Şimdi Ara

Mezuna Kalmak Cok Zormus (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakli oldugunu dusunebilirsin . ben hatami ygs den sonra rehavete duserek yaptim ve calismadim. Ygsden once geceyi sabah ettim ve calissaydim bu kadar uzulmezdim ben de bu kadarim derdim. Ben ygsden sonra adam gibi calismadigim icin pismanim ve uzgunum. Siralamayi da cope attigim icin kendime kizginim. Bilmem anlatabildim mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    ygs yle lys farklı ama .ygsde 5k yapıp lysde 20k ya düştu arkadasım. şimdi bu adam boun ee yi kazanicam derse inanmam.
    çünku ygs iyi ama lys kötü.

ikisi ayrı şeyler yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bana mı yazdınız arkadasa mı bilmiyorum ama izmirdeyim bende

• karakalem2 K kullanıcısına yanıt
    bak dostum şöyle söyleyeyim:

şimdi sen 2017 de sıralmanı maksimum 25k ya anca çekersin.

50k ve 25k ile zaten istanbulda izmirde mühendislik vs okursun.

tip kazanamazsın, boğazici odtu gibi ünilerede giremezsin zaten.

ee ne diye kaldın mezuna onu diyorum ben.

neyse bu dediğimi unutma 1 senen boşa gitti.

• Mezunluk zor iştir Cidden kolay gelsin dostum

• hocam bu konularda ciddi bir bilgim yok ama namaz konusunda böyle düşünmen daha günah bence namazın tesbihsiz ve duasız olması sahibine yollanmayan mektup gibi olduğunu duymuştum yani Allah namazımızı kılıp ona şükrettikten sonra dua etmemizi ondan istememizi de istiyor ayetler :http://www.allah.web.tr/kurandan-dua-ayetleri-1.html biz onun kuluyuz hata ve kusur da bizler için içten şekilde tövbeni et İnşallah kabul eder rabbim :)
  • xKronos kullanıcısına yanıt
    Umarim istedigin yere gidersin. Ve 1 yil cok da buyuk bi kayip degil sonucta. Malesef ic anadoludayim ben.

• oymakus kullanıcısına yanıt
    Yav he he

• ygsmagduru32 Y kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim .

• Ben 40k san 6k ya cektim sen de hedefine ulaşırsın umarım

• çok uzun diye okumadım ama duygusal bişeye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: firefliess

hocam bu konularda ciddi bir bilgim yok ama namaz konusunda böyle düşünmen daha günah bence namazın tesbihsiz ve duasız olması sahibine yollanmayan mektup gibi olduğunu duymuştum yani Allah namazımızı kılıp ona şükrettikten sonra dua etmemizi ondan istememizi de istiyor ayetler :http://www.allah.web.tr/kurandan-dua-ayetleri-1.html biz onun kuluyuz hata ve kusur da bizler için içten şekilde tövbeni et İnşallah kabul eder rabbim :)

hocam valla bi actım attıgınız linki, adım furkan, furkan suresi yazıyor bi ilginç oldum. şimdi gidip kılıcam valla bana bi gaz oldu, cok saolasın kardeşim

• ygsmagduru32 Y kullanıcısına yanıt
    Umarim

• dodgechallenger D kullanıcısına yanıt
    Canin sagolsun

• İlk sene 60k mezunda 8k korkanın çocuğu olmaz kardeşim

• mrkuka23 M kullanıcısına yanıt
    Boyle basarilari gorunce iyi ki diyorum sadece. Tebrikler

• Hocam yazınızı okuyunca nedense hüzünlendim belki de kendi mezuna kalma anımı hatırlattığı içindir😌
    Geri dönüşü olmayan bi yola girdiğin için senin azmini zedeleyecek yorumlara itibar etme. Gerçekçi olmaktan bahsedilmiş yukarda kime göre neye göre?

Belli ki ilk seneler birşeyler ters gitmiş olmamış senden önemli değil ya :) Ben kendi hayatımdan birşeyler anlatayım yukarda eleştiriye de yanıt olur belki. Bende ilk senemde deli gibi çalıştım gecem gündüzüm karıştı maddi manevi yıprandım. Okul da cabası zaten yok İngilizcesi yok almanca edebiyat performans ödevi şu bu. İlk sene Sonuç beklentimin çok altıydı.Mf3 26k Mf4 22k. Bende çalışmıştım niye böyle olmuştu?? Belki birşeylerin cezasıdır dedim ben.11-12. Sınıflarda ben dişe gitmem dişi sevmiyorum işte o son sıralamalardaki tıplara burun kıvırırdım. İşte o istemediğim yerlere bile gidemiyordum halbuki gelseydi koşa koşa gidecektim 😂 Büyük konuşmamak lazım öncelikle :)

Mezuna kaldım yine çalıştım geceledim. Ama vaktim çoktu okul yoktu daha çok uydum dinlendim çalıştım gezdim daha verimli oldu benim için. Okulun içinde arkadaş geyik gırgır şamata hepsi olunca tabi yaradan çok zarar veriyor bence😌Neyse uzatmayım sonuç 3k.
    !! Anadolu lisesi mezunuyum. Ağzı olan konuşuyor bende konuştum işte bende kırdıysam şevkini benide ipleme boşver kendini motive etmek önemli bu yolda. Yolun açık olsun..

• Ordinari kullanıcısına yanıt
    Sevkimi kirmak degil de daha da sevklendim diyebilirim. Ben buyuk dusunmektense kendimi daha da dusurdum. Arkadaslarim yaparsin dedigi halde lys si benden cok daha iyi olan arkadaslarim beni gececek nasilsa. Bari geri dusmeyim one cekmek soyle dursun diye calistim. Kendi kendimi kandirdim oyle calisma olmaz . Herseyin farkindayim. Sayenizde icimdeki huzursuzluk gecti gitti. Sanki sadece ben mezuna kalmisim da destege ihtiyacim varmis. Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim. İyi ki bu yaziyi yazmisim. Yoksa halan icim icimi yiyecekti...

• karakalem2 K kullanıcısına yanıt
    Senin aklının kalmasının nedeni 1 yıl içinde ki çalışmadığın zaman bütün emeğini vermediğin için aklında halen soru işaretleri var
    Şuan tercih dönemimi bilmiyorum ama mezuna kalmak yada üni. gitmek arasın da bir seçim yapacak isen odak noktan tekrar hatayı yapıp yapmayacağın olsun
  • mezun senesi çok kötüdür gençler cehennem gibidir bok gibi geçer.. çalışın it gibi çalışın mezuna kalmayın zaten mezuna kalınca geçen seneden daha iyi yapcan diye bir şey yok.. ki genelde mezuna kalınınca daha kötü derece yapılıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.