Şimdi Ara

Mezun yaz calisma programim(Onerilerinizi bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sinavda tahlissizlikler beni de buldu ve mezuna kalmayi garantiledim diyebilirim. Hal boyle oluncada motivasyonum epey azaldi ve bende onumde ki 1 yili planlamak icin kollarimi sivadim. Lys ye kadar hedefim matematik kimya ve biyolojiyi tamamlamak. Biraz daha ileri gidecek olursak kafamda yazla ilgilide planlarim var. Simdi size bundan biraz bahsetmek istiyorum. Yaziyi uzun bulanlar burdan itibaren okumaya baslayabilirler

Oncelikle fizigim gercekten eksik. Ozel ders almama ve cok nadir olsada calismama ragmen bu derste kendime bir turlu guvenemiyorum. Acikcasi ozel derste pek yararli olmuyor.
    Bu sikintim icin aklimda Mehmet Karaagac fasikulleri var. 14 fasikulude bir anda alip ozellikle ygs kismina kadar yazin bitirmek istiyorum.

Mat1 im fena degil ama ben yinede konu ozetli ve karekok ygs yi hizlica bitirip deneme harici mat1 i kapatmayi planliyorum
    Karekök YGS de yapamadığım soruları çözenadam'a kaydolarak halletmeyi planlıyorum
    Yazın başında ortalama üstü bir deneme uygulayıp eksik konularımı görmek istiyorum. Ona göre Behzat Rasuli'den detaylı konu çalışmasından sonra hemen FEM konu ö. ve Karekök YGS'den sorularını çözmek istiyorum.

Turkce icin yapmam gereken sey tum yillarin paraflari sorularini bitirmek. Muhtemelen tüm yılların çıkmış paragraf sorularını(Özellikle ALES) tüm yaza yayarak onu çözücem. Dil anlatimda pek eksigim yok ama yinede her birinden 100 er soru cozmeyi planlıyorum
    Bu dediklerimi hallettikten sonrada olabildiğince yoğun paragraf soruları içeren denemelerle 3-4 günde bir pratik yapacağım

Biyoloji ve kimya bu sene cok saglam gidiyorum ve sanirim yazin bol bol tekrar ve nadir olarak karisik soru cozmekten baska birsey yapmayacagim(Çıkmış sorular-Denemeler)
    (Biyoloji için 3-4 yayını bir araya getirip detaylı bir not hazırlama düşüncem de var)
    Ve arkadaslar ygs ye bukadar yogunlasmaya gerek yok diyenleriniz olacaktir ama ben en kotu ekim sonuna kadar bir yere gelip ondan sonra sadece deneme cozerek bu illetten

Yazi biraz uzun oldu. Okuyanlara tessekkur ederek yorum ve onerilerinizi bekliyorum.

Bu arada hedefimde Marmara Tıp. Bu konudada yorumlarinizi alabilirim..

EDİT: Yaz planına eklemeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkychance -- 31 Mayıs 2015; 0:03:02 >

• Fizik için final mustafa başer önerebilirim. Bu arada ygsde kaç oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr watson

Fizik için final mustafa başer önerebilirim. Bu arada ygsde kaç oldun

146 bin. Son deneme sinavindan 140 puan dusuk almak gercekten koyuyor insana
    Bana fasikul seklinde bol cozumlu soru olan birsey lazim. Baya arastirdim mehmet karaagac aradigim her seyi sagliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milkychance -- 8 Mayıs 2015; 14:45:31 >
  • Ygs kaç bin hocam ? Bende mezuna kaldim gibi yazin ne kadar sure dinleneceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Ygs kaç bin hocam ? Bende mezuna kaldim gibi yazin ne kadar sure dinleneceksiniz ?

Ustte cevap verdim. Dinlenme konusunda bi fikrim yok suanlik zaten gunluk program sevmem sadece hedeflerim ve bu hedefleri gercekletirebilmek icin son tarihim ekim sonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiteraryN

Ygs kaç bin hocam ? Bende mezuna kaldim gibi yazin ne kadar sure dinleneceksiniz ?
    Hocam karaağaç doğru karar.Bende 3-4 fasikülü var çok fazla çözümlü soru var ve testlerde ki soruların çözümleri internet sitesinde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberum

Hocam karaağaç doğru karar.Bende 3-4 fasikülü var çok fazla çözümlü soru var ve testlerde ki soruların çözümleri internet sitesinde var.

