Şimdi Ara

Mezun senesi spor salonuna gitme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giden gitmeyi düşünen var mi nasıl oluyor?? Fitnessla uğraşamam beslenmesiydi,yemeğe öğün demesiydi bir sürü kafa yorucu işi var ama spor yapmadan da mezun senesinde sağlıktan olurum diye korkuyorum ne yapmalı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah 5te kalkış 8e kadar ders sonra 1 saat yoldaki dershaneye gidiş 9 da ders başlayış 16.00 da bitiş. Spora gidiş 17.30da çıkış 18.30da eve geliş yemek duş 1 saat 19.30da derse başlayış. 22de yatış.

No pain no gain. Bahanelere sığınma.
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    Hocam hedef kaç k

• Ordan kaç k gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Ordan kaç k gözüküyor

Yüksekse ve başarırsanız helal olsun. Sene sonunda bi tavsiye konusu açarsınız. Vücudu spor salonunda yoracaksanız ardından ders çalışmak çok zor bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babilov -- 12 Eylül 2017; 20:14:42 >
  • Hedefim 10k mfyim.

Spor salonuna 1 yıldır gidiyorum. Benim için yorulmaktan ziyade dinlenme oluyor gibi bir şey. Spora gitmediğim zamanlar kendimi huzursuz hissediyorum.

Haftada 6 gün spor yapıyorum. Spor yapmasam o saatlerde boş boş takılırım. Onun yerine spor yapıp vücudumu dinç tutuyorum. Sağlam kafa sağlam vücutta olur
  • Koşu bandında koşmak için mi gidiceksin salona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl önce açıldı
    MEZUN SENESİNDE DERSHANE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vucüt geliştirme disiplindir. Tvden ordan burdan kısıp salona gidebilirsin. Disiplin bu sene lazım

hocam spordan kastınız spor salonuysa haftada 6gün gereksiz fazla ve yorucu
    Böyle olmaz hocam

• Kendinize bahane yaratmayın beyler. 10-19 arası kütüphanedeydim 9 saatten 2 saat ara çıkar 7 saat ders çalışıyordum ve geldim demin spordan. Günde 1 saatini ayıramayacakmısın? Bir de ben 12. Sınıfım okul açılıncada devam edeceğim 9 da kursum bitecek 10 da spora gidicem. Kendinize yapamam edemem diye bahane yaratmayın hocam istiyorsan elbet yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hedeflerim doğrultusunda 6 gün gidiyorum. Kimi 3 gün gider kimi 4 herkes kendine göre.
  • Sabah8de gidiyorum duşuydu kahvaltısıydı derken saat 12 oluyor ondan sonra ders için çok fazla zaman kalıyor salon çok uzak değilse gitmeni öneririrm.Bu sene 10kilo aldım mezun senemdede almayı göze alamıyorum
  • Olur kanka canını sıkma. Sen 8 saat uyursun spor yapmazsın. Ben 7 saat uyurum sporumuda yaparım.
    :D hocam 6gün gitmenize saygı duyarımda kimi hedefine göre 3 kimi 4 diye birşey yok 6gündense 7giden dahamı fazla gelişiyor tabiki hayır streoit vb kullanmıyorsaunız fazla tabiki size kalmış bu başarılar ama hedeflik birşey değil yani gitme sayısı
  • Ben haftada bir gün spor yapıyorum ama spor salonu değil bisiklet sürüyorum. Bana haftada 5-6 gün çok geldi be hocam.
  • Full body yaparsın haftada 3-4 gidersin. Amacın kondisyondur her gün uzun kardiyolar yaparsın 7 gün gidersin. Definasyon dönemindesindir haftada 3 ağırlık antremanı 2 de kardiyo yaparsın 5 gün gidersin.

Yani herkes kendine göre bende haftada her bölgeyi 2 kez çalışıyorum. Her gün 2 bölgeyi çalışıyorum. 3 antreman 1 dinlenme yapıyorum. Anlatabilmişimdir belki.

Fazla gidince daha fazla gelişirsin demedim. Amaç kasları yırtıp orayı 48 saat içinde doldurmak.
    Fitness denen şey çok kafa yorucu derken bunu demek istiyordum

• Ben gidiyorum sıkıntı yok hocam deneyin devam ettirirsiniz

• Yaklaşik 4 yildir boksla ugrasiyorum mezun senem hedef ilk 5k.hamliği attiktan sonra o kadarda yorucu degil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.