< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mezun senesinde EA geçecekler var mi? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Allen 20Edebiyat temelim yoktu. Bayağı 0 derecesindeydim.
Tarih ilgi alanımdı ama onda da emek sarf etmek gerekiyor. Müfredat detay çünkü edebiyata göre zor.
coğrafya zaten genel kültür limitten okuyup sb çözsen 6/6 gelir büyük ihtimal.
edeb 22/2
tarih 8/2
coğrafya 6/0
tarihe kasımda falan başladım ramazan yetginin uzun bir playlisti var sindire sindire bitirdim.
edebiyata ocak şubat gibi başladım. Bol bol tekrar edip ezber yapmak lazım.
coğrafyaya mayıs gibi başladım.
edebsosta aşırı deneme çözdüm. 150 denemeyi geçmişimdir edebiyatta da tarihte de
sos1 çok iyi gelmiş hocam
-
Hocam bence ne istediğini belirleyip ona göre karar verin. Araştırın eşit ağırlıkta seçtiğiniz bölümlerden gerçekten zevk alır mısınız, girebileceğiniz üniversiteler bu alanlarda nasıllar vesaire. Ben sayısaldan hazırlanıp sınav anında biraz sosyal çözmemin etkisiyle eşit ağırlıktan yerleştim. En büyük nedeni ybs bölümünün bana ceng bölümünden daha uygun gelmesiydi. Şu an için iyi ki de o sınav anında sosyal çözmüşüm diyorum. Hatta bazen eşit ağırlıktan hazırlansam ne olurdu, nerelere girebilirdim diye düşünmüyor değilim.
-
Arkadaşlar gerçekten sınav anı faktörünü asla ve asla unutmayın kendinize güveniyorsanız geçin 3.5k dışında gerçekten eşit ağırlıkta neredeyse bölüm yok ama mfde 50-60kya bile çok güzel yerler bulabilirsin
-
Evet hocam haklisiniz ea'da hukuk seçmeyeceklerin guzel bolumlere gitmeleri icin cidden iyi siralama yapmalari gerekiyor.Kendime guveniyorum aslinda ama bir yandan da direk 2. Mezunda ea gecmek buyuk risk gibime geliyor bu senede yapamazsam bisiler hem ea olmadi hem say gitti ortada kalirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 26 Temmuz 2021; 20:46:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaf yerine önerebileceğiniz alternatif var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X