Şimdi Ara

Mezun senesi spor salonuna gitme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk 10k hedefleyenler spordan kastınız body building felan ise o iş yaş ... Ygs-lys öğrencisi okuma kitabı okumaz , ağır sporlara hiç vakit ayıramaz . Tecrübeyle sabit. Ha gidersin koşarsın , yürürsün felan bunlar fazla yormayacağı için çalışma temponuzu etkilemeyecektir. Fakat bana gelip te body yapıyorum ders çalışma tempomu etkilemiyor demeyin , insan olduğunuzu biliyorum. Kitap okuma gibi konulara gelirsek aklınızı boş yere farklı şeylerle doldurmuş olursunuz , normalde çok kitap okuyan biri olarak maalesef 12de hiç okuyamadım.(okumadım demiyorum , okuyamadım diyorum)
  • Hocam bence haftada 3 gün yeterlidir.

Hem disipine olur hem de beslenme ve uykuya dikkat edeceğiniz için derse de katkı sağlar.

Mezunsaniz kilonuza da dikkat etmis olursunuz

Odaklanmaniz artar malum işi yapmaya çok vakit kalmaz

Yalnız akşam giderseniz uykuya zor dalarsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sınav senesinde fitness olmuyor ama şöyle yapabilirsin.

Hiç evden çıkmazsan devamlı bıkkınlık geliyor,mantar oluyorsun.

Fitnesse 2 gün falan git ama fazla bir amacın olmasın kafa dağıtmaya falan git bence.
  • Uygun ve düzgün beslenme gözünde büyüttüğün kadar zor değil. Spor yapacak zaman mutlaka yaratabilirsin ve çok iyi bir sene geçirmiş olursun hem fiziksel hem psikolojik olarak :)
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    hedeften bağımsız, büyük ihtimal brosplit program uyguluyorsun. fullbody uygulamanı öneririm haftada 3 gün
  • Sonuçlar nedir?

• Vay be neredeyse 1 sene olmuş

• Profesyonel spor hayatımı bıraktım ben be yaparsanız helal olsun ne diyim .

• Hocam bana kalirsa haftada 3 gun fullbody yapip beslenmeye biraz dikkat etsen yeterli. Ama bugun eksik protein aldim aman ben ne yaparim diye kasmadan. En kotu daha yavas gelisirsin, kafaya takmaya gerek yok. Ben 12. sinifta okul da olmasina ragmen evdeki imkanlarla haftada 2-3 yapiyordum ve beslenmeyi takinti yapmadan dikkat ediyordum sadece. Az miktarda kas kutlesi ekledim biraz define oldum ve sinav barfix vs yaptigim icin genel guc ve kondisyon kazandim. Ama 1 yilin telafisini yaz tatilinde yaptim ve kas kutlesini de spor salonunda ekledim. Su an istedigim yeri de kazandim, istedigim fizigi de yaptim. Bence cok rahat yapilabilir hele ki mezun senesinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.