Şimdi Ara

Mezuna kalma durumum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halamın oğlu ege üniversitesi makina bitirdi,tarafsız bir firmada,fiata yönelik arge kısmına girdi hem arge + hem işini yapıyor,ilk senesi
    Eğer beğenirlerse seneye yanına 5 kişilik ekip verecekler,kendi o ekibi yönetecek.
    Su gibi yabancı dili vardır,kendini de geliştirdi,ben eminim,hala oğlu sütçü imamda da okusa o işe yine girerdi
  • kal mezuna gerekirse 2 yıl kal pişman olacağın yeri yazma üşenip kafanı duvarlara vurursun
    AMA DERSANESİZ NASIL HAZIRLANIYOSUNUZ ANLAYAMIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

kal mezuna gerekirse 2 yıl kal pişman olacağın yeri yazma üşenip kafanı duvarlara vurursun

Dershane bana öğretmiyor,tonlarca para verip aileme yük oluyorum
    Dershane yerine en çok takıldığım dersten özel ders alsam,geri kalanına evde rahatça hazırlansam daha mantıklı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

quote:

kal mezuna gerekirse 2 yıl kal pişman olacağın yeri yazma üşenip kafanı duvarlara vurursun

Dershane yerine en çok takıldığım dersten özel ders alsam,geri kalanına evde rahatça hazırlansam daha mantıklı oluyor

yapamadığın soruları kime soracaksın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

quote:

yapamadığın soruları kime soracaksın

Foruma soruyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: becomesober

Teşekkür ederim.
    ne oldu foruma bilgisi olan? yorumlar da gitmiş..

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Veritabanı çöktü muhtemelen ve yedekten 2 gün geriye aldılar.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • dün yeni rom yayınlamışlar ve Tf android developers'la rom geliştirmeleri için anlaşma yapmışlar.

yeni rom yakında düşer needroma sanırım. çince site otomatik ceviriden pek birsey anlamadım. haberin sayfası:

http://www.gizchina.com/2015/09/18/jiayu-reveal-new-software-partner-and-release-9-17-android-5-1-for-the-jiayu-s3/
  • Arkadaslar jiayu s3 telefonumda bilinmeyen kaynaklardan uygulama yukle surekli acik kaliyor. Ben kapatiyorum tekrar aciliyor. Ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz.
    3g internet kopmasi bende de oluyor. Acaba 4g de ne olur bilen var mi?
  • xtreme rom kurdum dun ak?am.

Kamera halen en iyisi stock. xtreme armageddondan nispeten daha iyi olmus.

Sabah yarym saat sureyle mobil veri kullandym. Kitkata oranla oldukca iyi. kesinti hic yasamadym. daha uzun sure denemek lazym. yarym saat yorum icin yetersiz.

xposed biraz zorlasa da kuruluyor ve gravity box oldukca verimli calysyyor. tum ayarlary yapabiliyorsunuz.

2 sim'e (eger cift sim kullanyyorsanyz) farkly zil sesi atayabiliyorsunuz.

Armageddon'da system durdu vb. birkaç hata almy?tym. herseyi syfyrdan kurup kullanmama- denememe ra?men xtreme de bu sorun cykmady henuz.

Xtreme'deki hatalardan biri : facebook uzerinden video izleyemiyorsunuz. videoya tyklayynca ana ekrana atyyor. Daha once piranha romlaryndan birinde vardy bu. yeni veriyon cykmadan duzelmiyor diye biliyorum.

%15 meselesine haftasonu bakaca?ym. ama usenmeden denildigi gibi yukledim. flashtool la resmi lollipop. sonra twrp ile xtreme. sonra flashtoolla extreme ve fabrika ayarlaryna syfyrladym.

ses tusuna bastygynyzda otomatik olarak uyary,zil sesi, alarm, uygulama zil sesi seviyeleri geni?letilmi? panel cykyyor.

tek tusla son acylan uygulamalar kapatylmyyordu. gravity box kurdum ve gravity icinden boyle bir tus ayary mevcut.

farkly konular gorusursem-farkedersem yazarym. ama az once paylastygym sekilde resmi lollipop gelirse dogrudan onu denerim. facebook video mevzusuna gycyk oldum . needrom'da yazdym ama cevap gelir mi bilemem.

• forum kafayi yemis yazarken turkce karakterler normal cikiyor ama mesaji gonderince sapytyyor.
  • eee netice napıyoruz. jiayu s3 almayalımmı? bittimi jiayu devri ???
  • 17/09 tarihli official ve jiayu.de ye air 2 tane rom çıkmiş,official olanı indirdim ve kurdum şuan onu deniyorum. yalnız root ve gapps yok telefonda onları hallediyorum şu anda. yarın veya pazartesi inceler nasıl bilgilendiririm hemde nasıl gapps ve root edileceğinide yazarım.
  • Ben sana dürüst olarak cevap vereyim , suan fiyat performans ürünü xiaomi note 2 gibi gözüküyor ama onda da bazy sorunlar var pil dayanmyyor ,biraz takip et güncelleme ile felan düzeltirlerse onu al,pil uzun gitsin ben fazla oyun oynamam internet yeterli diyorsan meizu m2 note al. ama ?unu da bil jiayu hem ekran hem kamera kalitesi gibi bazy yönlerden bu cihazlardan daha iyi ama firma el de?i?tirdi?i için güncellemelerde sorunya?andy ve herkes bazy klasik sorunlara takylyyor. bu arada 17/09 5.1 official ve jiayu.de ye ait 2 rom cykmy? kurdum ama root ve gapps yok onlary halleder inceler yaryn veya pazartesi bilgilendiririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.