Şimdi Ara

Mezun yaz calisma programim(Onerilerinizi bekliyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Milkychance

quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Hocam ben seneye girmeyi düşünüyorum bir yakın hocamda özel ders yeri açıyor banada istediğinn yer olmuyorsa seneye gir buraya gel diyor bende aklıman yattI sizce normal 5derside çalçalışayımmınyokssa belli derslerimi çalışayım
    Sayısalım diş istiyorum ygs 90k şuan kafam çok karışık büyük ihtimal mezuna kalcam ama birazda korkuyorum yine aynı olursa diye ygs pişmanlık gerçekten
    Önerinizi bekliyorum.

Mezuna kalmak zor bir karar. Herseyiyle dusunup kesinlikle istiyorsa kal bence. Eger kalacaksanda benim onerim bu sene kimya biyo ve mat tam anlamiyla calismak cunku bu 3 u en onemlileri

Suan zaten bu 3 ders ağırlklı gidiyorum
    Fizik çok fazla konı var hepsini öğrenmek çok zor dersane yetiştiremedik bıraktım çalışmayı onu geometri analitik zor geliyor onuda pek çaışmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben seneye girmeyi düşünüyorum bir yakın hocamda özel ders yeri açıyor banada istediğinn yer olmuyorsa seneye gir buraya gel diyor bende aklıman yattI sizce normal 5derside çalçalışayımmınyokssa belli derslerimi çalışayım
    Sayısalım diş istiyorum ygs 90k şuan kafam çok karışık büyük ihtimal mezuna kalcam ama birazda korkuyorum yine aynı olursa diye ygs pişmanlık gerçekten
    Önerinizi bekliyorum.

Mezuna kalmak zor bir karar. Herseyiyle dusunup kesinlikle istiyorsa kal bence. Eger kalacaksanda benim onerim bu sene kimya biyo ve mat tam anlamiyla calismak cunku bu 3 u en onemlileri

Suan zaten bu 3 ders ağırlklı gidiyorum
    Fizik çok fazla konı var hepsini öğrenmek çok zor dersane yetiştiremedik bıraktım çalışmayı onu geometri analitik zor geliyor onuda pek çaışmıyorum

Bende ayni sekildeyim. Fiziğe baştan itibaren yazın başından başlamayı düşünüyorum. Seneye bu seneden biyo mat ve kimyadan çok eksiğimin olmaması işime yarayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkychance -- 19 Mayıs 2015; 13:18:44 >

• En iyi tavsiyeyi veriyorum geçen yıl yaptıklarını yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elıt yayınlarının cd lerını al bence
  • En büyük sorun acemilik oldu bu sene nasıl çalışacağımı bilmediğimiz içinnn

• quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

En iyi tavsiyeyi veriyorum geçen yıl yaptıklarını yapma

Net en iyi tavsiye hocam eyvallah
  • Lys mi kasıyorsun ygs mi ?

• gecesesi.35 kullanıcısına yanıt
    Özel ders bürosu açmak yasal mı, biliyorsunuz seneye etüt merkezleri kapatılacak diyorlar. Ben de bu tarz bir yere kaydolmayı düşünüyorum ama yasal olmaz diye korkuyorum biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

Lys mi kasıyorsun ygs mi ?

Lys kasıyorum şimdilik. Matematik biyoloji ve kimya konular bitmek üzere yavaş tempoda gidiyorum. Denemelere de giricem yavaştan
  • quote:

quote:

Lys kasıyorum şimdilik. Matematik biyoloji ve kimya konular bitmek üzere yavaş tempoda gidiyorum. Denemelere de giricem yavaştan

Ozaman mezuna tam kalmadın lys'ye hazırlanıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

Ozaman mezuna tam kalmadın lys'ye hazırlanıyorsun.

Adam dogrusunu yapiyor lys temeli olacak sonucta ygs calismak pek fark etmiyo.

• Hocam büyük ihtimal yasaldır özel ders verilecek hocalara var grup öğrenci sınıflarda ders verilmeyecek

• quote:

quote:

Hocam biraz kafam karışık suan senin gibi bende mat kimya bio kasıyorum ama fizik geo çalışmıyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Çevremdeki çogu mezuna kalma düşüncesi bile normal hepsine çalışıyorla

• quote:

quote:

quote:

Hocam biraz kafam karışık suan senin gibi bende mat kimya bio kasıyorum ama fizik geo çalışmıyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Çevremdeki çogu mezuna kalma düşüncesi bile normal hepsine çalışıyorla

Bende pek bakmiyorum geo ve fizige ciddi eksigim var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende pek bakmiyorum geo ve fizige ciddi eksigim var

Hofam ben mezuna kalırsam eğer büyük ihtimalle kalıcam kafa tatilinyapıcam ağustosa kadar çünkü bu yıl stresli dönemler yaşadım üstümden atmak umarım iyi. Olur

• Kafamda şekillenen yeni planlarla konuyu editledim. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.