Şimdi Ara

Mezuna kalma olayı max 3 olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamamen katılıyorum hocam.Benim önerim çok ütopik gözükmüyor bana.Son zamanlarda olanlardan sonra bu şekilde uygulama da gelebilir.
    Şimdi biri çıkıp dese eğitim hakkım var da sosyal medya hakkım yok mu diye ?
    Biraz da işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar.Ama sistem bir şekilde ufak değişik olsa da rahatlatılmalı.Uçurumdan aşağı gidiyor.Mezunluk kısıtlaması illaha olumsuz sonuçlanacak diye bir durum da yok.Bazen kısıtlamalar daha mutlu da sonuçlanabilir.Kaliteli bir tartışma için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediklerinde haklısın ama bir şeye açıklık getireyim: hukuk mezunlarının belli bir sayıdaki denemeden sonra lisans alamaması eğitim hakkıyla alakasız, o artık bir sertifikasyon meselesi. Yani o insan zaten eğitim hakkından faydalanmış, diploması elinde, kimse dur dememiş. Artık o diplomayla iş yapıp yapmayacağına karar vermek bir "tasdik" meselesi, ortada eğitim hakkını gasp eden bir şey yok. Ki benzerleri Türkiye'de de var. Çoğu kurum daha önce sınavında başarısız olmuş adayı sınava dahi çağırmaz tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 30 Temmuz 2020; 3:0:49 >
  • Yav kral gece gece :) formundasın yine

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben katılıyorum. genç insanların önüne geçilmiş olunuyor. ama üniversiteler kalkındırılmalı. 50kya giremeyenler mezuna kalıyor değeri yok diye. oradaki adamlara umut verirsen zaten kalmayacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.