Şimdi Ara

Müzik ve Dersi Aynı Anda Götürme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2BC66EE78

Bu mesaj silindi.

Aman hocam durun reklamımızı yapan tek fenomen dostum o.  

• Hocam sesiniz güzelmiş bu işte ilerlerseniz çok daha iyi olabilir kesinlikle devam etmelisiniz baktınız sınavla aynı anda yürümüyor o zaman 2 haftada bir yaparsınız,telif olayına da çok güldüm hocam bence birileriyle iletişime geçerseniz bu konuda iyi olur:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freends

Hocam sesiniz güzelmiş bu işte ilerlerseniz çok daha iyi olabilir kesinlikle devam etmelisiniz baktınız sınavla aynı anda yürümüyor o zaman 2 haftada bir yaparsınız,telif olayına da çok güldüm hocam bence birileriyle iletişime geçerseniz bu konuda iyi olur:)

Haklısınız hocam, sınav yüzünden hayallerden vazgeçmek bana yakışmaz. Ama eninde sonunda kaderim de Mabel'e benzeyecek diye düşünüyorum. Şu anda aile zoruyla okutuluyorum babam destek veriyor ama okumamı da istiyor. Okuyup ilk 1k girip okulu bırakıp sanata dönmek ne thuglife olur ya. :D Yazarım seneye forumda ilk 1k girip sanata adım attım diye. :D :D

• quote:

Hocam sesiniz güzelmiş bu işte ilerlerseniz çok daha iyi olabilir kesinlikle devam etmelisiniz baktınız sınavla aynı anda yürümüyor o zaman 2 haftada bir yaparsınız,telif olayına da çok güldüm hocam bence birileriyle iletişime geçerseniz bu konuda iyi olur:)

Ben de görünce çok şaşırdım yani ne alaka? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawarpers -- 1 Kasım 2020; 9:50:18 >
  • Elawachi kullanıcısına yanıt
    Umarım mabelden daha başarılı olursunuz hocam bu yolda başarılar dilerim

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Umarım mabelden daha başarılı olursunuz hocam bu yolda başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim hocam, umarım hepimiz istediğimiz yerlerde olabiliriz, oluruz.

• Emre yücelene mesaj at yayında ses analizini falan yapsın tanıyan çoğalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Karolinax

Emre yücelene mesaj at yayında ses analizini falan yapsın tanıyan çoğalır

Hocam mesaj attım da o kadar mesaj arasından görmesi imkansız gibi bir şey ya. :D

• Çok mutlu olacaksın hocam hayatta bu şans herkese gelmez şimdiden hayırlı uğurlu olsun  Başarılar ve mutlu bir hayat diliyorum her şey gönlünce olsun bizi unutma ama  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 1 Kasım 2020; 15:53:39 >
  • telefonda ben mabel matizim desen inanmazdım. gerçekten iyi. yolun açık olsun. ders konusunda da müzik işini boş vakitlerde yaptıktan sonra sıkıntı olmaz. moralin düşük olduğunda ders çalışmayacağında falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

• Hocam kulaklıkla dinleme fırsatım olmadı düzgün de dinleyemedim fakat bana hiç özgün bir ses gibi gelmedi.
    Büyük ihtimalle kendi tarzını oluşturursan güzel bir şey çıkar ortaya, boş değil ses tonun. Ama bu tip bir şey ile ilerleyemezsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tryviga -- 1 Kasım 2020; 21:59:49 >
  • Ayrıca ben de sınava hazırlanıp bir yandan da ufak çapta şeyler yapıyorum. Boş boş dizilere oyunlara kapılacağınıza böyle şeylerle uğraşmanız başarıyı engellemnin aksine yükseltir bile. Sonuçta bunlar birer alışkanlık. Siz alışkanlık edindikçe iradeniz kuvvetleniyor ve kendinizi daha yetkin hissediyorsunuz. Bu da ders çalışmanızı ve başarınızı olumlu yönde etkileyecektir.( Bu kardeşimin hesabı o yüzden ifşa etmeyeyim kendimi. D)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tryviga

Hocam kulaklıkla dinleme fırsatım olmadı düzgün de dinleyemedim fakat bana hiç özgün bir ses gibi gelmedi.
    Büyük ihtimalle kendi tarzını oluşturursan güzel bir şey çıkar ortaya, boş değil ses tonun. Ama bu tip bir şey ile ilerleyemezsin bence.

Hocam, bir gün nasip olursa görüntülü bir şekilde şarkı söylemek istiyorum size. Burada ima ettiğiniz şey kendi sesinizin dışına kendinizi kasarak çıkmışsınız demek istiyorsunuz. Konu başlığında da zaten belirtmişim Mabel Matiz'e birebir benzetiyorlar diye. Bunun için, özgün bir ses gibi gelmedi demeniz garip geldi bana. Ama değerli öneri ve yorumunuz için teşekkür ederim.

• Düetimiz de geldi. Keyifli dinlemeler.

• iki mabel matiz bu dünya ya fazla bırak bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.