|
mezun tm günlüğü @steepstone (2. sayfa)

-
-
bende cebirde çok sıkıntı yaşıyorum iyi olmuş o zaman aldığım,teşekkürler. -
sadece coğrafya çalışmıştım hocam dershanedeki coğrafya hocası iyi anlatıyordu. diğer dersler için belli bir birikimim vardı genel denemelerden de yeni şeyler öğrendim. gelen iki yanlış felsefeden. felsefeden sürekli yanlış çıkıyorsa çalışın hocam şakaya gelmiyor. -
eyvallah kankam amin inşallah -
Hocam merhaba ilk önce netlerinize baktım ilk bine fen çalışmasıyla ve sağlam ayt matematik çalışmasıyla girersin sos1 baya iyi yapmışsın.Ben de sayısalda geçen sene 35k yaptım ve fikrim sayısaldan ziyade eşit ağırlıktan olan boğaziçi iktisata kaydı.Sana sorum edebiyatta kadir gümüş ve soru bankası yapıyorum birde limitten gidiyorum ama tanıdığım derece yapan arkadaşlar en az 4 soru bankası falan diyorlar sen neler yaptın geçen sene aydınlatırsan sevinirim.
-
Düzenli bir çalışmayla bence net bir ilk 500 adayısın. Başarılar dilerim.
-
Hocam ben edebiyatta sadece limitin bazı kısımlarını çözdüm biraz da el kitabı okudum. Deneme çözmeye vakit kalmamıştı video falan zaten hak getire. Kadir Gümüş + Limit hayli hayli yeter yani.
-
haklısın kankam ona da dikkat edeyim doğru diyorsun. iühfye akademisyen olarak veya konferans vermek için girersin inşallah :)
-
Teşekkür ederim hocam seni de takip ediyorum başarılar dilerim
-
Hocam bence geo gibi zor halledilebilen ve süreç ile emek isteyen bir ders varken onun yanına fizik gibi kavranması güç bir dersi ben olsam şu an eklemezdim. Kararı size bırakıyorum ama bence yanlış yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay gelsin hocam -
Ben de teşekkür ettim hocam.
-
Kolaysa başına gelsin mi -
Çoktan geldi .d -
Adamsın -
sende hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 15 Aralık 2020; 22:30:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X