Şimdi Ara

Mezun senesi antidepresan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gün boyu uyuşuk,sarhoş gibi oluyorum daha önce kullananlar ne yaptınız sevgili dostlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktoruna sorabilirsin etkilerini o sana yol gosterecektir.bende kullandim prozac ve dideral baslarda bana da cok etkiliyordu bu etki 3-4 gunu aşti doktoruma soyledim o da doz azaltmasi yapti ve maalesef ekimde basladigim icin etkisini ygsde cok hissedemedim ama lysde gayet iyi hissettim. Benim angsiyete problemim vardi senin de doktorunun teshisine gore tedavi uygulaman sinavini etkileyecektir iyi anlamda ama duzgun bir doktora git bu is onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arwen1474 A kullanıcısına yanıt
    Şimdi başlayan biri için ygs de etki etmez mi
  • Mezun senemde kullandım ve en büyük hatamı yaptım belki de,çünkü dediğin durumları yaşıyor ve ders çalışamıyordum.

12de 41k yapıp mezun senemde 33k yaptım,bu olayın üzerimde etkisi olduğunu düşündüğümden tekrar mezuna kaldım, 98liyim, 3.girişim olacak.

Bende sosyal anksiyete vardı ilaç o konuda gayet iyi geldi ona lafım yok,sıkıntı ders konusunda.

Ama artık başlamışsın,doktora bu sıkıntını bahset seni dinç tutacak ek bir ilaç yazacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 12 Eylül 2017; 0:27:22 >
  • sıkıntı ders konusunda

mesela ne gibi sıkıntılar bahseder misin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

Mezun senemde kullandım ve en büyük hatamı yaptım belki de,çünkü dediğin durumları yaşıyor ve ders çalışamıyordum.

12de 41k yapıp mezun senemde 33k yaptım,bu olayın üzerimde etkisi olduğunu düşündüğümden tekrar mezuna kaldım, 98liyim, 3.girişim olacak.

Bende sosyal anksiyete vardı ilaç o konuda gayet iyi geldi ona lafım yok,sıkıntı ders konusunda.

Ama artık başlamışsın,doktora bu sıkıntını bahset seni dinç tutacak ek bir ilaç yazacaktır.

İlaç nasıl etkisi oldu hocam? Çekingenliği mi azaltıyor? Cesaret mi veriyor insana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 12 Eylül 2017; 0:34:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla özgüven veriyor,ben zaten yaparım diyorsun ve çalışmıyorsun,vücutta ağırlık oluyor,metabolizma yavaşlıyor,kilo alıyorsun vs.

Sınav yılı kullanmak hatamdı yoksa normal bir zamanda kullanılabilir iyi de geliyor,bırakalı 4-5 ay oldu,hala iyiyim,tabi bende sosyal anksiyete vardı,senin sorun nedir bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    SINAV SENESİ İLAÇLAR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ratch kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle alttaki yoruma yazdım.
  • Kullanma bence.

• Hocam ben aşırı heyecanlı bir insanım, bunun için kullanmak mantıklı olur mu sence?

• DEPRESYON, GENELLEŞMİŞ ANKSİYETE, OKB İÇİN KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE KULLANMAKTAN ÇEKİNMEYİN, BUNLARLA SINAVA HAZIRLANAMAZSINIZ. ama siz gidipte sosyal fobi için ilaç içersen tabi tembellik yapar bundan doğal birşey yok. depresyon anksiyete ve okb nin temel nedeni normal bir insanın umursamayacağı şeyleri umursamaktan oluşur. bu ilaçlar yüksek olan umursama seviyesini düşürerek normal bir insan seviyesine getirir, ama sen gidipte ilaçsızda rahatıkla atlatılabilecek sebeplerden için kullanırsan normal olan umursama seviyen normalin altına düşer ve tembellik oluşur. Ben kullanmadım (2-3 gün kullandım) ama sınıfımda kullananlar vardı onlar dikkat konsantrasyon açısından sıkıntı olmadığını söylediler. zaten prozac lustral cipralex efoxor cymblta ve muadilleri gibi Yeni kuşak antidepresanlar günlük hayatla uyumlu oldukları için çok reçete ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 12 Eylül 2017; 8:49:35 >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Hocam sosyal fobide neden boyle bir etkisi var,ben gectigimiz yil kullandim, ders konusunda kotu de geldi farkindayim da,nedeni nedir biliyor musun?

• quote:

Mezun senemde kullandım ve en büyük hatamı yaptım belki de,çünkü dediğin durumları yaşıyor ve ders çalışamıyordum.

Bende öyle şeylere sebebiyet vermiyor. Gerçi benimki hafif bir şey. Uyku için.

• omerfee kullanıcısına yanıt
    Ben sinava heyecanlanmaktan cok,sosyal bir ortama girdigimde heyecanlanirdim,soru soramazdim.Ilactan sonra heyecan meyecan kalmadi,ama dedigim gibi sosyal anksiyete benimki seninki farkli bir rahatsizlik olabilir.

• Ilaca,rahatsizliga ve kişinin bunyesine gore degisiyor yan etkileri.

• quote:

Hocam sosyal fobide neden boyle bir etkisi var,ben gectigimiz yil kullandim, ders konusunda kotu de geldi farkindayim da,nedeni nedir biliyor musun?

Hocam ssrı antidepresanların sosyal fobideki tek etkisi özgüveni arttırması. Onun dışındaki etkiler depresyonu kırmaya yönelik etkiler sizdede majör depresyon yoksa bu etkiler yan etkiye dönüşüyor. Eğer sizde depresyon olsaydı durumunuz tembelliğe değil normal insan durumuna gelecekti

• Herkeste değişir bu. Benim vucudum kabullenemedi ilac dozu arttirma azaltma derken sinav geldi catti ama sende ilac belki yan etki yapmicak (siddetli sekilde yoksa az da olsa yapar) dozu sana tam olacak.bu sana bagli o yuzden iyi bir doktora git diyorum bu agri kesici gibi ha diyince etki edip ha diyince gecen ilaclar değil dikkatli dogru kullanilmasi gerekir. Ama panik olma daha zamanin var

• Konu açılmışken bana da bir fikir verin. İlaç kullanma taraftarı değilim ama kullanmam gerekiyor sanırım. Sosyal açıdan falan sıkıntım yok ama sürekli stres hali ve öfke kontrol problemi var. En ufak bir şeye bile sinirlenirsem elim titremeye başlıyor bir müddet durduramıyorum. Stres olursam bir anda terler yüzümden akıveriyor. Var mı şöyle beni kuş gibi hafifletecek, reçetesiz alabileceğim bir ilaç?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.