Şimdi Ara

Müzik ve Dersi Aynı Anda Götürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sesimi birebir Mabel Matiz'e benzetiyorlar bundan ötürü de bu işte ilerlemek istiyorum normal vokalim de bayağı iyi. Sizce bu sene bu tip şeyleri askıya mı almalıyım yoksa yine cover atmaya devam etmeli miyim? Cover atarsam haftada bir olarak atmayı düşünüyorum. Sınav senesi içerisinde böyle bir yeteneği kendi lehime kullanıp stres atabileceğimi düşünüyorum ama kararsız kaldım.

Instagram'da da Taha Duymaz'ın canlı yayınına katıldım ve beni bu yolda destekleyeceğini coverlarımı paylaşacağını söyledi ve Sarmaşık parçasını paylaştı. Destek veriyor sağ olsun. Çok kararsız kaldım, çoook.

Fikir ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elawachi -- 12 Kasım 2020; 23:34:23 >

• Mabel Matizi çok severim. Sesin çok benziyor güzel sesin var :D. Ancak duyulmak için özgün bir ses olmanı tavsiye ederim. Diğer türlü “vay be bu adamın sesi mabele ne kadar çok benziyor”lardan öteye gidemezsin. İnsanlar bir anlık bir ilgi duyar o kadar. Orjinal bir ses orjinal bir tarz... başarılar dilerim dostum.
    Gelecekte ilgi duyduğun bir meslek yoksa ve gerçekten dersler hiç ilgini çekmiyorsa derslerde kendini başarısız görüyorsan sınavla da vaktini kaybetme.
  • Eğer ismin duyulursa fenomen olacaksın bir süre sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 31 Ekim 2020; 19:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum öncelikle sesin harbi güzelmiş

konuna gelirsek biz ne desek boş senin ne yapmak istediğin önemli burada

biraz risk almak da önemli ama buna biz teşvik edemeyiz bence senin hayatın söz konusu burada

mabel matiz bu iş için dişi bırakmış adam bu kadar tutacağını bilmeden hem de

bu işe başlayacaksan da önerim sosyal medyayı aktif kullanman zeynep bastık gibi bir örnek var ortada

ayrıca videolarda yüzünü göstermekten çekinme ünlü olmada etkili faktörlerden birisi bence sosyal medyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 31 Ekim 2020; 19:12:35 >
  • mabel matiz lan bu

• Mabel Matiz telif atsa videolar kaldırılır o derece :D

• Birlikte götürebiliyorsan büyük başarı ama bence ileride üniversitede bunlar için vaktin olucaktır zaten yine de sen bilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Müzik tutku benim için çok kararsızımm. Müzik ve Dersi Aynı Anda Götürme 

• Ustteki Mabel Matiz degilmi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: fenelony

Ustteki Mabel Matiz degilmi zaten

Benim sesim hocam Mabel Matiz'e birebir benzetiyorlar.

• mabel matiz canlı konser kaydı diye dinletseler hiç sırıtmaz. vaktini iyi planlarsan neden olmasın, biraz denersin olmuyosa sınava kadar ara verirsin

• Hocam sesiniz geleceğiniz olabilir burda tartışmayın bence konservatuar mezunu eğitimli bir insana danışın

• quote:

Orijinalden alıntı: idrak yolları intihabı

Hocam sesiniz geleceğiniz olabilir burda tartışmayın bence konservatuar mezunu eğitimli bir insana danışın

Haklısınız hocam ama sonuçta buradaki insanlar da sınav süreci yönetiyor o konuda destek almak istedim.

@alkidaqween Hocam, değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında kayıt için günde 30 dakikamı versem yetiyor.

• Bence bırakma. Ben müzik dinleyince rahatlardım sınav senesinde. Belki sana da iyi gelir bu bakımdan.

• Dostum sesin çok iyi kendi tarzını yakalarsan çok daha üstüne koyarsın bence

• Mabel Matiz sınav sonrası kendine edilen iltifatlardan ötürü foruma üye olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telif yemişim, şaka gibi. :D :D :D

• Aynen Netd telif atmış. :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.