Konu anlatim videolarini da inceledim ordada bircok soru cozuyor kesinlikle dogru karar. Bilmeyenlerinde incelemesini oneririm. Ayrica dostum hi fasikulde ortalama kac soru var. Detayli inceledim ama soru sayisini bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milkychance

Guncel
    up
  • Seneye dershaneler kapanacağına göre ygs-lys de muhtemelen kalkacak ve teog sistemine geçilirse mezuna kalma diye bir olay olmayacak.Seneye olacak sistemi iyice araştır ondan sonra mezuna kalmayı düşün.Sonra pişman olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyberheatspace

Seneye dershaneler kapanacağına göre ygs-lys de muhtemelen kalkacak ve teog sistemine geçilirse mezuna kalma diye bir olay olmayacak.Seneye olacak sistemi iyice araştır ondan sonra mezuna kalmayı düşün.Sonra pişman olma

Seneye ygs lys olacak dendi ösym tarafından ama araştırmasında fayda var tabi. Kalksa bile şimdiden duyurulurdu ki mezuna kalmayı düşünen insanlar mağdur olmasın diye.
  • quote:

Seneye dershaneler kapanacağına göre ygs-lys de muhtemelen kalkacak ve teog sistemine geçilirse mezuna kalma diye bir olay olmayacak.Seneye olacak sistemi iyice araştır ondan sonra mezuna kalmayı düşün.Sonra pişman olma

SBS'ye giren son nesil 98 olduğu için son YGS-LYS de 98 lere yapılacak. Sistemin 2017 de değişeceği açıklanmıştı.
  • 2017 ye kadar sistem ayni ,sana tavsiyem lys yi hallet okadar ygs calisma
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Kaynak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

quote:

Seneye ygs lys olacak dendi ösym tarafından ama araştırmasında fayda var tabi. Kalksa bile şimdiden duyurulurdu ki mezuna kalmayı düşünen insanlar mağdur olmasın diye.

Benim pek güvenesim gelmiyor bu ösymye.Lysden sonra,bir anda sistem değişikliği yapabilir,inş dediğin gibi olur kimseyi mağdur etmezler

• Ben de 12.sinifim tip istiyordum sanirim ayni durumdayiz mezuna kalmayi dusunuyorum. Tek korkutan yapamadigim sorulari sormak ozel ders alsam bile 40 dk da kac soru cozebilir ki bi hoca. Zaten Dersi derste ogrenen bi kisi degilim dershaneye bi gidiyorsam bi gitmiyorum videolarla bi sekilde unuttugum konulari tamamlarim diye dusunuyorum :) ama dedigim gibi yapamadiklarim elimde patlamaz insallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: redüktaz

Ben de 12.sinifim tip istiyordum sanirim ayni durumdayiz mezuna kalmayi dusunuyorum. Tek korkutan yapamadigim sorulari sormak ozel ders alsam bile 40 dk da kac soru cozebilir ki bi hoca. Zaten Dersi derste ogrenen bi kisi degilim dershaneye bi gidiyorsam bi gitmiyorum videolarla bi sekilde unuttugum konulari tamamlarim diye dusunuyorum :) ama dedigim gibi yapamadiklarim elimde patlamaz insallah

İnternette cozumleri olan kitaplar var. Ozellikle cozenadam var yani belli kitaplari cozersen sıkıntı olmaz
  • Hedefimiz buyuk farkindaysan bol soru gormemiz gerekiyor zaten benim bu yil ygs de ki basarisizligimin sebebi az deneme cozmus olmam dershane denemelerine bagli kaldim sadece desem yeridir, bi cok kaliteli deneme kitabinin cozumleri yok ama elbette alirken tercihim cozumlulerden yana olucaktir
  • Hocam ben seneye girmeyi düşünüyorum bir yakın hocamda özel ders yeri açıyor banada istediğinn yer olmuyorsa seneye gir buraya gel diyor bende aklıman yattI sizce normal 5derside çalçalışayımmınyokssa belli derslerimi çalışayım
    Sayısalım diş istiyorum ygs 90k şuan kafam çok karışık büyük ihtimal mezuna kalcam ama birazda korkuyorum yine aynı olursa diye ygs pişmanlık gerçekten
    Önerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Hocam ben seneye girmeyi düşünüyorum bir yakın hocamda özel ders yeri açıyor banada istediğinn yer olmuyorsa seneye gir buraya gel diyor bende aklıman yattI sizce normal 5derside çalçalışayımmınyokssa belli derslerimi çalışayım
    Sayısalım diş istiyorum ygs 90k şuan kafam çok karışık büyük ihtimal mezuna kalcam ama birazda korkuyorum yine aynı olursa diye ygs pişmanlık gerçekten
    Önerinizi bekliyorum.

Mezuna kalmak zor bir karar. Herseyiyle dusunup kesinlikle istiyorsa kal bence. Eger kalacaksanda benim onerim bu sene kimya biyo ve mat tam anlamiyla calismak cunku bu 3 u en onemlileri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.