Şimdi Ara

MEZUNA KALDIKTAN SONRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mezuna kaldıktan sonra bir sene daha hazırlanmak sizce doğru mudur? görüşleriniz önemli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezuna kaldiktan sonra 1 sene daha hazirlanmamak mallik olur yani dogrudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence değil bu işin sonu yok mat1e 10 senede çalışsan piyasadaki bütün kitapları çözmeye çalışsan bitmez hiç bi zaman.çok istediğin bi bölüm yoksa neresi tutuyosa git derim ben
  • up ^

• Arkadasim eger cok buyuk br terslik olmazsa gecen sene gideceginden daha iyi bi yere gidiyorsun calisir ve emek verirsen. En azindan gittiginde mezuna kalsaydim daha iyi olur muydu diye dusunmuyorsun gonlun rahat oluyor. Eger kendine guveniyorsan ben bi sene daha katlanirim calisirim diyorsan kalmalisin kesinlikle ama sunu bil mezun olmak gercekten zor zamanin cok bol oluyo rahat rahat calisiyorsun gezmeyede cok rahat vakit buluyorsun ama "acaba bu sene de yapazsam, lan benden kotuler gitti universiteye adalet mi bu "vs tarzi dusunceler insani cok yoruyor yaslaniyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: logaritmikfonksiyon

bence değil bu işin sonu yok mat1e 10 senede çalışsan piyasadaki bütün kitapları çözmeye çalışsan bitmez hiç bi zaman.çok istediğin bi bölüm yoksa neresi tutuyosa git derim ben

formülleri bildikten sonra soru çözmeye gerek bile yok
  • Hayatının en güzel yılıdır.Ailenle birlikte anlaşarak kalırsan efsane ve duygulu bir yıl geçer.Rahatına bakarak eğlenceli çalışarak sokakta gezerek kazanılır.
  • diğer arkadaşlara yol gösterici olacağı için up ^

• Diger arkadasinda soyledigi gibi ailenle kalirsan guzel ama sorunlar da okuyo bi kere millete anlatamiyosun herkes sana kazanamadin gozuyle bakıyor. Bir de kalirsan son zamanlara dogru artik ders calismak inanilmaz zor geliyor yani benim oyleydi. Ama yine de cook istedigin bir bolumse kal siralaman cidden degisiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.