Şimdi Ara

Sınav Senesi Antidepresan Kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç ay öncesine kadar okb için zedprex’i kullanıyordum ancak çok bir etkisini görmediğimi düşündüğüm için bırakmıştım.Gittiğim psikiyatrist’in de seans ücretleri oldukça pahalı olduğu için ve sürekli aynı şeyleri söylediği için gitmeyi bırakmıştım.Bu aralar tekrardan başlamayı düşünüyorum ama kendi kafama göre ilaca başlamak da mantıklı mı olur emin değilim

• Doktora git odaklanma problemim var son senem falan de verdiği ilacı iç sonra bağımlı olmazsan ne ala bağımlı olursan gg.

• OptikForm kullanıcısına yanıt

hocam bir psikiyatristin kitabında görmüştüm ritalin çocuklarda bağımlılık yapmaz yazıyordu ama prospektüsünü okumak bile gg

• Hocam siz hala daha zedprex mi kullanıyorsunuz?

• İlacın faydası oldu mu hocam? Öğrenme-anlama problemi konusunda doktorunuz ne diyor

• Lustral kullandım 1.5 sene hissizleşme dışında bi etkisi olmadı

• Evet hocam 3-4 ay önce açtığım adhd başlığında söylemiştiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sınav senesi telefonu bırakmak
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt

Bende de aynısı oldu gibi.Sanırım tek farkı benim 3 ay kullanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 16 Ekim 2023; 16:0:32 >
  • Okb ne derece sorun yaratıyor bilemiyorum fakat sınav senesinde ilaç kullanmayı önermem antidepresanın yan etkileriyle uğraşmak işkence olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası kullanıp kullanmama konusunda çok kararsızım

• dayı buna karar verecek olan swn değilsin halinden şikayetçiysen doktora git her şeyi anlat sınav senesindeyim yan etkileri olur mu de o en iyisini ayarlar merak etme 6 sene boşuna tıp okumuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum, SSRI'lara bulaşmadan başta beslenme ve ilişkiler olmak üzere hayattaki parametreleri masaya yatırmakta fayda var.

• Olum gerçekten ihtiyacın olsaydı sormazdın bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.