Çalışma Günlüğü | Elawachi
Merhabalar arkadaşlar, not defterlerim bittiği için, birkaç hafta buradan idare edeceğim. Katılmak isteyenler konu altına yapacaklarını yazabilir. Ben Türkçe ve Sosyal'i bitirdiğim için denemeyle götüreceğim yaptığım netleri konu içerisinde sizlerle de paylaşacağım. Eşit Ağırlık ilk 1000 hedef.
23.12.2020:
• TYT Sosyal Denemesi (10 dk 4 sn.) - 17,75 net.
• TYT Mat sf. 7-23 arası 168 soru çözümü. - 3D
• AYT Mat Karmaşık Sayılar konu bitimi.
• Doğruda Açılar konu bitimi ve Birey B soru çözümü.
Merhabalar, TYT Matta eksik olduğum problemler ve geometri var. Bunları konu olarak çalışıp yanında denemeyle tyt matı götürmeyi düşünüyorum. Birkaç denemeyi matta konuları pekiştirmek amaçlı çözeceğim ve süre tutmayacağım.
Fikir Alışverişi | TM
Merhabalar arkadaşlar, birkaç ay önce çalışmaya başlayıp TM için ilk 1k hedefini koymuştum kendime. Geride kaldığımız süreçte güzel bir ilerleme kaydedip sözel kısmını sağlamlaştırdım ve dün yaptığım bir deneme sonucu 39 Türkçe 18 Sosyal yaptım yani kısacası 60 sözel kısımdan 57 soruyu doğru yaptım 57 net olarak.
Sizlere danışmak istediğim nokta ise şu; sözel kısmı denemeyle ilerletip Fen+Mat(Geo dahil.) 2 aylık bir süreç boyunca böyle bir yol izlersem 3-4 olan fen netimi 13-14 civarına 15-20 arası olan mat netimi ise 25-30 aralığına çıkarabilme olasılığım nedir? TM olan dayanışmayı seven dostlarımı yorum yapmaya davet ediyorum. Sevgilerle...
Bu arada hedefim Boğaziçi Siyaset ve Uluslararası İlişkiler.
Mib 2 Multimedya Ekranına Klimayı Yansıtamıyorum
Merhabalar arkadaşlar, GOLF 7.5 aracıma Mib 2 taktırdım. 2018 model. Klimayı multimedya ekranına nasıl yansıtabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Müzik ve Dersi Aynı Anda Götürme
Merhabalar arkadaşlar,
Sesimi birebir Mabel Matiz'e benzetiyorlar bundan ötürü de bu işte ilerlemek istiyorum normal vokalim de bayağı iyi. Sizce bu sene bu tip şeyleri askıya mı almalıyım yoksa yine cover atmaya devam etmeli miyim? Cover atarsam haftada bir olarak atmayı düşünüyorum. Sınav senesi içerisinde böyle bir yeteneği kendi lehime kullanıp stres atabileceğimi düşünüyorum ama kararsız kaldım.
Instagram'da da Taha Duymaz'ın canlı yayınına katıldım ve beni bu yolda destekleyeceğini coverlarımı paylaşacağını söyledi ve Sarmaşık parçasını paylaştı. Destek veriyor sağ olsun. Çok kararsız kaldım, çoook.
Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.
AYT Matematik Kanal Önerisi
Merhabalar arkadaşlar, TYT Matematik'te (Problemler ve Geometri rutin olacak şekilde ilerleteceğim. Problemlerde yaş, geometride İkizkenarlık özelliğindeyim.) konularım bitti.
AYT Matematik 15+ 20- geliyor. Hangi kanaldan ilerlemem mantıklı olur şimdiden teşekkür ederim.
TYT Türkçe Hakkında
|
Çalışma Temposu Oluşturamayanlar
|
EA | Haftalık Çalışma Programım
|
|
İlgi Alanları: Futbol
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 334
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.498 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 163 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar