Şimdi Ara

Mezuna kalacaklar ve ybs hakkında görüşüm(2019 girişliyim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gören de sanacak sayısalda sınava girerken algoritma görüyorsun fizik kimya biyoloji yapıyorsun ybsde ders programı önemlidir bazı uniler var yazılım dayamislar deli gibi bazıları var işletme yönetim dersleri var. Bakış açınız çok kötü geçen gün yazılımla alakası olmayan sadece 1 sene algoritma dersi alan birinin javaci olarak çalıştığını gördüm demek emek verince oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    bence kast etmek istediğimi anlamadın. sınava sayısaldan hazırlanan birisinin -tabi ki iyi bir sıralama yaptığını varsayarak yazıyorum bunu- bu tarz şeylere kafası daha yatkın olabilir. ha eacı biri olamaz mı? tabi ki olabilir lafım yok ama sayısalcı adamın bana göre şansı daha fazla olduğu için bunu yazdım. lol :D
  • Alakası yok sayısalci birisi ile yazılıma karşı olan kısım neresi neyden dolayı yatkın oluyor yani yani şansı neden yuksek ? Bence siz bu bölümler sayisaldan aldığı için öyle bir algı içindesiniz

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
  • Burda Dhde gördüklerimi söylüyorum ben

• Yardımcı olmaya çalışan aklıma tüküreyim gidin kardeşim okuyun ybs yazılımcı olun işletmeci olun gidin 10 numara bölüm

• Dostum iyilik yaramaz, boşver onları. YBS bölümü çok popülerleşti gibi 800.000'lere kadar alım var. Dijital oyun tasarımı hakkında fikriniz var mı hocam?
  • Maalesef hocam pek yazılımla ilgili Bi tip değilim yanlış bilgi vermek istemem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.