yanıt

Hocam hedef 20k.

• Sence etkilemez mi hocam
  • Hocam bunu yapmaya ne kadar zorunlusunuz
  • Hocam zorunlu değilimde evdekiler harçlık vermiyor.Bende kendi harçlığını çıkartmak için çalışmak ıstiyorum.

• dostum bence mezun senesinde çalışarak hata yaparsın. illa para ve harçlık lazım diyorsan knight online'a başla. 4-5 saat farm veya etkinlik ile günde 50-100 lira arası kazanabilirsin. ama oyunu hiç bilmiyorsan öğrenme aşaması sancılı geçebilir. 1 sene zevkine takıldım, geçenlerde çarı ve itemleri sattım. 1 senede 30 bin lira kasmışım öyle gece gündüz de oynamadım.

• Çalışma diyipte 4-5 saat oyun oyna diye bir tek siz tavsiye verebilirdiniz zaten hocam    

• Hocam hem pc yok hemde pc alcak para😅

• KarFırtınası28 K kullanıcısına yanıt

zaten olsa da salla, sildim yorumu da milletin vebaline girmeleyim, bu oyun yüzünden kaç kişinin hayatı boşa geçti.

bence çalışma fikrini kafandan çıkar, tüm odak noktanı sınava ver, aşağı yukarı nasıl bir hayat yaşayacağını belirleyecek bir sınav bu. ikisi bir yürümez.

• Bir süre çalışıp sonra bırakabilirsin.
    Bir seçenek.
  • Çok yorulmayacaksanız ve sabahları ders çalışmanızı etkilemeyeceğini düşünüyorsanız çalışın. Zaten çok ağır gelirse bırakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.