Şimdi Ara

Mezun senesi evde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
4.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • busene mezun kalacam gibi arkadaslar 1agustosta filan derslere başlarim dersaneye gitmek istemiyorum..ful evde youtubeden filan calismak istiyorum ayt mat 18-19civari turev int iyi fendede orta seviyeyim..sizce evde calismalimiyim ?.watsaptan soru sorabilecegim kisiler mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mutlaka dışarıda olmasa bile evde akşamları telefonda 1-2 saat hatta bazen 2.5 saat konuşabileceğin konusu önemsiz gülebileceğin 2 3 arkadaşın olsun senen çok rahat geçer.(Bundan kastım bunu yaparsan ve sene stabil giderse rahat geçer. Yoksa anlatmak bile istemiyorum berbat bi seneydi lanet olsun) Dışarı çıkıp toplanmak zorunda değilsiniz. Ve wp'de sorulara yardım ederken güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DB0D4E4B -- 19 Haziran 2019; 14:20:39 >
  • çok disari cikan bi tip deyilim hocam watsapta var 2-3kisi samimi oldugum bekir avsarinda dedigi gini her lazar yatacam film filan seyrederim

• Benim geçen sene mezun senemdi ve ben de etüte gitmeyip evde çalıştım.Hayatımın hatasını yaptım.Yanımda kimse olmayınca beni hirslandıran biri olmadi diğer insanlar napiyor göremedim.Disiplinsiz çalıştım.Bu gibi durumlar yüzünde. 3.seneye kalacağım.Her insana göre değişir tabi ama ben önermiyorum

• Hocam evde calismak en mantiklisi. İnsanin en verimli oldugu zaman kendisiyle basbasa kaldigi zamandir.

• Hocam kişiden kişiye değişir ama ben full evde çalışınca yavaş yavaş sınavdan kopmuştum ve eskisi gibi çalışmamaya başlamıştım arada bir kütüpheneye falan gitsen etrafta ders çalışacak insanların olması iyi hissettirir bence.
  • Dostum herhangi bir sorun varsa çekinmeden sor.
    İlk sene tyt 94 bu sene 101.5
    ilk sene ayt 46 bu sene 68
    Hiç yapamam diye çekinme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    geçen yıl önce açıldı
    Mezun senesi spor salonuna gitme
    7 yıl önce açıldı
    MEZUN SENESİNDE DERSHANE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • WALDER FREY kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde mi bu sene evde çalıştınız ?

• Kafayı yedim. Obsesif kompülsif bozukluk sahibi oldum
    Ama şu da var ki
    Psikolojinizin güçlü olduğunu düşünüyorsanız ve her şeyi lehinize çevirebilecekseniz, çok güzel bir zaman dilimi bir yıl
    Çünkü insan hayatında her şeyiyle sadece ve sadece kendine, amaçlarına, isteklerine ayırabileceği bir yıl bir daha ancak emeklilikte olur herhalde
    İşte ben yapamadım ama çok iyi yapan arkadaşlarım oldu, onlara imrendim sadece
    Yapabileceksen evde olmayı çalışmayı yap. Psikolojine ve kişiliğine göre sen bunu belirleyeceksin, ya da seni en iyi tanıyan insanlara sor, fikirlerini al, örneğin ailende güvendiğin insanlar
    Ama yapamayacaksan dershane, kurs (zaman kaybı pahasına da olsa) en iyisi

• hocam şükür durumumuz iyi.zaten busene 12.ci sinifken acij lisedeydim.ve dersaneye gitmistim.dersane benim icin asiri vakit kaybi pldu.busene evde calisacam.zaten 12.ci siniftaki gibi cok fazla calismama gerek yok diye dusunuyorum kinu eksigi filan.evden cikmak icin kendime bi sebep bulsam iyi olur

• Dostum butik bir yere gittim,dersane sayılmaz 4 ders görüp saat 12de eve kaçıyodum.

• 2 senedir evde çalıştım normalde evden dışarı çıkan biri değilimdir, arkadaşlarımla sadece okulda görüşürdüm. Okul varken evde çalışmak bana iyi geliyordu ama mezun senelerimde 4 duvarla konuşmaktan masa başına oturamadım,psikolojim midemi etkileyecek kadar altüst oldu. Evde çalışma fikri başta güzel gelsede zamanla feci şekilde sıkılabilirsin. Bence 4-6 kişilik butik dershaneye yazıl ve evde çalışmanı ihtiyaç halinde videolarla desteklersen daha iyi olur.

• Okula gider gibi sabah cık kütüphaneye git aksam gel, yorulunca arada evde calısırsın ama sürekli ev disiplini kaybettiriyor

• ev rahatlıktır hocam. evinde huzur varsa, kapısını kapatıp çalışabileceğin odan varsa otur evde çalış. dersane zaman kaybı. ben evdeydim ve en ufak bi pişmanlığım yok. git gel yaparak zaman kaybetmedim. her gün duş al makyaj yap hazırlan ne giysem derdi otobüste bi saat zaman kaybı( git gel 2 saat) saçma sapan arkadaş ortamı olmadan verimli bi şekilde çalıştım. tek dezavantajım erkek arkadaşım hariç bi arkadaşım kalmadı. kafayı yemek üzereydim. onu da üniye başlayınca hallederim yani olur o kadar. diyeceğim o ki bence ev iyi. çok daralırsan kütüphanenin yolları taştan hocam
  • Bir ay evde kendinizi deneyin. Ne kadar verimlisiniz, yaptığınız planla eş zamanlı ilerleyebiliyor musunuz, konuları öğrenirken dinleyerek mi izleyerek mi öğreniyorsunuz bunların hepsi bir etmen.
    Dahası her gün evde olup o masaya oturmanızı sağlayacak motivasyona sahip misiniz? Dershanelerin, kursların, özel derslerin konuya dahil olduğu nokta tam burasıdır. Yani genel olarak size bir itici güç oluşturur. Motivasyon sağlar daha da önemlisi bu motivasyonun devamlılığını sağlar.
    Kendi başımıza bir plan yapmamız, ona uymamız bizim için çok zordur. Bunun sebebi kuralları koyan kişinin ve uyması gereken kişinin aynı olmasıdır. Bunu bizim adımıza bir başkası yaptığında genelde plana sadık kalma konusunda daha başarılıyız.
    Kendi adıma da konuşacak olursam mezundum ve bir dershaneye gittim. Üstelik dershane için her gün gidiş geliş 4 saat yolda zaman geçiriyordum. Yorgunluğu da çabası. Ama evde kendi kendime bunu yapamayacağını biliyordum. O yüzden devam ettim. Gidiş geliş yolculuklarının birçoğunda ders videoları izledim. Bir şekilde o zamanın boşa geçmemesi için çabaladım. Böyle yapabilirsiniz.Tavsiyem eğer dershaneye giderseniz belli derslere girmeniz. Diğer türlü zaman kaybından başka bir işe yaramayacaktır.

• up

• Bende Sayısaldan 30 k dan kalmayı düşünüyorum. Sosyal biri değişim.Tek başıma daha iyi çalışıyorum.Dershane okul tamamen Zaman kaybı son 1 ay bir ay evdeydim bu sene. Gayette huzurluydum.Düzenim vardı. En verimli çalıştığım aydı.Ayrıca şuan temelimde var.Zaten okuldada hocaları pek dinlemezdim.Bana dershane demotivasyon yapıyordu açıkçası.Kişiden kişiye değişir tabi.

• up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.